Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Rapport från inköpsmötet...
30 juni 2011 14:57
  Pieces   

Här är en liten tjuvkik från inköpsmötet med Pieces igår.
Massa superfina väskor har jag beställt in till hösten/vintern, både i skinn och canvas. Perfekta julklappstips... om man vill börja fundera på det redan nu i sommarvärmen ;P
Till hösten blir det superstort med färg på benen äntligen och då snackar vi om härligt knalliga färger och vackra höst nyanser såsom vinrött, turkost, petroleum och rosa.
Jag har en fråga till er som ni gärna får svara på här... gilla ni "funky foxy" eller "funky highwaist" bäst på jeansleggingsen från Pieces???
Funky highwaist är ju den höga midjan med dragkedjan i bak som är den nyare modellen och funky foxy är basmodellen med resår i midjan.
Tyck gärna till här för jag ska lägga min order på knallfärgerna nu.
Psssst...
30 juni 2011 14:11
  Shopping   

Jag är nere i butiken nu och löser av Elina för lunch och passar även på att ta med en hel del plagg/storlekar som sålt slut på webshoppen...
Kl 15:15 blir det påfyllning av tex både cannes och malaja så håll koll på webshoppen då=)
Storsäljaren kommer in igen!!!
30 juni 2011 13:36
  Only   

Den superfina toppen "tilly" gillade ni verkligen och jag har nu fått tag på en till box som bör komma in i början av nästa vecka ;)
Jag har på mig min i dag i svart och den är verkligen såååå skön, perfekt top till både vardags och fest - rekommenderas verkligen!!!
Gissa vad som kommer i daaag!!!
30 juni 2011 09:02
  Outfits   

Nu äntligen kommer den efterlängtade blommiga VILA-skjortan som jag vet att många av er längtat efter (och även Emmelie här ;P).
I dag strålar solen också så det är ljuvligt varmt och skönt - såååå härligt =D

I dag har jag på mig supersköna shortsen "betty" (som ni får vara snabba på imorgon när rean startar), coola toppen som kom igår "tilly" som jag precis beställt in en till omgång av nu ;P
Smyckena för dagen är "join leopard", "leopard"-ringen (jag ska beställa in dessa nu igen för dom gillar ni verkligen), "tyra", "claudia", "nine life" och "cornelia"-armbandet som kommer in IDAAAAAAAG för sista gången (enligt Baglady) så var snabba nu när det kommer upp!!!
Sommarkväll...
29 juni 2011 22:05
  Outfits   

I dag har det varit en heeelt underbar ljummen sommarkväll så vi grilllade ute och drack härligt vin till maten. Först var planen att äta på Långedrags värdshus men när vi väl cyklat ner dit så visade sig att det var helt fullsatt så vi började cykla hemåt och då upptäckte Kalle att han fått punktering på cykeln så han fick leda den hela vägen hem...hmmmm inte vad man är som mest sugen på när man är vrålhungrig ;P
Nu är vi iaf mätta och nöjda och njuter av sommarkvällen här hemma =)
...ser ni vad jag har på mig då... NYA färgen på ponchon som kommer upp i morgon!!!
Den kommer alltså i färg som synes och en superfin grå nyans, jag velade fram och tillbaka massa gånger innan jag tog den här för bägge är verkligen såååå fina ;)
Mer foton...
29 juni 2011 17:02
  Övrigt   

I vår ambition att bli bättre på Mandel så kommer vi satsa på mer på fotografering. Våra produktfoton ska kompletteras med inspirationsblider och annat kul! Vi är därför glada att Sandra ska börja hos oss och jobba med detta. Det är först till hösten vi kommer börja med detta i full skala.
Här ser man några bilder som Sandra tagit.
Inköpsmöte med OBJECT...
29 juni 2011 16:04
  Object   

Ja i dag har det varit liite tyst här på bloggen men jag har varit iväg på två kollektionsmöten här ;P
Först var det OBJECT med deras höstkollektion och där hittade jag massa godbitar, bla den här heeeelt underbara långvästen som kommer in i oktober/november månad (jag vill ha den NUUUUU ;P).
En liten present har jag till alla "gli"-fans (vår dunderstorsäljaren "gli"-känner ju de flesta av er till nu antar jag ;P)... den kommer att göras i KJOL till hösten... sååååå cool!!!
En dagens på Emmelie...
29 juni 2011 10:33
  Outfits   

Emmelie har på sig "Rodeo Tank Top" och kjolen "Ayano".

Missa inte "Maria Scarf" som kommer i nya färger idag;)
Godmoooooorning
29 juni 2011 08:42
  Outfits   

Sol sol underbara soooooool - vi har heelt ljuvligt väder i dag här i Göteborg =D
I dag kommer äntligen den efterlängtade animalklänningen från VILA, superfin festklänning som är lite längre i modellen vilket jag vet att många av er frågat efter, den har sålt kanon i stan ;)
I dag har jag på mig "naya"-shorts, "officiel"-linne, "sorose"-linne, "glowring", "eternity"-ringen och armbanden "join leopard", "vexa", "tyra" och "claudia" som blivit en ny favorit ;)
Juliplagg från OBJECT...
28 juni 2011 15:08
  Object   

Snart går vi in i ny månad och massa kul plagg är på väg in från alla märkena =)
Här är fyra sköna plagg från OBJECT som funkar både nu i sommar och till hösten.
Både den grå koftan med snedknäppningen och den asymmetriska bredvid kostar 499 kr.
Det fina mönstrade transparenta linnet kostar 199 kr och toppen med volangdetaljerna kostar 299 kr.
  Föregående   Nästa