Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Sommar, sol och semester?
29 juni 2018 16:12
  Shopping   

Ja idag går verkligen många på semester! Så härligt väder att inviga semestern på. Hoppas att det håller i sig hela semesterveckorna nu.. Snart kilar vi på afterwork i solen och njuter av allas semesterglädje!

Har ni shoppat klart sommargarderoben? Här kommer det två tips på suveräna kjolar man kan ha till både sommarfesten och till vardags!

Kjolen är Vmhenna och finns även i blått. Dessa har jag (Amanda) i bägge färgerna!

Jessicas kjol hittar ni här! Superfin.
FREDAAAG!!!
29 juni 2018 10:54
  Shopping   

Solen skiner och fredagsnyheterna finns uppe på shoppen!

Idag vankas det afterwork med mandelgänget! Den ska bli riktigt härligt att sätta oss på en uteservering i solen! Kanske att vi väljer att ha på oss något från dagens nyheter.. ;)

Amandas klänning är riktigt söt i modellen, den kommer från Vila!

Printet på Jessicas blus känner ni nog igen från igår! Klänningen från samma serie tog snabbt slut så här får ni vara snabba!

Kika in på hemsidan för att se mer av vad som kommer!!

Kraaam
Fredag!
29 juni 2018 08:56
  Shopping   

Godmorgon!

Idag kommer den här ljuvliga klänningen upp. Den är helt underbar. Och ni som missade den fina klänningen som kom igår från Object så kommer det en topp i samma mönster. Ni får vara snabba på knappen här så att ni inte missar dessa godingar. Kl 11.00
Soliga glada härliga torsdag!
28 juni 2018 09:40
  Shopping   

Wiiiieee- Sverige är vidare till VM och gjorde en såå bra match! Vi är riktigt glada här! Och extra glad är jag (Amanda) då Brasilien också tog sig vidare igår.. Eftersom jag är halvbrasiliansk blir det en hel del fotboll hemma med två lag att heja på! En riktigt härlig fotbollsdag igår.. ;)

Eftersom det måste firas att vi är kvar i VM blir det extra fina nyheter idag! jag har på mig Objects fina klänning i tunt och skirt material. Den är så sval och skön! Man kan även vika upp ärmarna för de extra varma sommardagarna!

Jessica har på sig er storfavorit "Onlelcos"! Den kommer i tre nya färger idag, alla tre är lika fina och passar alla. Här gäller det att vara snabb :)

Örhängena som jag har på mig här kommer även i guld. Så fint att ha lite större smycken nu!

Det kommer fler toppar i olika modeller. Bland annat en tisha i snyggt print. Vi får även sen superfin spetstopp som passar perfekt till både festen och vardags.

Vi ses 11.00!!!

Torsdag!
28 juni 2018 08:29
  Shopping   

Godmorgon!

Idag kommer den här fina toppen in. Vi har haft den inne som linne och långärmat, och jag vet att ni är många här som gillar modellen. Populära tröjan Elcos kommer i 3 nya färger. Kika in här igen snart så får ni se mer vad som kommer.
HEJA SVERIGE!!!
27 juni 2018 16:02
  Shopping   

Nu hejar vi mandlar på Sverige! Är ni fler som sitter bänkade framför tv:n nu? ;)
Som vi väntat......
27 juni 2018 14:10
  Shopping   

Nu har äntligen den populära cardigan Viastel kommit in till oss på nytt. Det blir även påfyllning på den sköna byxa Lilly 1-B i svart. Sitt nu bänkade kl 14.30 så att ni inte missar dessa godbitar.
Snart är det dags!
27 juni 2018 10:21
  Shopping   

Amandas blus i rödprickigt är såååå söööööt! Det prickiga mönstret är så fint ihop med den vida volangen nertill.

Jessicas har på sig Vilas blus i härligt mönster. De mjuka färgerna blir riktigt riktigt snygga ihop med jeans! Här har Jessica matchat blusen med den nya färgen på "Pcskin Wear Jeggings". De kommer i marinblått som är såå fint till sommaren.

Det kommer även en jättefin ribbstickad tröja i superhärliga färger. Den kommer i gult, rött och mörkblått!

Det kommer även en tunnare jacka i sprtig modell!
Sköna onsdag!
27 juni 2018 09:08
  Shopping   

Godmorgon!

Idag skiner solen och det är underbart ute. Idag kommer det finfina plagg. T-shirten med print norpade jag direkt. Så coolt att matcha till kjolen för härlig en vardags look. Den fina prickiga toppen från Vila och en superskön tröja från Only som är kanon att ha om det är kalla sommarkvällar. Missa inte heller Pcskinwear jeggings som kommer i ny färg här.
Kl. 11.00
Hej Hej soliga tisdag!
26 juni 2018 09:31
  Smycken/Accessoarer   

Här får ni verkligen vara snabba på köpknappen! Den här leotröjan från Soya rekommenderar vi alla att ha i garderoben! Den är riktigt mjuk och skön i kvalitén! Passformen är perfekt och passar riktigt fint ihop med både jeans och dressat. Den kommer i tre färger!

Poptrash kommer i två nya färger idag!!! Wiiiieeee, de är så himla fina, de kommer i mörkgrönt och vnrött! Det gäller verkligen att sitta redo idag.

Vi får en perfekt cardigan i längre modell. Den är tunnare i kvalitén så den blir perfekt till sommaren också. Den här modellen har både ni och vi älskat tidigare så vi är superglada att Charlotte fick tag på den här!

Soya kommer även med en bastopp i skön modell! Även linnet ni såg tidigare idag kommer från Soya :)

Amandas favoritjeans hittar ni här!
Var redo 11.00 :D

Kraaaam

  Föregående   Nästa