Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Update på kvällskvisten
31 januari 2017 20:54
  Övrigt   

God kväll du härliga Mandel-kund!
Hoppas att du haft en skön start på veckan!

Nu har jag varit på plats i några veckor och skapat mig lite tydligare bild av Mandel och våra kunders önskemål och tänkte därmed att det vore på sin plats med lite status för vad som händer hos oss. Jag vet att det är många engagerade kunder som är nyfikna på allt nytt! Vi håller för fullt på att sätta nya designen på hemsidan och mobil-versionen vilket förhoppningsvis kan släppas inom kort. Allt med IT kan ju ta lite tid som du också vet :)

Vi tycker det är viktigt att våra sociala medier synkar med våra kunders och varumärkenas önskemål och uttrycket ska skapas därefter. Vi ser även över våra frakt-alternativ och hoppas kunna erbjuda er två ytterligare alternativ.

Idag har vi bockat av ytterligare en av våra punkter på ”to-do” listan – några från personalen får lista sina favoriter! Först ut idag var Jessica med att välja sina favoriter och på torsdag kör Amandas tur och på fredag blir det Charlotte. Detta blir ett stående inlägg från tjejerna som kommer presenteras varje vecka. Vi har fått positiv feedback på dagens inlägg och det känns jättekul och viktigt!

Att personalen väljer sina favoriter är en av variant på vår tolkning på en fortsatt ”personlig” e-shop.

Förra veckan var jag i Stockholm för att titta på nya varumärken som jag hoppas att vi ska kunna få presentera på shopen inom snar framtid. Vi söker både klädes och accessoar-varumärken så har du önskemål så är du alltid välkommen att skicka in förslag till mig och tjejerna! Denna vecka besöker vi Köpenhamns modevecka och nästa vecka söker vi vidare på Stockholms inköpsdagar ute i Nackas Modecenter.

Jag kommer att göra lite gäst-inlägg för att visa trender från mässorna så hoppas du följer oss på Instagram och Facebook för att hålla dig uppdaterad :)

Till sist vill jag tipsa dig om vår fantastiska VÅR-tävling där du och en vän har chans att vinna en weekend i Göteborg på underbara Bellora-hotellet, som en italiensk liten dröm.

Vi hörs och ses snart

Kram Tanja
Jessicas Outfit!
31 januari 2017 13:24
  Shopping   

God eftermiddag alla mandlar,

Här kommer ett litet tips på en outfit att ha både till vardags och till fest! Ni får ursäkta den bristande kvalitén på mina mobilfoton ;-)

Vill verkligen tipsa om mina favoritbyxor på mandel nu och som jag blev kär i vid första ögonkastet "VMELISSA ANCLE PANTS" i mörkgrått här och som även finns i ljusgrå. Dessa är så otroligt mjuka och sköna och värmer dessutom gott nu i kylan.
Till detta har jag kombinerat en vanlig basic "Emma"-t-shirt tillsammans med supersnygga och festliga "VIAQUA BOMBER" som ni dessutom hittar på rean nu.

Detta är fint att ha till vardagsskorna på jobbet och till ett par fina klackar på afterwork.

Ha en fortsatt fin dag!
/Jessica
Frostiga Tisdag!
31 januari 2017 09:24
  Shopping   

Godmorgon alla härliga mandlar,
Hoppas ni är redo för en härlig tisdag!

Idag och framöver kommer vi börja med ett nytt inlägg här på bloggen där vi på mandel turas om att på olika dagar lägga upp exempelvis våra bästa shoppingtips, favoriter eller dagens outfit. Tisdagar är det Jessica som lägger upp, torsdagar Charlotte och Fredagar Amanda. Håll utkik senare under dagen! =)


Idag sprang vi ut fortare än kvickt för att fota dagens i det vita fina och frostiga (men ack så kalla) vädret! =)

Det kommer upp en superfin blus "Onlnova Lux Deep V 3/4 Top" med snygg v-ringad rygg som ni kan se här på Jessica.
Amanda har på sig de nya utsvängda och snygga jeansen tillsammans med nya v-ringade tischan från vidreamers som kommer i flera toppenfärger. Över har hon den såå snygga pullovern "Vmlex Sun L/S Blouse".

Ha en skön start på dagen!
FINAL SALE
30 januari 2017 15:12
  Shopping   

Imorgon är sista readagen! Passa på att fynda ⭐️⭐️ Finns massor av fina kläder kvar!
Måndag here we come!
30 januari 2017 10:15
  Shopping   

Har ni måndagsångest? Låt oss ändra detta med dagens suuuupersnygga nyheter.

Jessica har på sig "Viriasta pants" som kommer idag. De sitter så skönt på och är väldigt lika poptrash men i en längre och liite tajtare modell. Till byxorna har hon på sig "Onljess Crane 3/4 Top" som även kommer i army och vitt.

Bomber/cardigan som hon har på sig till det kommer också idag, sitter jätteskönt på!

Amanda har på sig snygga collegeklänningen som kommer vara så fin nu till våren. Så skönt när man kan ha klänning som även värmer!


Fredagsinspiration
27 januari 2017 14:06
  Shopping   

Här kommer lite tips på en snygg outfit! Den stickade tröjan är "Onlloui L/S Pullover", klänningen under är fina "Objcille 2/4 Knee Dress". Tightsen är omtyckta "Shiny Legging". Snygga väskan är "Pcluna".

Superfin vardagsoutfit verkligen :)

Trevlig helg alla fina!
Vinaura Pant
27 januari 2017 10:59
  Shopping   

Missa inte snygga byxan som kommer idag, så snygg och skön!
Fridayyyy!
27 januari 2017 09:05
  Shopping   

Godmorgon fredag säger vi med glädje!

Vi har fått upp fredagsfeelingen här nu och är så redo för nyheterna idag.

När vi packade upp klänningen Amanda har på sig hoppade våra tankar fram till sommarens alla uteserveringar.. Så fin verkligen! Den kommer som synes och även i rött som Amanda redan har norpat en av!

Väskan kommer från Pieces och är så snygg och i helt perfekt storlek.

Jessica har på sig en cardigan från Soya som även kommer i grått, den sitter helt super på! Till den har hon på sig "Pcbillo Tee" som kom som tröja häromdagen! Så mjuk och skön.

Vi säger Happy Friday med stora leenden på läpparna :D


Dagens fina träningsset!
26 januari 2017 14:02
  Shopping   

Vi är kära i detta mys och träningset som kom idag! Jdyzion L/S Hood Pullover" tillsammans med "Jdyzion Ankle Sweat Pant". Finns i svart och grått! Perfekt att ha på promenaden, till träningen eller som mysdress hemma!

PS. Missa inte dagens påfyllning på Marmor-mjukisbyxan "Nmmar sweat pant" samt på Supersnygga och dressade "Onlpoptrash Classic Pinstripe". Dessa gick åt som smör senast.
Nu 14,30 har ni chansen att klicka hem dom!!
Godmorgon Torsdag!
26 januari 2017 09:34
  Shopping   

Godmorgon fina ni,

Idag kommer det upp väldigt sköna och mysiga plagg, bland annat Jessicas supermjuka randiga topp "Onlselena L/S Stripe Top" som är såå himla mjuk och kommer i totalt tre färger. Till den snygga "Pcmanoja Tube Scarf" som kommer i fyra färgsprakande fina färger.

Amanda har på sig ett supermysig set med tröja och byxa som heter "Jdyzion" och som har så fin detalj med dragsko i midjan!

Missa inte detta nu 11.00 och njut av torsdagen! =)
  Föregående   Nästa