Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Året som gått...
31 december 2008 12:21
  Övrigt   

Ja då är man på årets sista dag och det är ju dags för en liten tillbakablick på det gångna året...
Det har hänt så fantastiskt mycket för oss och då framförallt med Mandel. Jag startade ju butiken 1999 (på stenåldern) så vi är ju inte direkt nya i branchen men så mycket som hänt bara på 2008 tror jag knappt vi varit med om på alla de övriga åren tillsammans!!!

Nu i våras så började jag ju blogga på min mans sida "Hitta Plagget" och jäklar i min låda vad det hänt grejer sen dess!!
Webshoppen kom igång i september månad och i och med den tillsammans med bloggen så har vi mött så fantastiskt mycket nya underbara människor som gör oss så glada!!!
Vi har jobbat som dårar och tiden efter jobbet har det varit full fokus på barnen. Har helt plötsligt fått mail från tjejer som t.ex. ska starta butik och vill ha någon att bollla idéer med, tidningar som skrivit om bloggen och webshoppen som nyskapande faktorer i internetvärlden.
Vi har precis i denna lågkonjuktur bestämt oss för att satsa stort och skaffat en lagerlokal för att kunna tillgodose alla nya kunder runt om i landet. Vi lär redan till senvåren fördubbla våra inköp för att kunna möta den stora efterfrågan på framförallt webshoppen.

I dag är butiken stängd så nu ska här piffas hemma för i kväll ska vi ha härlig nyårsfirande med vännerna med massa god mat och dryck!

Ha en alldeles fantastiskt nyårsafton alla underbara människor!!!
Sista arbetsdagen för i år...
30 december 2008 21:52
  Butiken   

Jag trodde det skulle bli lugnare i dag i butiken än igår men det var faktiskt full fart ända fram till stängning (och en stund efter också).
Nu är i alla fall årets sista dag på Mandel gjord för min del, Kalle ska in i morgon och packa de ordrar som läggs innan lådan töms. Det är ju afton och därmed tidigare tömning. Hoppas ni har en skön kväll och laddar inför en härlig nyårsafton i morgon.
Vi har snö här så det kan nog bli riktigt vackert i morgon när mörkret lagt sig och raketerna fyras av...
Lunchärende
30 december 2008 14:13
  Övrigt   

Nu har vi hämtat lillkillens glasögon hos optikern så nu ska han lära sig att ha på sig brillor hela dagarna i fortsättningen - känns väldigt ovant. Passade på att göra syntest själv men jag behövde inte ha brillor... synd för jag såg ett par riktigt coola bågar. Kan inte riktigt motivera mig att skaffa brillor när jag inte behöver det egentligen men vi får väl se...
Sista chansen...
30 december 2008 10:51
  Butiken   

I dag är sista dagen vi har öppet detta året...
Nyårsafton har vi stängt så ska ni hinna köpa festblåsan så kom ner till Mandel idag.
Det är ju rea på alla klänningarna så nu kan man ju göra ett riktigt kap, lättare att unna sig en partyklänning när den inte kostar så många slantar...
Puh
29 december 2008 22:56
  Butiken   

Vilken helt galen dag vi haft i dag!!!
Har aldrig haft en liknande rea-start som idag, 10 personer hängde på låset och från den sekund vi öppnade tills en halvtimme innan stängning så var butiken knökfull!!!
En låååååång kö till provrummen som aldrig tog slut och fullt med kunder som provade även ute i butiken. Ordrarna smattrade in på webshoppen och jag, Camilla och Kalle sprang runt som yra höns emellanåt =)

Väldigt kul dag men nu är jag trött, ska lägga mig på min spikmatta som tomten kom med (otroligt avslappnande!!!) men först blir det lite singstar...
Godnatt och tack alla shoppinggalningar som var med och bidrog till dagens försäljning =P
HELT GAAAAAALET!!!
29 december 2008 11:30
  Butiken   

Tjohoooo vad vi har mycket att göra idag. Rean har ju startat nu och sen vi fick iväg mailet till alla stammisar så har vi varit helt mailbombade av ordrar =D
Nu har jag precis fått klart i butiken också men givetvis tog färgen slut i skrivaren så alla sektioner hann inte bli märkta så nu får jag springa runt och peka vad som är på 30% och vad som är 50 %... ha ha ha det ska ju vara lite kaos i reatid eller?
Nu ska jag hämta mitt kaffe som jag gjorde klart för en timme sen, har inte riktigt funnits tid att springa upp och hämta den =P
Nu startar rean!!!
29 december 2008 00:33
  Butiken   

Sitter här och jobbar så svetten lackar för att få klart med rean på webshoppen för nu jäklar är vi igång!!!
I morgon kl. 11,00 öppnar Mandel som vanligt och då är första stora readagen där också såklart!!!
Full fart med vår stora vinterrrea nu alltså så skynda er in på webshoppen och klicka in på rea-fliken och gör årets stora kap nu!!!
Pssst...dags att avslöja nu
28 december 2008 20:15
  Butiken   

Jag har ju lite försiktigt nämnt att vi haft lite spännande möten de senaste veckorna och nu kan jag avslöja allt för er...
Vi har ju (som många av er vet) kört igång vår webshop i höst (september månad för att vara exakt) och då vi fått en så otroligt häftig respons på detta så har vi nu bestämt oss för att köra full fart!!!
Dagen innan julafton skrev vi på hyreskontraktet för en lagerlokal på ca 190 kvm som ligger 5 minuter från stan så under januari ska vi piffa upp den och sen kommer vi att utöka webshoppen för att kunna tillfredställa alla våra nya underbara kunder runt om i landet.
Vi drar nu igång en storsatsning på webshoppen så håll i hatten för nu jäklar kör vi så det ryker =P

Här är bild på lagerlokalen utifrån... det är inte den stora villan utan den lägre byggnaden närmst i bild.
Snyggt i januari
28 december 2008 15:38
  Vila   

Åh denna vill jag ha nu till mina slitna denimleggings...
En riktigt snygg stickad tunika med stor sjalkrage från VILA som kommer in till Mandel nu i januari, färgerna blir svart och grått. Känns som ett kanonplagg att börja det nya året med...
Tyck till...
28 december 2008 13:44
  Vila   

Sitter och spanar runt lite på vad det kommit in för nya styles på VILA:s extranet och jag hittade då denna snygga långskjorta.
Leverans är i januari och priset är 259 kr, vad tycker ni om den???
Ska jag beställa in den eller ej?
  Föregående   Nästa