Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Wiiiieeeehhoooooooo!!!
28 februari 2014 14:44
  Shopping   

Idag kommer den efterlängtade påfyllningen på suupersnygga uniformsjackan "Anette Military" i svart och grått. Vi rekommenderar verkligen denna (både Eva och Therese har den) så nu får ni vara snabba för den har nämligen sprungit i väg här varje gång.
Det blir även påfyllning på byxan "Cila Capri" i svart som kom in tidigare i veckan. En suverän modell som passar utmärkt till vår och sommar. Missa nu inte detta kl. 15.15!!!
Instagram-tävlingen.
28 februari 2014 12:28
  Eva tipsar   

I dag är sista dagen att vara med och tävla på instagram med mandelväskan för februari-dragningen av de tre presentkorten á 500kr/st.
All info om hur ni gör för att vara med hittar ni här på webshoppen, på måndag drar vi vinnarna av presentkorten.
I morgon är det ny månad så då får ni lägga in nya instagram-inlägg för att vara med i mars månads utlottning=)
Tjohooo - jag har fått tag på fleeer!!!
28 februari 2014 11:05
  Vero Moda   

Nu har jag precis lyckats få tag på fler av den omtyckta toppen "Wild Leo Long Top" som ni sålde snabbt som tusan när den kom in här. Det blir påfyllning här nästa vecka=)
Plagg med fina detaljer i dag.
28 februari 2014 10:20
  Outfits   

Ja i dag kommer det ju som sagt flera fina plagg och kika här på fina detaljerna också.
* Jag har på mig fina "Dawn"- cardigan med spets över ryggen, "Officiel"-linne och coola "Scuba"-leggings.
* Jennifer har på sig fantastiskt fina spetströjan "Nichelle" som kommer i dag (kommer som synes och i svart), byxorna är snygga "Cleavo 5 P Superstretch".
* Therese har på sig cooola "Savas"-modellen som kommer i dag som man alltså kan ha både som klänning och långskjorta som ni såg på mig i förra inlägget här.
Tadaaaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
28 februari 2014 08:41
  Outfits   

Ja i dag hoppas jag ni är shoppingsugna för nu kommer säsongens trendplagg från Vila - den låååånga chiffongskjortan som kommer i tre olika varianter: animalprint, enfärgat svart och blommigt.
Nu kommer även en helt fantastiskt fin tröja med fina spetsdetaljer över ryggen (ni såg ju hur snabbt gårdagens variant sprang iväg) och den kommer både i creme och svart.
Kolla även på de grymma leggingsen som jag har på mig här med coola sömmar över benen. guldzipdetaljer längst ner på benen och fakefickor upptill, dessa sitter heeelt suveränt på då det är en bredare mudd upptill också - missa dom inte nu när de kommer upp här kl 11:00.

Jag har på mig nya långskjortan "Savas" och leggingsen "Scuba" som bägge kommer i dag och långa "Officiel"-linnet.
Wiiihooee - i dag kommer långskjortan!!!
28 februari 2014 08:33
  Eva tipsar  /  Vila   

I dag kommer äntligen den efterlängtade lååånga shiffongskjortan från Vila som jag vet att många av er väntar på. Den kommer i småblommigt som ni såg på inköpsmötet med Vila, i enfärgat svart och i trendigt animalprint (som jag norpade själv).
Suveränt plagg som går att variera mycket då man kan ha den både som långskjorta och klänning - ett riktigt "måst-ha"-plagg i vår och sommar!!!
Påfyllning i dag!!!
27 februari 2014 14:43
  Shopping   

Nu blir det påfyllning på både "Fallow"-blusen, "Syrene"-väskan och Olivia-byxorna.
Håll koll på webshoppen nu kl 15:15=)
Inspiration med vårtröjor.
27 februari 2014 12:03
  Eva tipsar  /  Shopping   

Ja nu i vår är trenden stor med stickade tröjor så här kommer inspiration på flera fina modeller som vi har inne nu och tips på hur ni kan kombinera dom.
Vårtjejerna...
27 februari 2014 10:28
  Outfits   

Åh i dag måste ni vara med för det kommer så fina vårtoppar och tröjor här=)
* Jennifer har på sig fantastiskt fina tröjan "Beauty" med spets både över ryggen, framtill och över ärmen som kommer i dag, jeansen är suveräna "Lizzy".
* Therese har på sig fina Soya-toppen "Donna 4" med den nätta ärmen som kommer i dag och sköna "Linda Canvas.

Psst... Nu blir det även påfyllning av svarta Cila capri som säljer snabbt som tusan och storsäljaren Rikka Gymna!!!
Nybeställt.
27 februari 2014 09:55
  Kommande plagg  /  Only   

Ja vi närmar ju oss varmare tider då man kan ha härliga linnen, klänningar m.m så jag har precis beställt in den här fina bandeaun som kommer både med ränder och i enfärgat.
Pperfekt att ha under alla plagg med djupare ringning och låta den synas som en snygg detalj, kommer i randigt som synes och med rosa ränder, kommer även i enfärgat i bla grönt, marin och rosa.
Det är omgående leverans och har kanoooonpriset 79 kr.
  Föregående   Nästa