Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Shopping i dessa tider?
30 mars 2020 21:47
  Shopping   

Allt är verkligen upp och ner nu i och med Corona som förändrar världen i både stort och smått.
Det känns konstigt att blogga om shopping när man inte riktigt vet hur allt kommer se ut om en vecka.
Men oavsett om man jobbar, är i karantän, själv är sjuk eller är hemma med sjuka barn så kan det faktiskt vara en tröst att vissa saker är som vanligt. Det känns bättre att faktiskt ta på sig kläder man känner sig fin i än att gå runt hemma i morgonrock hela dagen.

Kanske är det just ett nytt halsband man behöver i dessa tider för att pigga upp sig själv? Eller en ny färgglad topp som kan hjälpa humöret lite på traven?
Många klädbutiker kämpar just nu för sin överlevnad och nu är det därför extra guld värt att köpa den där nya vårjackan eller jeansen man vet att man behöver. Många butiker har dessutom fina erbjudanden just nu och är generösa både med frakfritt, hemleverans och öppet enligt kundernas önskemål, även de butiker som inte har webbutik skickar i dessa dagar gärna till er.

Så håll humöret uppe, unna er lite extra guldkant på tillvaron, ta hand om er och klä er i härliga vårplagg för nu går vi mot ljusare tider :).
Internationella kvinnodagen
8 mars 2020 13:58
  Shopping   

Vad passar väl bättre på internationella kvinnodagen än dessa bilder från Cissi och Selma? Färgglatt hållbart mode som passar alla kvinnokroppar!
Visst blir man glad av dessa bilder en gråmulen dag som denna?
Så här beskriver märket sig själva:
”Vi på Cissi och Selma strävar efter ett hållbart mode och väljer att producera inom Europa. Vi designar i Stockholm och syr upp våra kläder i fabriker i Rumänien, Turkiet och Serbien. Vi har mycket god kontakt med våra sömmerskor och ser till att de arbetar under schyssta villkor. Vi besöker våra fabriker årligen. Vår design är tidlös vilket gör att våra plagg håller säsong efter säsong och vi väljer alltid tyger som är ekologiska eller OEKO-TEX certifierade.
Vi började med klänningar, och det utgör fortfarande största delen av vår kollektion, men vi designar också toppar, kjolar, kappor och byxor. Vi vill att alla ska kunna hitta en modell att trivas i oavsett storlek och kroppsform. Våra kläder finns i storlek XS-XXL. Alla våra modeller har olika namn och ofta finns våra modeller kvar säsong efter säsong men i nya tyger.”

Här ser ni butiker i Sverige som säljer märket.

  Föregående   Nästa