Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Kväll vid havet.

26 februari 2014 18:14
  Övrigt   

Jag och dottern cyklade ner till havet här nu på kvällen.
Jag känner att det blivit lite för mycket innesittande nu så planen är att jag ska komma ut mer efter jobbet, i måndags tog jag en powerwalk på en timme och ikväll alltså mysig cykeltur med dottern.
Åh vad jag längtar efter våren och värmen då man är ute mycket mer på eftermiddagarna och kvällarna, hur har ni det själva den här perioden?

Maria

Man blir nästan deppig av mörker o moln denna årstid. Ingen snö heller som det blir ljusare av.... Längtar till vår, sol, värme!!!!

den 26 februari 2014 @ 18:30

Eva

Då får vi väl försöka peppa varandra så vi klarar av sista veckorna nu tills våren gör sin efterlängtade entré :)
Man får hitta på lite härliga saker som förgyller vardagen helt enkelt, en bra bok, härlig mat, gott vin, mer levande ljus som lyser upp sista vintermörkret;) Jag känner att bara komma ut lite mer och få en ordentlig nypa frisk luft och röra på kroppen gör att jag mår bättre iaf.

den 26 februari 2014 @ 18:36

Emma

Hej! Jag vill gärna ha lite outfit tips som passar en växande mage. :)

den 26 februari 2014 @ 19:45

Anki

Direkt efter jobbet idag gick jag en snabb promenad på 5 km i skogen.
Det var var bra på spåret i skogen idag torrt och fint och det var bara att gå och njuta.
Efter motionsrundan kom jag hem till dukat bord med en god soppa nygräddat bröd och ett glas vitt vin.
Lite mys i vardagen.

den 26 februari 2014 @ 20:48

Eva

Låter som en perfekt eftermiddag/kväll Anki;)

den 26 februari 2014 @ 21:00

Caroline

Emma: Jag använde Rikka byxorna när jag va gravid. Hade dom under magen liksom. Sen vanliga längre linnen, någon storlek större. Ibland nån kofta över typ Rob. Eller något längre. Hade mestadels "vanliga"
Kläder den här graviditeten. Är ju såna tråkiga mamnakläderna tycker jag. Men Rikka passade mig bra. Bara lite tips :)

den 26 februari 2014 @ 21:14

Jaana

Tack ska ni ha med hjälpen med soya concept blusen från m till xl.
Jag brukar ta långa promenader med hunden i skogen här jag bor.Dagarna är redan mycket ljusare och tro eller ej så hittade jag en vaken nyckelpiga i skogen redan den 9.e feb!!
Ja, vi får peppa varandra här .Dottern min fyller år på lördag och då överraskas hon med en härlig kväll med en musikal! Priscilla på Göta i Sthlm. Sånt piggar ju också upp nu.
Ha det bäst.

den 26 februari 2014 @ 21:21

Jaana

Något som skulle vara toppen vore om ni på Mandel tog in jeans med bootcut? Kan detta kanske vara något att våga hoppas på?

den 26 februari 2014 @ 21:24

Tina

Jag tycker våren redan är här, i måndags såg jag blåsippor (Bor i Östergötland). När man har hund kommer man alltid ut så jag känner mig ständigt fulltankad på frisk luft- men visst är det härligt att man kan klä sig lite tunnare och att ljuset stannar längre:) känns våren långt borta får man köpa lite tulpaner att njuta av, så blir det iaf vår inne:)

den 27 februari 2014 @ 00:31

Eva

Jaana och Tina det lät som härliga vårtecken=) Här blommar snödropparna som jag planterade i höstas och fler små gröna blad sticker redan upp i trädgården=)
Inga botcut-modeller på väg som det ser ut just nu iaf. Jaana. Ha så mysigt på Priscilla-musikalen (jag har en fd klasskamrat som är med där;P).

den 27 februari 2014 @ 08:33