Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Vilken dag...
30 september 2008 21:35
  Butiken   

Snacka om att dagen gått i ett!!! Först hinna med pappersgrossisten direkt innan öppning, sen var det ca 10 olika modeller i flera olika färger som skulle plåtas och sedan skrivas om till webshoppen och däremellan självklart göra det vanliga butiksjobbet och försöka hinna med att hjälpa alla söta kunder... till slut kände jag att det enda var bara att skratta åt alltihop. Det har varit en galet intensiv dag med mycket bra försäljning desutom så det är ju superkul!!! Vi får så mycket positiv respons både i butiken och via webshoppen så jag vill verkligen att ni alla ska veta att det gör oss såååå glada och taggade att fortsätta med det vi håller på med. En enda söt positiv kommentar får en att bli på så bra humör! Ha en trevlig kväll nu.
Regnig dag
30 september 2008 13:07
  Butiken   

Nu har jag handlat klart allt som behövdes till butiken så nu finns snören i alla regnbågens färger och fina silkespapper i knallfärger. Har på mig dom nya gummistövlarna som äntligen kommit in från VILA, spana in webshoppen så syns dom där så fort vi plåtat klart i dag. Det är en riktigt gråmulen dag så jag kände att det var läge för lite färg så jag har på mig nya senapsgula leggings och cool färgstark sjal från Pieces. Allt kommer upp på webshoppen idag.
Julförberedelser...
29 september 2008 21:59
  Butiken   

Nu sitter jag med en stor katalog och ska bestämma mig för hur våra presentinslagningar ska se ut itill jul i år. Vi slår alltid in personliga paket även mitt under julrushen och i år tänkte jag hitta lite fina färdiga kartonger också för när det är som mest att göra så hinner man inte stå med presentpaper och fixa. Ska till pappersgrossisten i morgon och kolla både presentkartonger, papper, snören och kontorsmaterial.
Nyinkommet
29 september 2008 16:56
  Ichi   

Spana in den här coola partyklänningen - kärlek vid första ögonkastet (för mig i alla fall). Finns inne i butiken nu i färg som synes och i helsvart. Coola spetsdetaljer precis som varenda modemagsin tjatar om i höst.
18 st kartonger!!!
29 september 2008 15:47
  Butiken   

Dålig uppdatering just nu men... vi har fått in 18 st kartonger som vi håller på att fota loss på! Jag dör så mycket snyggt som kommit in! Nu måste ni bevaka webshoppen regelbundet för det poppar upp nya plagg där hela tiden.
Vilken morgon...
29 september 2008 10:44
  Övrigt   

Går som vanligt till dagis och barnen cyklar, när vi kommit halvvägs så öppnar sig himlen och vi är mitt upp i värsta hagel & - regnskuren!!! Helt genomdränkta var vi när vi kom fram, det är alltså en promenad på normalt endast 5 minuter men det fanns inte en torr fläck på oss när vi anlände. Jag hade tänkt hunnit med att åka till pappergrossisten innan jobbet men det får bli i morgon i stället.
Garagesale - nedräkning...
28 september 2008 20:47
  Butiken   

Ja då är det snart dags för en kär gammal tradition... GARAGE-SALE på Magsinsgatan. Två gånger om året så förvandlar vi och en hel drös av butiker i området parkeringsplatsen på Magasinsgatan till en gigantisk stor fleemarket!!! Vi har helt galet låga priser (mellan 50kr - 250 kr) på massa massa MASSA plagg från förra säsongen! Det är en helt fantastisk kul tillställning som brukar locka hur många shoppingtokiga som helst. Kolla bilderna här ovan från i våras. Vi är ju såklart väderberoende så OM det blir regn så flyttas det fram en helg men detta meddelas någon dag i förväg i så fall. Spana in www.magasingatan.se (ser ni någon på bilderna där med ett fantastiskt ofördelaktigt smiiiiiiile så kan det vara någon ni känner till...)
Skön ledig söndag
28 september 2008 09:01
  Ledig   

I dag ska vi bara ha en härligt ledig dag, packa picknink och gå till skogen och mata fåglarna sen blir det lekplatsen. Hade mysig uppesittarkväll med barnen i går och fixade deras fotoalbum - nu ligger jag bara 1 1/2 år efter...
Shoppinglördag!
27 september 2008 16:21
  Butiken   

Tjohooo vilken fart det varit i dag, har haft så mycket kul folk inne som varit väldigt shoppingsugna!!! Nu är det sista timmen innan stängning och den är betydligt lugnare men det passar mig bra eftersom jag har barnen här och jobbar ensam i slutet. I dag har vi sålt många kjolar (great skirt), cardigans (cashmina card.), toppar (dream o-neck) och kappor. Det märks att höstkylan smygit sig på för nu säljer vi många vantar och halsdukar också.
Två boxar till
27 september 2008 09:31
  Only   

Det har ju varit helt fantastisk försäljning av den här kjolen som kom in i torsdags!!! Jag har nu fått tag på två boxar till så i mitten av nästa vecka kommer det påfyllning i storlekarna 34, 36, 38 & 40 i färgerna grått och blått.

Nu ska jag åka med barnen till en kompis som ska vara barnvakt så jag kan åka och jobba. Det är långlördag i dag så vi har öppet till 17.00, barnen kommer att vara med mig i butiken de ststa två timmarna för jag fick inte tag på någon sopm kunde passa dom då. En hel del film blir det på övervåningen/kontoret för dom i dag alltså.
  Föregående   Nästa