Copenhagen Shoes

Om Copenhagen Shoes

Copenhagenshoes grundades 2012. Vi är ett skandinaviskt designföretag som designar och producerar skor, sneakers, stiletter, höga klackar, stövlar och loungewear. Vi fokuserar på kvalitetsmaterial, skandinaviska designvärden och hållbarhet.

Vår passion och kärlek är vacker design, hög kvalitet, hållbarhet och ordning och reda, och på Copenhagenshoes är vackra, väldesignade och bekväma skor vår passion, och den kärleken flödar genom allt vi gör, och vi vill dela den passionen och kärleken med dig.

Hos Copenhagenshoes hittar du ett brett och spännande sortiment av läckra kvalitetskollektioner av stövlar, skor, sneakers, höga klackar, stiletter, loungewear och sandaler i de senaste trenderna. Du hittar även vårt nya märke "Copenhagenshoes by Josefine Valentin."
Våra skickliga och passionerade designers utvecklar många vackra, smarta och snygga stilar varje år. De gör alltid sitt bästa för att välja de läckraste materialen och strävar efter bästa komfort – och samtidigt gör de sitt yttersta för att ta hänsyn till hållbarhet och miljö.
Att kunna producera bra kvalitetsstilar med fokus på hållbarhet och miljö betyder mycket för oss. Vi jobbar fokuserat på att få in fler och fler av våra stilar under vår "We Care"-kategori. Alla våra stilar som bär vår "We Care"-logotyp är sydda i läder som är exklusivt bearbetade med hållbara metoder.
Du är välkommen att vara en del av vårt lilla designuniversum - Come walk with us ?

Vår 2024

Webbshoppar

Inga återförsäljare på Internet

DE SOM GILLAR COPENHAGEN SHOES HANDLAR ÄVEN