Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Back In Business.
29 december 2014 09:24
  Outfits   

Ja då är det full fart här på jobbet igen och vi plockar och packar som galningar här nu efter julhelgen och julkampanjen som drog igång på annandagen så vi har att göra kan jag lugnt säga;P
I dag kommer den här superfina vårtröjan in som är helt fantastiskt mjuk och skön i kvalitet i en nättare modell som är snygg att ha enkel som den är eller tex med vårens fina färger på maxi-linnet under som finns i passande färger.
I dag kommer även en ny supersnygg svart byxa från Vila och en skön vårtop som går trendig omlott med öppning i ryggen i härliga färger.
Nu blir det även påfyllning av storsäljaren "Objscarlett" så var snabba här nu kl 11:00 då jag vet att ni är många som väntat på den=)

Jag har på mig suveräna "Superfix"-jeansen, "Viofficiel Boatneck" och underbara lurviga koftan "Onlresto" som är en riktig favorit nu när vinterkylan är här.

Då vi har väldigt mycket att göra här på Mandel i dag så hinner vi tyvärr inte ta en inspirationsbild på dagens plagg så ni får hålla er tillgodo med foto på mig här nu och vara med när plaggen kommer upp kl 11:00.
Info om stora Rean.
27 december 2014 09:48
  Eva tipsar  /  Shopping   

Ja ni som hängt med oss här vet att vi brukar förvarna er kunder om när vår stora kläd-rea startar och 2/1 så smäller det för kl 19:00 så drar vi igång rean.
Om ni handlat ett plagg (from 26/12 och fram till reastarten) som sedan hamnar på rean så ger vi er ett presentkort på mellanskillnaden.
Ni kan alltså handla på som vanligt nu på webshoppen utan att tänka på huruvida plagget ev. hamnar på rean eller ej för ni får alltså isf ett presentkort på mellanskillnaden.
JULKAMPANJ STARTAR IKVÄLL!
26 december 2014 09:26
  Eva tipsar   

Ja nu är det dags att slita sig från julboken stänga igen alladin-askar och mjuka upp shoppingfingrarna igen för i kväll smäller det...
Klockan 19:00 startar vi Julkampanj på webshoppen med kanoooonpriser på HELT NYINKOMNA varor som bara är sååå himla fina och perfekta nu och hela våren framåt. Missa tex inte suveräna Tango-tröjan som här är med liten zipp upptill och nu kostar 70 kr!

Redan nu kan ni se plaggen på webshoppen här och passa på att ställa frågorna nu så ska jag försöka svara här närmsta timmarna fram till lunch iaf (jag sitter hemma nu så inga mätfrågor odyl kan jag svara på).

Kika in direkt nu och förbered så ni kan sitta ostörda ikväll kl 19:00 för det är såå många fina plagg (vårjackan har redan både Jennifer, Charlotte och Johanna norpat och jag själv har tagit fina collegetröjan med spets över ryggen och jag vet att There funderade både på den och fantastiska hoodiesen så vi på Mandel är helkära i kampanjvarorna).
Julmys
26 december 2014 09:00
  Eva tipsar   

Hoppas ni alla haft en mysig julhelg nu.
GOD JUL.
23 december 2014 14:11
  Övrigt   

En riktigt God Jul önskar vi er alla underbara Mandel-människor runt om i landet. Hoppas ni får en mysig julhelg med nära och kära med massa god mat och allt som hör därtill.
Jag har fått tag på fleeeer!!!
23 december 2014 13:43
  Eva tipsar  /  Object   

Superfina stickade tunikan/klänningen "Objholly" sålde ju slut direkt här så nu har jag beställt hem fler så om postis är snabb kanske vi hinner få den innan nyår så håll tummarna för det=)
Viamina finns i rosa NU
23 december 2014 11:36
  Eva tipsar   

Nu kom påfyllningen av superfina Vila-tunikan som många av er väntat på så var snabba och norpa den nu=)
Inspiration från oss...
23 december 2014 09:54
  Outfits   

Ja i dag fortsätter vi med fina rosa nyanser här då det är härliga vårplagg som kommer in nu =)
* jag har på mig sköna toppen "Vmvanilla" som är i 100% bomull, fint att kombinera med sjalen "Dirdea" som jag har här.
* Therese har på sig fantastiskt fina tröjan "Vmglory" som går i omlott i ryggen med spets under som bara är sååå himla fin=) Jeansen är omtyckta "Olivia Denim New".
Gooodmorning...
23 december 2014 08:58
  Outfits   

Ja då är det sista dagen innan julafton och jag antar att det finns många som redan tjuvstartat med julledigheten, vi jobbar sista dagen här i dag och sedan blir det ledigt resten av veckan.
I dag kommer en helt fantastiskt fin tröja som går omlott i ryggen med spets under, vårtop i fina färger, suveränt underlinne och påfyllning av bla New Nikoline-strumpbyxor.

Jag har på mig storsäljaren "Anette" som jag nu tagit även i army (har ju den redan i både grått och svart), "Officiel"-linnet och omtyckta "Olivia Non Coated" (som det blir påfyllning av nu i januari.
Sista Minuten-klappen.
22 december 2014 12:11
  Shopping   

Vi har presentkort på webshoppen så om ni ännu har julklappar kvar att köpa så är ju detta alltid ett bra tips. Ni kan välja att få det mailat till er så ni garanterat har det till julafton också, kika här.
  Föregående   Nästa