Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Frostiga Tisdag!

31 januari 2017 09:24
  Shopping   

Godmorgon alla härliga mandlar,
Hoppas ni är redo för en härlig tisdag!

Idag och framöver kommer vi börja med ett nytt inlägg här på bloggen där vi på mandel turas om att på olika dagar lägga upp exempelvis våra bästa shoppingtips, favoriter eller dagens outfit. Tisdagar är det Jessica som lägger upp, torsdagar Charlotte och Fredagar Amanda. Håll utkik senare under dagen! =)


Idag sprang vi ut fortare än kvickt för att fota dagens i det vita fina och frostiga (men ack så kalla) vädret! =)

Det kommer upp en superfin blus "Onlnova Lux Deep V 3/4 Top" med snygg v-ringad rygg som ni kan se här på Jessica.
Amanda har på sig de nya utsvängda och snygga jeansen tillsammans med nya v-ringade tischan från vidreamers som kommer i flera toppenfärger. Över har hon den såå snygga pullovern "Vmlex Sun L/S Blouse".

Ha en skön start på dagen!

Sofie

Jätteroligt!

den 31 januari 2017 @ 09:51

c

Vad kul! Spännande!

den 31 januari 2017 @ 09:57

Jessica

Sofie och C - Vad kul att ni tycker det! :D

den 31 januari 2017 @ 10:19

Malin

Jag skulle vilja ha er hjälp!! ;)
Jag ska gå ut till helgen och har i vanlig ordning absolut ingenting att ha på mej ;) Tänkte mej svarta byxor och något till, men har total idétorka och hittar ingenting. Så har ni några tips och kan hjälpa mej med mitt problem? ;)

den 31 januari 2017 @ 11:13

Ann-Marie

Vill bara säga att ni gör ett jättebra jobb. Den personliga prägel som Eva tillförde var visserligen trevlig, men inte avgörande för om jag väljer att handla hos er. Så länge er webbshop fortsätter att vara lättnavigerad och överskådlig, ni tar in snygga kläder och er mycket goda service hänger med, så kommer jag fortsätta att handla hos er!

den 31 januari 2017 @ 11:18

Helena S

Jag (som bara är "vanlig" kund då) kan tipsa dig Malin om att gå igenom topparna på rean först :)
Väldigt utplockat i storlekarna nu då men har du tur så! Det finns jättefina partytoppar som passar säsongen där, har själv fyndat massor. Och till svarta byxor är det inte mycket som blir fel. :)

den 31 januari 2017 @ 11:31

Malin

Helena S, Är så tacksam att jag kan få tips från en vanlig kund oxå 😉 Tar alla tips jag får! 😀 Man blir lätt blind själv. Ska gå igenom topparna där igen och se om jag kan ha tur jag med. Och som du säger är det inte mycket som kan gå fel till svart 😉 Tack för ditt angagemang 😀

den 31 januari 2017 @ 11:44

Charlotte

Malin- Kika på "Vilaceback l/s top,"Vmfatima flounce Top" och "Vmcoco" Enkla toppar, med det lilla extra ;). Om du vill ha något mönstrat så tycker jag toppen som kom idag är superfin. "Onlnova Lux Deep Top".

den 31 januari 2017 @ 12:21

Charlotte

Helena- Kul att se att ni kan tipsa varandra :)

den 31 januari 2017 @ 12:22

Malin

Tack så mycket för dina tips Charlotte 😀 Jag tror att jag fastnade för Vilaceback l/s top 😊 Nu ska jag bara hitta ett par nya svarta byxor oxå, så jag slipper krypa i mina urtvättade här hemma 😉 Det är både roligt och tacksamt med tips!! Både från er och kunder 😀 Tack ska ni ha! ☺️💗

den 31 januari 2017 @ 13:45

Charlotte

Malin- Ett par snygga svarta byxor som vi kan rekommendera och som vi alla har här på Mandel är "Vicommit Coated New" eller "Vicommit coated zip". Supersnygg och skön byxa. Lovar att du aldrig vill ha något annat på dig ;)

den 31 januari 2017 @ 13:54

Malin

Vad är egentligen skillnaden på Vicommit coated zip och zip new? Ser skillnaden på vad de innehåller, men är dom lika sköna båda två? Velar mellan XS och S nämligen.

den 31 januari 2017 @ 14:16