Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Kollektionsmöte med Object
29 februari 2016 16:02
  Kommande plagg  /  Object   

Nu har jag varit på inköpsmöte med Object och köpt in massa fint till hösten. Leverans från juli månad och framåt här. Sköna stickade plagg som man kan börja ha på sommarkvällarna och sedan hela hösten framåt. Blev själv helt kär i coola fakeskinplagen här som är i en riktigt tunn superfin kvalitet som faller snyggt.
Dagens påfyllningar!
29 februari 2016 13:57
  Shopping   

Tjoooo! Idag blir det efterlängtad påfyllning av klänningen "Vitola" i svart, samt byxorna "Onlpop" och "Olivia Denim". Idag kl. 14.30 är det som gäller.
Jag har fått tag på fleeer!!!
29 februari 2016 11:17
  Eva tipsar   

Storsäljaren "JdyKicki" har ju sålt som tusan varje gång den kommit in och nu har jag äntligen fått tag på en till svart box. Påfyllning närmsta dagarna om postis är snabb så håll koll här dagligen=)
Inspiration från tjejerna.
29 februari 2016 10:18
  Outfits   

Ja härliga vårplagg kommer det upp här i dag så jag hoppas ni är sugna på vårshopping nu=)
* Elin har på sig superfina Object-toppen i säsongens trendiga singoalla-modell som kommer både i marin och vitt (kommer nog att norpa den själv här).
* Therese har på sig superfina Vila-toppen "ViTika" i det fint mönster som vi kommer se mycket av i vår. Jeanskjolen är också från Vila och den här modellen vet att jag att ni är många som gillar så vara snabba här nu - perfekt modell hela våren och sommaren.
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
29 februari 2016 08:45
  Outfits   

I dag kommer den här sköna tunikan från Ajlajks underbara vår/sommar-kollektion. Perfekt modell alla sköna varma sommardagar som vi längtar sååå efter nu=)
I dag kommer masa fina plagg in såsom en helt fantastiskt fin mönstrad Vilatop i härliga färger, superfina jeanskjol, vårens modell på storsäljaren "ObjHolly" från Object och massa annat fint.

Jag har på mig omtyckta kostymbyxan "VmRoro", "Viran"-toppen och storsäljaren "OnlLinea" (som vi har några få kvar av nu från senaste påfyllningen så var snabba och norpa den).
Vi njuter i vårsolen...
28 februari 2016 14:19
  Outfits   

Dessa första dagarna med vårsol är såå himla sköna, på vår balkong är det lä så här kan man sitta ute när solen skiner och bara njuta. Så fort den försvinner blir det superkallt så man får flytta på sig allteftersom solen rör sig så man inte hamnar i skuggan.
Även katten njöt av att få vara på balkongen och efter att ha balanserat omkring lite läskigt på balkongräcket ett tag så kom han till ro och la sig vid hamam-handduken =)

Har på mig storsäljaren "OnlLise"-jeansen och grymma Vila-tröjan "ViLace" som det finns några kvar av nu sedan sista påfyllningen.
Vårsol...
27 februari 2016 15:55
  Outfits   

Efter att ha tillbringat 7 timmar i pingishall i dag så känns det väldigt skönt att få komma ut och njuta lite av vårsolen=)
Har på mig sköna "VmFlex"-jeansen, Viti-tishan och favoriten "OnlBeryl".
Påfyllning!
26 februari 2016 13:57
  Shopping   

Tjohooo! Påfyllning idag på storsäljaren "Objdelta"-byxan! Idag kl. 14.30 =)
Jag har fått tag på fleeer!!!
26 februari 2016 12:40
  Eva tipsar   

Superfina Vilakläningen "ViTola" sålde ju snabbt här på webshoppen så nu har jag fått tag på fler i svart. Påfyllning kommer i början av nästa vecka=)
Filminspiration våroutfit
26 februari 2016 11:09
  Shopping   

Ja nu när februarilönen kommit för många så är det hög tid att bestämma sig för vårens ytterplagg och vi har sååå många fina kappor och jackor inne nu som vi verkligen rekommenderar.
Här ser ni två storsäljare "JdyMackenzie" och "ViConcrete".
  Föregående   Nästa