Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Vitaminkick
31 december 2014 12:46
  Övrigt   

Startar nyårsafton med en härlig vitaminkick, jag fick en blender i julklapp så det har blivit många härliga fruktdrycker och självklart massa smoothies också.
I dag var det apelsiner, passionsfrukt och färsk ingefära som var en härligt friskt kombo=)
Nyårsafton.
30 december 2014 15:12
  Outfits   

Ja i morgon är det nyårsafton och då är vi lediga här och likaså på nyårsdagen så det blir på fredag som nya plagg kommer upp här i gen.
Här ser ni Jennifer och Therese i fina nyårsoutfits, bla "Viglitsay" och "Niella".

Psst, tänk på att julkampanjen endast håller på tom nyårsdagen sedan återgår plaggen till ordinarie pris igen så passa på att göra suveräna kap där nu.
Påfyllning i dag!!!
30 december 2014 14:30
  Shopping   

Superfina "Viroselina" i nya fina färgerna kommer in igen i dag och vara snabba nu för ni som har kolla här vet att dne rusade snabbt alla gånger vi haft den inne här=)
Omtyckta toppen "Onljess" kommer också in i dag igen så håll koll nu på webshoppen kl 15:15.
Sista chansen
30 december 2014 13:49
  Eva tipsar   

December är sista månaden att vara med i vår instagram-tävling med Mandel-väskan där ni har chans att vinna presentkort värde 500 kr.
Hela året har vi varje månad dragit tre lyckliga vinnare som fått varsitt presentkort a´500 kr och nu är det alltså sista chansen att vara med.

Du behöver ett öppet Instagramkonto för att vara med. Fotografera väskan där du är och tagga den med:

#mandeldesign #mandelväskan
Ange din plats/location

Gör du dessa tre sakerna så är du med i tävlingen. Du kan vara med och tävla med flera bilder samma månad så länge de inte är tagna på samma plats.

Favorit-outfit.
30 december 2014 13:21
  Outfits   

Ja här ser ni en av mina favorit-outfits som jag visat några gånger här på bloggen: sköna Olivia Denim New och suveräna tröjan "Quilty".
Bägge plaggen finns kvar nu på webshoppen så ta er en koll om ni liksom jag gillar den här kombon.
Black And White.
30 december 2014 10:20
  Outfits   

Ja i dag kommer verkligen fantastiska snygga plagg in som är helrätt nu, vida byxan och ponchon är två verkliga "It"-plagg för den trendmedvetna enligt Vila och Object=)
* Jag har på mig superskön stickad tröja från Object med fina detaljer och den helt fantastiskt härliga ponchon från Vila som ni bara inte får missa nu (har såklart redan norpat den själv).
* Jennifer har på sig cooooola Object-byxan "Objiris" som är med fin struktur i härlig kvalitet så den faller snyggt - missa inte!!! Tröjan är snygga "Vmvasanta" och halsbandet här är det efterlängtade "Liz" från Edblad.
Liz-halsbandet kommer i daaaag!!!
30 december 2014 10:12
  Eva tipsar   

Äntligen kommer det efterlängtade Liz-halsbandet från Edblad- det är sååå himla fint verkligen!!!
Gooodmorning...
30 december 2014 08:42
  Outfits   

Ja i dag har vi ny härlig dag och nu har vi en mer normal dag här på jobbet jämfört med i går då vi alla plockade och packade, plockade och packade, plockade och packade i ett rasande tempo efter helgens julkampanj och vi han med allt så alla ordrar gick i väg som vanligt=)

I dag kommer fina härliga vårplagg och påfyllning på dunderstorsäljaren "Mansi"-cardigan som jag har på mig här (en av Vilas dunderstorsäljare som alltid springer iväg).

Jag har på mig fina blusen "Onlsia", "Mansi"-cardigan och suveräna "VmFlex"-jeansen.
Wiihoooee - påfyllning i dag!!!
29 december 2014 14:18
  Shopping   

Nu blir det påfyllning på omtyckta finstickade Object-tunikan "Objholly" som sålde slut direkt här när den kom in för en vecka sedan.
Helt underbar modell som är perfekt nu i vinter, suveränt med varma sköna fleecefodrade "Edna"-leggings/tights till också=)
Festklädd.
29 december 2014 12:11
  Outfits   

Ja det är ju dags för festkläder nu då det är nyårsafton i övermorogn:
På översta bilden har Therese fina Vila-toppen "Vipley Top" och "Maxi"-linnet i rött under som blir en snygg kontrast och bilden under ser ni härliga paljettkavajen "Vivoila" och klänningen "Vihanina" under.
  Föregående   Nästa