Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Morgondopp
31 juli 2016 11:32
  Ledig   

Startar dagen på bästa sätt här hos syrran med härligt morgondopp jag och dottern:)
Sista rea-helgen.
30 juli 2016 08:51
  Eva tipsar  /  Outfits   

Ja i morgon är sista dagen som vi har rean på webshoppen så se till nu att göra en sita ordentlig rea-koll då det fortfarande finns flera bra styles att klicka hem till kanonpris.

Här visar Amanda supersköna Vila-tröjan "ViLace" (har den själv) och fina jeansshortsen "PCJust Becca" som nu kostar 149 kr.
Påfyllning av storsäljarna
29 juli 2016 14:04
  Shopping   

Ja i dag blir det påfyllning av flera suveräna modeller såsom "ViConcrete"-jackan, "Riva"-cardigan mfl så håll koll nu kl 14:30.
Mer bilder på dagens plagg...
29 juli 2016 10:36
  Outfits   

Ja det är så mycket fint så här kommer en till outfit på Amanda där hon har på sig nya färgen på omtyckta ViDreamers-toppen och superfina bomberjackan från Vila tillsammans med "OnlPopTrash"-knickersen.
Inspiration från Amanda...
29 juli 2016 09:44
  Outfits   

Ja här ser ni dagens helt suveräna knickers i omtyckta "OnlPopTrash"-serien - sååå fantastiskt sköna på. Jeansjackan "VmDanger" kommer också i dag och har kanonpriset 279 kr.
Var snabba nu kl 11:00.
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
29 juli 2016 08:54
  Outfits   

Ja då kommer nu då äntligen äntligen de efterlängtade OnlPopTrash-knickersen och de är suuupersköna på. Kommer i svart, army, marin och ljusgrått så det är bara att fylla upp sommargarderoben med grymma modellen nu.
Nu kommer även en fantastiskt fin bomberjacka från Vila i blomsterprint (samma print som klänningen "ViWas), jag norpade den direkt själv och invigde den i gårkväll när jag var i stan - en favvo direkt.
Det kommer även ny färg på omtyckta "ViDreamers"-toppen, nytt linne, fin jeansjacka från Vero Moda till kanooonpris och en snygg svart bomberjacka i OnlNova Lux-serien.

Jag har på mig supersköna "OnlPopTrash"-byxan i marin och grymma Vila-tishan "ViTold" som det nyligen kommit påfyllning av.
Wiiiiihooeee!!!
29 juli 2016 08:28
  Eva tipsar   

I dag kommer OnlPopTrash som KNICKERS - sååå sköna på, kommer i svart, marin, grått och army.
Var snabba nu kl 11.00 för dessa får ni bara inte missa!
Påfyllning i daaaaag.
28 juli 2016 14:01
  Shopping   

Nu blir det påfyllning på storsäljaren "ViDreamers"-toppen och supersnygga jeansen "NmEve" som sålde snabbt som tusan här i måndags när de kom in - heeelt suverän passform så dessa rekommenderas verkligen.
Rea-tips från mig
28 juli 2016 13:34
  Outfits   

Ja ni har ju efterfrågat rea-tips från mig så här har jag plockat ut några av min rea-favoriter.
* Jag har på mig fina OnlSim som nu har kanonpriset 164 kr.
Klänningen är "StuSmart" som finns i både kort och maxi-längd, stickade tröjan "ViPray"är med fin spetskant i ryggen och den kostar nu endast 139 kr så den rekommenderas såklart verkligen (finns även i svart och i vitt).
Fina långa kimonon "JdyOrchid" har jag själv här.
Sköna tunikan " NmFilo"som ni ser här i army kostar nu 114 kr och finns även i svart och marin.
Längst ut till höger ser ni härliga sommarklänningen "OnlGuntal" med trendiga bara axeln.
Här är fina linnet
28 juli 2016 10:07
  Outfits   

Ni får mer inspiration här på Amanda för dagens linne är bara sååå himla fint så ni måste få se det på redan nu, det är omtyckta modellen som vi haft i enfärgat (några få finns ännu kvar).
  Föregående   Nästa