Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Puh

29 december 2008 22:56
  Butiken   

Vilken helt galen dag vi haft i dag!!!
Har aldrig haft en liknande rea-start som idag, 10 personer hängde på låset och från den sekund vi öppnade tills en halvtimme innan stängning så var butiken knökfull!!!
En låååååång kö till provrummen som aldrig tog slut och fullt med kunder som provade även ute i butiken. Ordrarna smattrade in på webshoppen och jag, Camilla och Kalle sprang runt som yra höns emellanåt =)

Väldigt kul dag men nu är jag trött, ska lägga mig på min spikmatta som tomten kom med (otroligt avslappnande!!!) men först blir det lite singstar...
Godnatt och tack alla shoppinggalningar som var med och bidrog till dagens försäljning =P

Lisa

Jag var där så jag förstår att du var trött på kvällen =P

den 30 december 2008 @ 10:41

Nora

ööööh spikmata????

den 30 december 2008 @ 10:59

anette

Visst är spikmattan härlig, Eva? Bättre julklapp kunde du inte få! Vad kul att ni har att göra! Det är så det ska vara! Själv har jag just packat upp två paket från Mandel!
Nora, gå in på shaktimattan.se o kolla! Jag säger: KÖP!
Kram
Anette

den 30 december 2008 @ 11:26

Eva svarar

Spikmattan är fantastisk... men jag somanar varje gång så hade inte Kalle sagt till mig så hade jag legat på den hela natten och då hade jag nog haft en puckelpist på ryggen =P

den 30 december 2008 @ 11:38

Liza Wish

Annan Liza var också där och stod i kort men låååångsam kö och så hade jag tagit fel storlek och killen gett upp när jag stod där näck, inne i ett provrum =)
Vet inte om jag har ovanligt långa ben men vad korta /34 var i Aida Ichis...ser inte ut så på din bild.

Spikmatta gav jag också bort, toppen för dig som står så mycket precis som jag i jobbet. Har legat på min i ett år, fast bara en kvart varje kväll, annars hade jag som du skriver E också varit perforerad.

den 3 januari 2009 @ 19:30

eva svarar

Ha ha ha ja ibland tar det lite mer tid när folk provar mycket..
AIDA- jeansen ska vara lite kortare i benen så det är som det ska. En superdunder modell är det som vi haft i olika färger de senaste 6 åren -REKOMMENDERAS!!!

den 3 januari 2009 @ 20:46