Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Jessica Tipsar
31 oktober 2019 16:08
  Shopping   

God eftermiddag,

Vi har fått önskemål om att ni vill se våra senaste köp så jag gjorde en räd igår och gick igenom mina senaste köp som finns kvar i lager och har fotat några outfits som ni kommer få se lite då och då.. ;-) Ni får en i taget...
Jag kände mig väldigt torsdagstrött idag så jag tog inte på mig dem men hoppas ändå ni får en bild av hur fina dem är ihop.. försökte lägga det fint på bordet ;-)

Vad tycker ni om den här outfiten? Fyller 30 nästa vecka och funderar på att kanske ha detta när vi skall ut och äta med familjen.. är det ett vinnande koncept tycker ni?
Bekvämt, varmt, mysigt och festligt glitter.. Det bästa av alla världar!

Ha en fin kväll så ses vi imorgon fredag!
Kram Kram
Torsdagens
31 oktober 2019 09:49
  Shopping   

Godmorgon på er,
I morse var det riktigt frostigt och krispigt och jag och sambon fick skrapa bilen med en matlåda i plast... vi har lyckats tappa bort våran skrapa (och såklart glömt köpa ny) och fick pinsamt och lite diskret försöka lösa problemet på smidigast sätt.. AAH MATLÅDA. Hoppas eran morgon började lite smidigare.. ;-)

Idag kommer den här SUPERFINA klänningen och som jag precis i detta nu norpade en..
Den är så fin i sin modell som är både lite nätt mot kroppen över kjolen men lite mer oversize upptill och i ärmarna.
Den är fint stickad och lite tjockare vilket är perfekt nu när det är kallare ute!

Det kommer även ett linne i svart och vitt som är med liten nätt spets upptill, en blus samt en fin gul polotröja!!

Vi ses i shoppen 11.00

Kram och njut av dagen!
/J
HÖSTINSPO
30 oktober 2019 14:21
  Shopping   

God eftermiddag,
Några av er har talat och vi har lyssnat, så här kommer ett inspo-inlägg med mindre text just för er som önskar detta. ;-)

Här ser ni några höstiga inspobilder på vad vi har inne i höstens fina färger nu.
Jag länkar allt nedan:

GUL MÖSSA

(Vantarna är kommande) kommer i svart och grått och i två olika varianter. Ull-material. Håll utkik efter dessa.

BRUN FLUFFIG POLO

MULTIFÄRGAD POLO

GRÖN POLO-PONCHO i värmande ull

SKINNHANDSKAR


Ha en fortsatt fin dag!


O N S D A G S G L I T T E R
30 oktober 2019 10:08
  Shopping   

Godmorgon på Er,

Här ser ni dagens 3 av 5 nyheter som är så skimrande glittrande och alldeles lysande fina!
Nu vet ju jag att ni fina människor där ute skiner och glimrar som det är.. men ibland kan det vara kul att sätta glitter och glamour även på outfiten.. och varför inte glittra till vardags i vår nya stickade tröja??
Varför inte ha glitter-klänningen även till vardags med strumpbyxor, boots och polotröja under?
Snyggt att ha både transparent polo (som ni kan hitta sedan på hemsidan när ni går in på klänningen och trycker på "plagg som passar till") men även en vanlig svart polo som är täckande.. hur snyggt som helst och det värmer ju lite mer dessutom.
Eller varför inte dra över en stickad tröja över klänningen? En glittrig klänning behöver man inte bara ha till fest =)

Ser ni hur fint det här linnet är?!!! Om ni skulle sätta poäng för linnet på en skala 1-10, vad sätter ni på det här? och vad är det i sådana fall ni saknar eller hade önskat att linnet var/hade istället?`
För mig är det här en klar 10:a.
Det är så himla fint i sin lyxiga look, har enkla fina band och ett stort plus tycker jag att modellen är rak och faller snyggt. Känns som jag alltid tjatar om plagg som faller snyggt men det är så viktigt tycker jag att man skall kunna känna sig avslappnad. Det här är så fint att ha både instoppad i byxor och kjol..eller hängandes rakt ner.

Det kommer även en långärmad topp i omlott-modell (även den här med lite glitter i), samt en RIKTIGT snygg kortärmad topp med glitter-paljetter. Även dessa är fina att ha både till vardags och till fest.
Så dagens plagg är kort och gott perfekta till det mesta ;-)

Hoppas ni får en fin onsdag och kika gärna in här lite senare för inspo!
Kram
/J
Färgglada Tisdag
29 oktober 2019 10:13
  Shopping   

Godmorgon Godmorgon,

Idag får ni bara tjuvkika på två av dagens fina nyheter. 2 av fyra.
Den här fina från selected Femme har jag lagt ut på instagram som sneak-peek innan och jag fastnade verkligen för den här direkt. Jag skall vara ärlig.. om man är riktigt känslig för att det sticks så kan den här kännas lite sticksig.. lika bra att säga det nu. Men då är den liiite sticksig enligt mig. För mig som inte är känslig så är den helt fantastisk i både kvalité och look. Då den är i ull-alpacka blandning så både värmer och andas den och hur fina är inte färgerna?! REKOMMENDERAS VARMT av mig!!
*Korrigering** Frågade Ellika precis som faktiskt är känslig och hon upplevde inte den här som sticksig ;-)

Sedan kommer två fina scarfar i lång modell.. superfina färger och mönster!
Den här kan man vira fler än en gång om man vill ha extra värme!

Det kommer även en ny färg på Onlmoster-tischan samt en vit superfin blus från object som är i riktig fint material och som ni inte får missa att kika in i shoppen 10.45.

Ha en helt fantastisk tisdag alla härliga! Här i Göteborg är det skrapa-rutorna kallt och riktigt fint krispigt väder!
Kram från oss
/Jessica
Black And Red
28 oktober 2019 10:00
  Shopping   

Godmorgon alla fina, hoppas ni haft en härlig helg och är redo för en ny vecka, för även om ni inte vaknat än så kan jag avslöja att måndagen är här igen! Jo det är sant, helgen är redan förbi men vad gör det när veckan kommer bli så bra!!

Min helg har varit väldigt lugn och mysig.. Jag har sovit hemma hos föräldrarna och bara myst och blivit bortskämd med sån där god mat som bara ens mamma kan göra och som man säger till sin sambo att "mamma gör så himla god köttfärslimpa som jag fått receptet på... här skall du få smaka, håll i hatten" ... men så blir det inte ens i närheten av lika gott. Ni vet säkert vad jag menar ;-) Mammas matlagning är något speciellt.
Inte nog med det så fick min bästa vän sitt första barn i helgen så jag har varit på bebismys och rensat tårkanalerna ordentligt 😊❤ En riktig härlig helg med andra ord så jag har verkligen fått energi för en ny vecka!

Och vilken vecka det blir.. ni har nämnt själva hur mycket fint det kommer in nu och ja det är verkligen så himla mycket fint och kul också att det är väldigt mycket färg i vinter! Så våga satsa på färg säger jag. Och även våga blanda flera färger så du bara lyser på gatan! 🧡❤🍂✨

Idag kommer det svarta och röda plagg.. Vinterns nya röda färg - scarlet Sage är så himla fin tycker jag. Varm röd färg som är sådär riktigt djup röd.
Scarlet sage ser vi både på vår storsäljare och favoritblus Vilucy samt vår underbara Viril-kofta!

Ni ser Sarah i vår nya spetsblus från Jaqueline De Yong. Dessa vet jag att ni älskar - det är sedan gammalt att det blir en favorit . Den här kommer i svart som synes, samt i grön och plommonfärg. Och bäst av allt är att den är stretchig och skön hela toppen - även spetsen.

Den andra svarta är en väldigt stilren och fin topp med lite glitter i och med v-ringning i ryggen som ger det lilla extra. Även den här är i skön stretch och superskön på.

Ja ni ser ju så mycket fint.. och en riktig roulette-måndag. Satsar ni på Rött eller Svart idag?

Kram från oss
/Jessica
20% rabatt på ALLA vinterjackor !
25 oktober 2019 11:53
  Shopping   


Äntligen fredag OCH löning - det firar vi med 20% rabatt på ALLA våra vinterjackor!!

Så pass på och klicka hem, gäller fram till måndag 28/10 kl.12.00.

Ha en underbar helg!!
Överraskning !
25 oktober 2019 08:46
  Shopping   

God morgon alla fina där ute!

Äntligen är det fredag och snart helg! :)
Tror många längtat efter helg den här veckan, alla jag pratat med har varit extremt trötta sista dagarna. Är väl mörkret och brist på sol och D-vitamin som påverkar oss skulle jag tro.

MEN då tänkte vi, vad är väl bättre än att lysa upp helgen med en superbra kampanj!! Jag håller på överraskningen en liiiiiten stund till då jag först vill berätta om dagens plagg :) Kampanjen har ingenting och göra med dessa plagg så det påverkar inte :)

Idag har vi några riktigt fina styles!

Den rosa tröjan och dem svarta byxorna med glitter är riktigt fint tillsammans!
För er som älskar Pcskin Paro kan jag glädja er med att detta är samma modell fast med glitter! :)

Sen kommer det två fantastiska toppar!
En enkel bastopp med spets som är väldigt fin. Den går även att beställa in i fler färger så säg bara till om ni har önskemål om det!
Den andra svarta är en riktigt bra festtopp! Lite vidare i modellen, skönt när inte allt sitter tight :) Längre ärm som döljer våra bleka armar om vintern och snygg detalj med knyt i nacken som ger den det där lilla extra!

Happy shopping och håll utkik på våra sociala medier och här på bloggen lite senare idag så ska jag avslöja helgens kampanj!!

Kramar från oss så länge!
Camilla
T O R S D A G !
24 oktober 2019 09:23
  Shopping   

God morgon snyggingar!

Hoppas ni fått en skön start på dagen! :)

Själv sitter jag med en kopp kaffe och jobbar hemifrån idag. Bästa sättet för att hinna med allt administrativt som behöver göras. Så idag står budgetar och marknadsplaner på schemat - festligt! :)

Suttit och läst lite på bloggen nu på morgonen och blir SÅ glad över alla fina kommentarer vi får ifrån er. Vi kämpar på hårt för att ge Mandel ett uppsving och flitens lampa lyser verkligen hos oss denna höst. Aktuellt hos oss just nu är alla förberedelser inför Black Week - japp det blir inte bara en Black Weekend som tidigare, utan vi kommer köra hela veckan lång med massa fina erbjudanden!
Hemsidan är lite försenad men vi räknar med att lansera den i början på december, lagom till alla julklappsinköp :)

Nu till dagens nyheter!

Idag släpper vi den fantastiska skjortklänningen, en riktig klassiker som vi nog aldrig tröttnar på! Den kommer i en härlig senapsgul färg som synes, en lite ljusare grön färg än Khaki och såklart i svart.

Dagens blus är så fin!! Svart botten med fåglar i massa höstiga färger för endast 219 kr. Ett riktigt kap!

Sist men inte minst har vi den härliga outfiten som Sarah bär. Pennkjol med volanger och slits som sitter väldigt fint på och top med spets och rynk i ryggen som ger en fin effekt i höstlövens färger. Orange, mörkgrönt och svart.

Såg förresten att ni var några som undrade om vi får in skinnleggings, jag ska se vad vi kan hitta på! Har letat efter ett par bruna men dem var tyvärr slut, men jag fortsätter jaga! :)

Ha en superhärlig dag så hörs vi imorgon igen!

Kramar
Camilla
Lill-Lördag!
23 oktober 2019 10:05
  Shopping   

Festliga onsdag är här! Glitter och glamour och lite leo på det.. kan onsdagen bli bättre?!
Bäst av allt är ju att ni får hem detta lagom till helgen om ni lägger er order innan 15.00 idag.

De leomönstrade byxorna är så coola och fina.. dom är stretchiga och sköna på och lite metalliska i mönstret som gör att dom skimrar fint och blir lite extra festliga.
Coola att matcha till den blå leo-toppen som kanske är en liten otippad kombo men så självklar.. det är faktiskt 2019 okej att matcha samma mönster i olika utföranden.. Rutigt med rutigt och leo med leo. ;-)

V-ringade glittertoppen längst upp till höger är i rak skön och lite lösare modell som faller så snyggt.
Den kommer i tre färger. Superfin när man vill piffa till vardagen lite eller när man vill ha någon enkelt bekvämt på fest.

och sen kommer vi till paljett-topparna. Ett linne med stora fina paljetter som är så fint på både framtill och baktill där det har smala diskreta band som ger ryggen en fin look.
Den andra omlott-blusen är helt fantastisk och känns verkligen lyxig.
Den är transparent med små paljetter i ränder vilket gör att man kan välja att bara ha svart bh under utan att det blir för genomskinligt. Men vill man ha linne under så är den minst lika fin och blir fortfarande transparent på ärmar.

Sist men inte minst kommer det tre till nyheter som inte fick plats i bilden..
Det är två klänningar i svart som ni bara inte får missa.
En lösare modell och en tajtare modell.
Och för er som vill ha en användbar Bolero så kommer det idag en finstickad i svart.

Hoppas ni hittar något bland alla dessa fina onsdagsnyheter!!

Kram från oss och njut av onsdagen!


/Jess
  Föregående   Nästa