Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Gooodmooorning...
27 februari 2014 08:33
  Outfits   

Ja hoppas ni har en kommit igång och är på plats på jobb, skolan eller hemma nu och är redo för en ny dag här, nu har väl lönen dimpt ner för de flesta antar jag och visst är man sugen på vårshopping =)
Jag har på mig suveräna "Tango"-tröjan som det blev påfyllning på i går (än finns storlekar kvar så norpa den här för den är superskön på).
Jeansen är sköna "Funky Frigg", halsbandet "Kastin", armbanden "Lee" och ringen "Trio".
Kväll vid havet.
26 februari 2014 18:14
  Övrigt   

Jag och dottern cyklade ner till havet här nu på kvällen.
Jag känner att det blivit lite för mycket innesittande nu så planen är att jag ska komma ut mer efter jobbet, i måndags tog jag en powerwalk på en timme och ikväll alltså mysig cykeltur med dottern.
Åh vad jag längtar efter våren och värmen då man är ute mycket mer på eftermiddagarna och kvällarna, hur har ni det själva den här perioden?
Wiiiiihooooeeeee!!!
26 februari 2014 14:39
  Shopping   

Jag har inte helt vågat tipsa om det förrän jag var säker på att vi skulle få den men NU vet jag - TANGO-tröjan kommer in igen i daaaaag!!! Samma suveräna färger som sist och samma kanooonpris 129 kr!
Det blir även påfyllning av "Gossip"-byxan (en modell jag rekommenderar alla) och de storlekar som gick att få tag på av Cila-jeansen så var snabba här nu kl 15:15!!!
Psssst...
26 februari 2014 13:52
  Eva tipsar   

Precis NU finns det flera storlekar inne av sköna Lizzy-jeansen så var snabba och kika om ni kan ha tur med er storlek nu=)
Vårjackor...
26 februari 2014 13:30
  Outfits   

Ja vi har ju massa fina modeller på vårjackor/kappor inne nu så här kommer två tips på lite längre modeller.
* Jennifer har på sig fina (och suveränt praktiska) Julla 1som jag har själv sedan förra säsongen och verkligen rekommenderar då den är i smart material som tål lite regn också och är lätt i kvaliteten (påminner om våtdräktskvalitet), "Shima"-sjalen och suveräna Cleavo 5 P-163.
* Therese har på sig den fina trenchcoaten "Electa" från Vila, Geena-tröjan och storsäljaren "Linda OBL376". Väskan är fina skinnväskan Braided Bag (jag har den själv och kan verkligen rekommendera den).


Nybeställt - trendkjol.
26 februari 2014 11:20
  Kommande plagg   

Ja trenden med den coola längre kjolen är ju fortsatt stor i vår och sommar. Nu beställde jag den här snygga med både zipdetalj upptill och fin slits på sidan vilket blir en cool effekt.
Den kommer nu omgående och priset ä 299 kr.
Inspiration från tjejerna...
26 februari 2014 10:19
  Outfits   

Ja härliga vårfina plagg kommer in i dag.
Jennifer har på sig fina mönstrade byxorna "Fiona" som kommer i två olika print i dag, "Officiel"-linne och suveräna kavajen "Moon".
* Therese har på sig sköna långkoftan "Sally" som kommer i dag, "Maxi My Long" och sköna "Funky Foxy".
Gooodmooorning...
26 februari 2014 08:27
  Outfits   

Ja i dag har vi inte samma underbara vårväder som i går för då var det verkligen helt underbart - snacka om att vårkänslorna kom=)
Nu kommer massa fina plagg upp här i dag, bla spetslinnet som jag har på mig här (kanonpris), fina mönstrade byxor, härlig långcardigan, träningslinnet som jag tipsade om för ett tag sedan, fin Vila-top med pu-ficka.

Jag har på mig suveräna Olivia Non-Coated-byxan, spetslinnet med ett officiel-linne under och fina Tubo från Object.
Vårjackor.
25 februari 2014 15:45
  Outfits   

Ja nu när vårsolen är här så är det dags att kika på fina vårjackor så här kommer två fina modeller som vi har inne nu:
Jennifer har på sig jeansjackan Westa, Kaluan och Cleavo 5P-163.
Therese har på sig Corrie, Florida-sjalen och fina Linda OBL376.
Tjohooo - dagens påfyllningar!
25 februari 2014 14:34
  Shopping   

Idag kl. 15.15 blir det påfyllning på snygga jeansen "Coral Reg" som passar fint nu till våren när man vill gå mot lite ljusare färger. Passa även på att uppdatera garderoben med bra basplagg, för det blir nämligen påfyllning på "Killer SS Top", "Officiel Long Tank" och "Officiel L/S O-Neck", samtliga i svart och vitt.
  Föregående   Nästa