Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Oh la la
26 september 2008 18:13
  Övrigt   

Titta vad som damp ner i mailboxen igår... Det hade ju varit fantastiskt kul att gå på - synd att svärmor fyller jämt dagen efter ochvi ska till Danmark. Det blir 1-0 till svärmor alltså, hoppas på ett annat tillfälle att få gå på sån här kul grej.
Butikspiff...
26 september 2008 11:32
  Butiken   

Nu har jag gjort klart butiken så nu är jag redo att möta lunch-rushen! Har på mig den superfina kjolen som kom in igår (som alla webshop-kunder blev som tokiga av...), den är redan en riktig favvo - vill ha den varje dag känner jag.
Beställt från VILA
26 september 2008 10:27
  Vila   

Känner att jag saknat bra linnen med spetsdetaljer att ha under väst, kavaj eller bara enkelt som det är. Kollade igenom vad som fanns på VILA:s extranet (jag ser hela kollektioner där) och hittade den här lilla sötsaken. Har jag massa tur så kommer den till mig i dag. Gummistövlarna som jag beställde förra veckan har ännu inte kommit så jag kontaktade VILA i går och de skulle söka paketet så jag hopppas de levereras nämsta dagarna nu.
Fredag
26 september 2008 09:16
  Övrigt   

Nu har jag lämnat barnen på dagis, min man är bortrest över helgen så idag ska jag även hämta barnen så jag får hjälp av min svägerska i butiken så jag kan sluta tidigare. I går var det verkligen löneshopping både i butiken och på webshoppen - så jäkla roligt! Det har ju kommit in flera modeller som väldigt många väntat på så det ökade ju på försäljningen. Nu ska jag ta en frukost hemma innan jag åker till jobbet, konstigt att sitta alldeles själv hemma en vardagmorgon...
Och vinnaren är...
25 september 2008 14:38
  Butiken   

Grattis Pernilla du vann alltså kläder för 2000 kr från Mandel!!! Tack alla som var med och tävlade, det har varit så roligt att se vad ni gillat för kläder och tack för allt gulligt och snällt som ni skrivit till oss.
Tävlingen "önskelistan"...
25 september 2008 14:28
  Butiken   

Vi har haft en tävling bland kunderna som är med och får nyhetsbrev från Mandel. Alla som ville i "kundklubben" fick gå in på webshoppen och plocka ihop sin önsklista till ett värde av 2000 kr och nu har vi på lunchen avgjot vem som vann.

Så här såg det ut när jag skulle pricka vinnaren bland ca 150 stycken kunder som skickat in sina önskelistor till oss.
Nyinkommet
25 september 2008 12:55
  Butiken   

Tjohooo kolla på webshoppen nu på allt det snygga som kommit in (spana även in högermarginalen här). Nu ska jag äta lunch, indiskt blir det i dag mmm.
Försov oss
25 september 2008 08:57
  Övrigt   

Inte riktigt rätt dag att försova sig på... barnen ska fotas på dagis så man skulle lämna en kvart tidigare och det var väl just den kvarten (och lite till) som vi sovit bort! Det blev till att springa runt och göra alla morognbestyr i galen hastighet men vi hann i tid till slut. Jag får köpa frukost till mig och Kalle i stan för det var väl det enda som inte hanns med. Nu ska vi packa upp och fota allt fantastiskt snyggt som kom in i går, jag har tjuvkikat i kartongerna - sååååå coola plagg!!!
Nyinkommet
24 september 2008 15:14
  Only   

Den här coola jeansvästen kom in nu, jag norpade en direkt! Nu kom det precis in 7 kartonger till som vi ska få upp till i morgon så vi har en extra superfin butik till löning! Det är så underbart fint väder i Göteborg i dag och folk har shoppat som tusan -härligt härligt!!!
Halv liter blod fattigare
24 september 2008 11:21
  Övrigt   

Nu har jag lämnat blod för första gången och det var ju lätt som en plätt!
Snygg ren miljö och gulliga sköterskor som tog hand om en, tog knappt 6 minuter att tömma kroppen på den mängd blod som ska lämnas. Jag har lågt blodtryck och därmed lättare att få yrsel så jag fick ligga ner 10 min efter och sen sitta 10 minuter ytterligare men då är det ju dags att återhämta sig med godsaker så då fick man gott kaffe (machiato) och kakor.
  Föregående   Nästa