Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Dagens påfyllningar!
31 juli 2015 14:29
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på cardigan "Onldiamond" i flera färger. Det blir även påfyllning på "Visennox" i svart och "Geller HW Zip". Var beredda här klockan 15,15 =)
Trendkappan från Object.
31 juli 2015 13:38
  Outfits   

Här får ni se fler bilder på coola trendkappan "ObjAnn" från Object som finns på¨webshoppen nu.
Fantastiska Sidney-kappan
31 juli 2015 12:38
  Kommande plagg  /  Only   

Jag sitter nu och går igenom plagg som är på väg in och tänkte passa på att visa er fantastiska kappan OnlSidney som nu kommer in i höstens fantastiskt fina ullkvalitet.
Det är leverans nu i augusti månad och den här får ni bara inte missa!!!
Kommer i svart och troligtvis grått, pris 599 kr - en blivande storsäljare skulle jag tro=)
Jolines senaste Mandel-köp.
31 juli 2015 11:10
  Shopping   

Ja Joline har ju jobbat lite extra hos oss dessa två veckorna här (hon är ju mammaledig nu) och det blev allt en hel del shoppng för henne här på webshoppen.
Här ser ni hennes köp:
Geena mouline
, "Seam Leggings, OnlGytte, Viele, Rock It, OnlTulla, VmMolly, OnpSophie, Vicommmit, PcJust Wear.

På vänstra bilden ser ni "Rock It"-skjortan under fina rea-tröjan "OnlTulla" som ni nu kan köpa för 119 kr.
På högra bilden ser ni suveräna "ViCommit"-byxan tillsammans med "OnlGytte" och "Geena Mouline".
Fina OnlCecilia-toppen.
31 juli 2015 10:12
  Outfits   

Ja här ser ni den suveräna toppen "OnlCecilia" som kommer i dag. På höstens modell går spetsen vackert över axlarna (tidigare säsonger så har spetsen gått ner över ryggen som ni ser här).
Byxan är suveräna "OnlRoyal" som det var påfyllning av i går, rekommenderas verkligen.
Mjuka upp shoppingfingret!!!
31 juli 2015 09:17
  Eva tipsar   

I dag kommer det in flera suuuperfina plagg här som jag verkligen rekommenderar (och vill ha själv). Suveräna "jackan"/cardigan med spetsen framtill som jag nyligen tipsade om på bloggen kommer nu och en helt fantastiskt fin collegetröja med spets över ryggen och en dragkedja så man bestämmer själv hur mycket spets man vill visa. Nu kommer också höstens nya modell på ett av mina favoritplagg som jag ofta har med när jag reser: "OnlCecilia"-toppen som är en perfekt plagg som jag alltid känner mig snyggt klädd i.
I dag kommer också en helt fantastiskt fin omlottklänning från Object och den sitter helt suveränt på så missa den inte.

Jag har på mig favoritbyxorna "PcJust Wear" som blivit en storfavorit hos många nu har jag märkt , "OnlGold"-linnet och grymma jeansskjortan "Bandit" som det snart blir påfyllning av igen.
Wiiiiihoooeeee - påfyllning i daaaaag!!!
30 juli 2015 14:37
  Shopping   

Nu blir det äntligen påfyllning (och nya storlekar) av omtyckta modellerna här.
Suveräna Onlroyal i både kneecut-modellen och grymma zip-modellen (jag har bägge själv och rekommenderar dom VERKLIGEN).
Augusti-leverans.
30 juli 2015 13:13
  Kommande plagg  /  Pieces   

Den här skon kunde jag bara inte motstå, påminner mycket om Jennifers skor som många av er gillar och brukar fråga efter=)
Leverans i augusti månad, pris 249 kr.
Rea-tips.
30 juli 2015 11:22
  Eva tipsar   

Ja här har jag valt ut flera suveräna jackor som finns på rean och är suveräna kap nu då de passar perfekt i sensommaren och bar bit in på hösten.
Sköna koftan "VmBalsam" som jag har på mig är med på rean nu och jag rekommenderar den VERKLIGEN - sååååå himla mjuk och gosig på!!!
Inspiration från Joline...
30 juli 2015 10:20
  Outfits   

Ja i dag kommer den här suveräna ponchon "Viriva" från Vila som är ett perfekt plagg nu till alla kyliga sommarkvällar (och dagar;P) och självklart hela hösten både över en skinnjacka elle rskönt inomhus över en top.
Coola trendbyxan här är "Flared" från Only med de snygga utställda benen nertill som är en fortsatt mycket stor trend hela hösten/vintern. Fina toppen kommer också i dag och den har kanooonpriset 129 kr, suveräna modell som man kan ha både som singoallatop eller bara enkel som den är.
  Föregående   Nästa