Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Härliga Fredag!
31 maj 2019 10:07
  Shopping   

Solen skiner här idag och då blir man lite extra glad :)

Jessica har på sig den fina plisserade klänningen från Vila. En riktig fin karamell som jag är sugen på att köpa.... Hur många klänningar kan man egentligen ha i garderoben????

Ida har på sig den söta tunikan från Only. Så fräsch att matcha med jeans eller vit byxor.

Det kommer även shorts, culotte byxa och linne i serien Onlnova lux som jag verkligen rekommendera.

Kl 11.00 kan ni handla detta!!
Fredag!
31 maj 2019 09:12
  Shopping   

Godmorgon!

Idag är jag ensam på kontoret då Ida och Jessica är lediga. Jag får lite backup senare idag som tur är :)

Här ser ni dagens suveräna plagg upp. Perfekta shorts, byxor och linnen i Onlnova lux serien, som är så svala att ha på sig en varm sommardag. Den röda klänningen kommer från Vila och är så snygg på.

Känner ni igen jumpsuiten jag håller i. Det är förra årets bästsäljande jumpsuit från Object, den kommer nu i tre nya färger.

Kika i här snart igen för mer inspiration!

Dan före dan
29 maj 2019 09:54
  Shopping   

Hallå hallååå, idag är det ju som fredag! Härligt när man får lediga dagar mitt i veckan, det tackar man inte nej till ;-)
Det tycker jag att vi firar med lite fina nyheter!

Här ser ni Ida i dagens fina klänning från Vila. Den är så himla fin i sin ljusblå ton och längre modell med fin knäppning framtill. Perfekt att ha till Midsommar!

Mitt randiga set kommer även idag i flera olika färger och det är så skönt på! Fint att matcha ihop eller att ha var för sig!
Även halsbandet kommer i guld och silver idag!

Det kommer även en fin jeanskjol och ett par blommiga vida byxor som ni inte får missa!!

Vi ses om ett litet tag i shoppen!
Njut av fredagsonsdagen!
Lill-lördag....eller fredag!
29 maj 2019 08:56
  Shopping   

Hej på er!

Idag är det lill-lördag, eller är det lill-fredag? Det är i alla fall Kristi himmelfärds dag imorgon och då är vi lediga. Skall ni hitta på något kul då?

Idag kommer den här fina skjortan jag har på mig från Selected. Så fin och jag älskar verkligen den här modellen. Jag köpte den direkt här.

Setet jag håller i är så skönt på, det kan jag verkligen rekommendera. Lika snyggt att ha var för sig. Detta var ett litet urval av dagens plagg, kika in här igen för att se mer av dagens plagg.

Kl 11. 00 kan ni handla detta
OUTFIT-INSPO
28 maj 2019 16:40
  Shopping   

Goddagens igen, hoppas arbetsdagen har varit kanon. Nu börjar det dra ihop sig för oss att gå hem men först tänkte jag bara tipsa om lite outfit-tips som Jag, Ida och Ellika var iväg och fotade i innerstan förra veckan.

Detta är verkligen så fräscht att ha nu och perfekt när vädret är någonstans mittemellan..
Det är två outfits som både är lite mer dressade men samtidigt avslappnat att ha både till vardags, jobb, afterwork, kalas eller kanske om du skall på någon intervju? Vem vet ;-)

Idas stickade tröja är så fin med det breda knytbandet i midjan. Den är i Viril-serien från Vila och ni som har viril hemma sedan innan vet att den är helt ljuvlig i materialet. Kommer även i orange färg.
Ni hittar den HÄR

De blå dressade byxorna är våra storsäljare från Object. Dom har vi inne i flera olika färger och är en klassisk finbyxa i tunnare material som andas och känns lyxig. Den har fina veck-detaljer, "fejk-gylf" samt skön resår upptill. Perfekt byxa när man vill känna sig dressad och bekväm samtidigt.
Jag har själv dessa i två olika färger och tröttnar aldrig. Ni hittar byxorna HÄR

Min rutiga kavaj är både fin och cool i sin oversize-modell som går lite längre ner. Detta gör att man kan ha den som en jacka nu på sommarhalvåret. Jag har ju sett den här tidigare men den har hamnat lite i skymundan så nu när jag provade den på nytt så blev jag nykär och var tvungen att köpa den ;-) Vibalino heter den och kommer från VILA.
Ni hittar den HÄR

Fint att matcha med bara ett linne eller printad t-shirt under.. men verkligen fint att ha lite färg under som jag hade här.
Det röda linnet finns även det i flera färger och heter Pcbodil och ni hittar det HÄR

Sist men inte minst så har jag faktiskt mina privata favvo-jeans på mig. Dom sitter så skönt och följsamt på. Jag har lite bredare höfter men smala ben så för att få ett par jeans som sitter bra både upptill utan att man får ont i höften samt tajt på benen är inte jättelätt alla gånger. Men dessa sitter så snyggt på och formar sig efter din egna kropp. Plus i kanten med den råa kanten nertill.
Jeansen heter Vmseven och ni hittar dom HÄR

Oj vad mycket text. Kul att ni har stått ut ner hit. ;-)

Ha en fortsatt fin tisdag-kväll..
Vi ses imörrn!
Welcome to the Jungle!
28 maj 2019 10:10
  Shopping   

Godmorgon alla fina,

Idag kommer dessa fina plagg.
Rutig klänning som ni ser på Ida och som är i lite vidare fin modell. Ida som normalt är en 36-38 har här 34 i storlek då den är vidare över midja/mage. Superfin modell med klassiskt rutmönster som aldrig går ur tiden.

Min kjol är så härlig på. Fina stora knappar framtill och resår upp till som gör att man bara drar på sig kjolen. Den här kjolen kan man ha både som jag har med knapparna fram i mitten eller med knapparna lite på sidan som den egentligen är tänkt att ha.. då hamnar nämligen volangen helt rätt. Men i och med att jag missade detta så låtsas jag som att det var medvetet ;-) Men man kan ju faktiskt ha den på båda sätt.
Mitt linne kommer även idag och är i mitt favoritmaterial modal. Det är så mjukt och ser lyxigt ut i tyget.

Det kommer även lite annat smått och gott som ni skymtar i charlottes inlägg.

Ha en härlig tisdag nu så ses vi lite senare!

Kram kram
TIsdag morgon!
28 maj 2019 09:00
  Shopping   

Godmorgon!

Idag kommer dessa finingar upp. Klänningen i rutigt är så fin på :) En perfekt klänning att bara slänga på sig och vara snyggt klädd. De är en hel del fina linnen med som är suveräna att ha nu på sommaren, men innan värmen slår till så är de perfekta att matcha med en cardigan eller kavaj över.

Kika in här snart igen för mer inspiration.

Måndagmorgon..
27 maj 2019 09:59
  Shopping   

Godmorgon godmorgon,

Hoppas ni har haft en fin helg och är redo för en kortvecka med oss?
Torsdag är ju röd dag och då tar även Mandel ledigt. Men en dag utan nyheter överlever vi ju såklart ;-)

Idag kommer den här fina vita skjortblusen som jag har på mig. Det är verkligen en "jessica-skjorta" och jag plockade hem den direkt. Den är i tunnt fint mateiral men ändå inte genomskinlig.
Dessutom i riktigt snygg modell och med knyt nertill.
Min blå kjol kommer idag och även i randigt. Den är i lång fin modell och med härliga knappar framtill. Sval och skön är den och bäst av allt är att det kommer matchande linne till den.

Idas linne är så himla fint i sin beiga linne-look. Otroligt fint med knapparna framtill och den lilla utsvängda volangen.

Det kommer även ett par fina jeansshorts i svart och vitt som ni inte får missa.. dessa är lite högre i midjan och i lösare fit som sitter så skönt på.

Ha en underbar måndag!
Godmorgon!
27 maj 2019 09:14
  Shopping   

Hej på er!

Måndag och härlig start på veckan! Idag kommer den här fina klänningen som har så snygga detaljer framtill. Jag har dagens skjorta på mig med knytdetaljen längst ner.

Det kommer även ett fint set med kjol och linne, samt par shorts och ett linne med snygga avvikande knappar.

Kl 11.00 kan ni handla dagens nyheter som vanligt!
Helrätt i prickigt
24 maj 2019 09:35
  Shopping   

Åh regnet det bara öser ner...

Godmorgon godmorgon från gråa, råa och blöta Göteborg. Helt underbart väder när man "tvingas" hålla sig inne ikväll med massor av gott i soffan och framför lets dance-finalen. ;-) Skall ni kika ikväll?

Idag kommer det här fina set i form av kjol och kortärmad topp.
Det är helt ljuvligt på och så himla sött och vackert att matcha ihop. Vilken färg tycker ni är finast? Jag handlar ju inför Santorini som är om två veckor nu och kan inte bestämma mig för om jag skall ta med det bruna eller vita setet. HJÄLP mottages tacksamt! ;-)

Kjolen är i tunnare, svalt material som sitter skönt och följsamt på. Ida valde att gå ner i storlek och ta kjolen i 34 på bilden för att ha den lite tajtare och på snedden vilket blir en fin detalj. Toppen är så himla skön och speciellt fin i ryggen med korsbanden och v-ringningen.

Det kommer även en grön och vit tipp från VILA som ni inte får missa.. och självklart fina klänningen som Charlotte visade i tidigare inlägg.

Vi ses i shoppen!

Vi önskar er en superfin Fredag och Trevlig helg!
Ps. Glöm inte att hjälpa mig i mitt i-landsproblem ovan... Ds.

Ta hand om er! Kraaam från oss!
  Föregående   Nästa