Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Påfyllning av hamam!!!
31 maj 2016 13:37
  Shopping   

I dag blir det påfyllning av våra underbara hamam-handdukar i dessa fina färgerna (den rosa nyansen är ny för i år, snarlik förra säsongens cerisa men den här går mer åt rosa).
Jag rekommenderar verkligen dessa som är heelt fantastiska (jag har alltid med dessa på semestern, perfekt på förra årets båtluff i Grekland då de inte tar ngn plats och torkar snabbt i solen).

Det blir även påfyllning av omtyckta ViProvide-serien, både byxan och kavajen och suveräna Officiel-linnen så håll koll k 14:30.
Sommartjejerna
31 maj 2016 09:58
  Outfits   

Sköna sommarplagg kommer det upp idag kl 11:00.
* Elin har på sig fina linnet med spets upptill som har kanonpriset 199 kr., Coola lilla väskan är i supermjuk fin skinnkvalitet - perfekt nu i sommar.
* Amanda har på sig coola maxikjolen i finribbad kvalitet med sprund i sidan och snygga linnet med snörning upptill som bägge kommer upp i dag.
Gooodmorning...
31 maj 2016 08:35
  Outfits   

Härligt solig dag har vi även i dag här, sååå skönt att äntligen få använda alla fina vår-och sommarplagg som kommit in.
I dag har jag på mig suveräna Object-shortsen "ObjAlena" som jag verkligen rekommenderar, har använt förra årets modell sååå mycket så dessa vet jag kommer bli en favorit i sommar.
Linnet är storsäljaren "OnlAnna" som blivit mångas favorit här, långvästen är fina "VmGoia" och halsbandet är från Ajlajk.

I dag kommer flera fina linnen in med fina detaljer, cool maxikjol i finribbad trikåkvalitet med sprund på sidan och lite annat smått och gott så var med kl 11:00 som vanligt,
Suveräna påfyllningar i dag!!!
30 maj 2016 14:05
  Shopping   

Var snabba nu för det blir påfyllning av storsäljaren "VmMona"-klänningen som försvann supersnabbt här förra veckan - sååå fin modell till kanonpriset 199 kr.
Nu blir det även påfyllning av omtyckta "OnlWesta"-jeansjackan, "ViCommit"-byxan och dunderstorsäljaren "OnlKendell" (har dessa själv i både svart och denim - rekommenderas VERKLIGEN).
Solig dagens på tjejerna
30 maj 2016 10:06
  Outfits   

Ja härlig sommarvärme har vi här i dag och det passar ju perfekt nu när vi snart går in i sommarmånaden juni.
* Amanda har på sig superfina Vila-toppen "ViFalls" med snygga spetskragen upptill. Sjalen kommer också upp i dag och är i fin tubmodell. Shortsen är suveräna OnlHelle som finns på webshoppen nu.
* Elin har på sig nya sommarmodellen på storsäljaren "ObjDeanna" som nu har kanonpriset 299 kr - rekommenderas verkligen.
Gooodmorning...
30 maj 2016 08:59
  Outfits   

Ja då har vi ny härlig vecka och idag har vi äntligen sommarvärme så nu kan jag äntligen ha på mig fina Vila-klänningen "ViTokyo" som finns som synes och även i fin maximodell nu.
I dag kommer en ny modell på omtyckta omlottkoftan "ObjDeanna" som är i fin tunnare kvalitet som är perfekt nu i sommar, ny färg på fina Vila-tröjan ViState, superfin ribbad ärmlös top med spets upptill och en härlig sjal i fina färger.

Jag har på mig suveräna "ViTokyo"-klänningen som jag verkligen rekommenderar.
Tyck till
29 maj 2016 19:10
  Övrigt   

Ja den här baggy modellen har vi haft inne tidigare och ni är flera som efterfrågat den nu. Är ni många som vill att jag ska ta in den igen, finns endast som synes i army och kostar 559 kr.
Tyck till här vad ni tycker om modellen, alltid intressant att höra vad ni gillar=)
Solig söndag
29 maj 2016 11:47
  Outfits   

Ja lite Mors dag-firande blev det här på morgonen och nu njuter jag av solen på balkongen. Har på mig suveräna Ajlajk-tunikan som kommer användas flitigt i sommar, perfekt att bara dra på sig över bikini=)
Lordagkväll
29 maj 2016 00:41
  Outfits   

Härlig lördagkväll med vänner hemma hos oss.
Har på mig nya linnet med spets över ryggen som kom in nu i veckan=)
Efterlängtade påfyllningar
27 maj 2016 13:21
  Shopping   

Ja i dag blir det flera suveräna påfyllningar här såsom tex.
OnlAnna-linnet som snabbt blivit mångas favorit (både jag och Charlotte har det själva, jag har 2 st;P och rekommenderar det verkligen).
Sköna jeansskjortan från Vila kommer i mellanblått - perfekt nu i sommar, storsäljaren OnlRoyal Reg Zip (en modell som både jag, Charlotte och Elin har själva - suuuuverän på).
Nu kommer även några storlekar till på vår dunderstorsäljare "OnlPopTrash" (den här byxan har vi alla här på Mandel).
  Föregående   Nästa