Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Jag har beställt in fler...
31 mars 2011 14:52
  Shopping   

Ja de slitna jeansleggingsen "duffy" som kom in igår var ni många som gillade och likadant coola OBJECT-linnet "ira" som jag själv har på mig i dag...
Jag har nu betällt in fler av dessa två modeller som med lite tur kommer redan i morgon eller i början av nästa vecka =)
Dagens på tjejerna...
31 mars 2011 10:26
  Outfits   

Evelina har byxorna "Gli", klänningen "Novelle Dress", stickade koftan "Elly Knit Top" och scarfen "Animally Scarf". Emmelie har på sig strumpbyxorna "New Nikoline Tights", skinnshortsen "Liverpool", "Officiel tank", det nya linnet som kommer upp kl.11 "Nissi" och jeansskjortan "Cougar Denim Shirt ;P
Godmorgon...
31 mars 2011 09:01
  Outfits   

Nu är vi igång med allt här på webshoppen och i dag kommer det in härliga våååååriga plagg som man verkligen längtar efter nu =)
Ljuvliga plagg med spetsdetaljer som verkligen är helrätt nu den här säsongen och härlig blommig tunika från OBJECT som jag verkligen rekommenderar. I dag kommer min efterlängtade Bagladyring (som jag har på bilden) som är såååå snygg!!! Vi har ännu inte fått påfyllningen på de andra Bagladysmyckena ännu men vi hoppas att de är på väg.

Jag har på mig sköna jeansleggingsne "funky foxy", "officiel u-neck" och nya UNDERBARA linnet "ira" so ni bara inte får missa och sköa jeansjackan "jane". Smyckena för dagen är nya ringen "tyra" som kommmer upp i dag, armbandet "vera", hasbandet "alo" och örhänget "jasseline".

ps. nu kommer en liten påfylning på "foldie"-linnet från butiken, tyvärr dröjer sändningen från VILA, det är april-leverans på den, mer info än så kan jag inte få från VILA så jag rekommenderar er att ta de som kommer upp i dag för säkerhets skull.
Mandelkväll...
31 mars 2011 08:35
  Övrigt   

I går hade vi mysig mandelkväll trots att det inte blev som vi hade tänkt oss från början...
Hade bokat bord för oss alla på en mysig libanesisik restaurang där vi skulle ha temat "tusen och en natt" så vi skulla alla få kaftaner att ha på oss och en magdönsös skulle komma och dansa för oss... tyvärr hade dom klantat till det rejält på stället så när vi kom så var det inte alls bokat så vi valde faktiskt att gå därifrån till en en helt annan restauarnag och DÄR hade vi supermysigt =D
Mandelafton...
30 mars 2011 17:21
  Övrigt   

I kväll ska vi ut och ha mysig Mandelkväll hela gänget inkl alla som jobbar extra så vi blir ett glatt gäng på 11 personer =)
Det är än så länge en överraskning vad vi ska göra så jag kan inte skriva mer just nu, bilden ger ev en liiiiiiiten hint om temat på aftonen ;P Kameran är med så jag hoppas vi kan få till lite kul bilder =)
Nybeställt...
30 mars 2011 13:38
  Object   

OBJECT har precis fått in massa superfina blommiga plagg som jag direkt lagt order på här i dag =)
Den här underbara klänningen kommer i dessa två färger (xs-xl) och kostar 399 kr. Det är omgående leverans så med lite tur kan den vara här redan innan helgen/början av nästa vecka ;P
GARAGE SALE 9/4
30 mars 2011 09:31
  Shopping   

WIIIIHOOOOE - Nu är det snart dags vårens stora Garage sale i vårat område i stan!!!
Helt galna priser på förra säsongens varor från massa butiker runt Magasinsgatan/Södra Larmgatan i Göteborg.
Självklart är Mandel med som vanligt så sätt ett stort kryss i almanackan för nästa lördag den 9:e april för då jäklar smäller det!!!
...OM det regnar flyttar vi det till helgen efter så håll tummarna för sol nu =)
God morgon från webshopen...
30 mars 2011 08:57
  Outfits   

Emmelie har på sig sköna byxan "Gli" och blusen "Madonna 1". Evelina har på sig nya "Duffy"-jeansen som kommer upp idag, hon matchar med "Officiel Long Tank" och fräcka linnet "Ira" som också kommer upp idag. Hon har även armbandet "Tulla Bracelet 2" som jag verkligen kan rekommendera.

Ledig dag...
30 mars 2011 08:22
  Ledig   

I dag är min lediga dag (eftersom jag jobbar lördagar). Efter min timme vid datorn här så ska jag göra klart en smyckesbeställnng till kund som ska vara färdigt till på fredag.
När jag startade Mandel 1999 så bestod halva lokalen (mindre såklart än den vi har i dag) av mina smycken som jag tillverkade på plats i butiken. De sista tre åren har jag inte alls hunnit tillverka smycken på samma sätt, kanske något enstaka om året så nu när vi fick beställning från en kund så kändes det riktigt kul att damma av min pärlbox här igen ;P
Till alla nyfikna sm väntar på OBJECT-linnet så kan jag tipsa om att det kommer en dagens på tjejerna här kl 9:00 så ni får se det på tillsammans med de slitna duffyjeansen.
I dag kommer äntligen den efterlängtatde OBJECT-plånboken in också som ni bara inte får missa!!! Jag har redan lagt in ytterligare en till order på den för ni är sååååå många som väntar på den nu har jag förstått ;P
Ett litet tips...
29 mars 2011 23:06
  Shopping   

Jag måste bara tipsa er om morgondagens coooooooola linne från OBJECT som kommer in då, jag tog det själv direkt och det lär verkligen bli en favvo!!! De slitna Duffy kommer i morgon också och jag norpade även dom, klockren outfit ihop med nya linnet verkligen ;)
Efterlängtade plånboken från OBJECT kommer också så var med här runt 11-snåret som vanligt - kanonbra shopping i morgon om ni frågar mig ; P
  Föregående   Nästa