Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Inköpsmöte med Vila.
31 januari 2014 15:17
  Kommande plagg  /  Vila   

I dag hade ju vi besök av Vila här på webshoppen som kom med smarriga semlor till hela gänget här och de hade såklart med sig lite fina kläder också som jag skulle kika på=)
Härliga sommarklänningar till härliga vår-och sommardagarna och fina cardigans m.m till kyliga sommarkvällar (ja det finns ju sådana också här ;P).
Plaggen väntas in nu i vår och sommar.
Wiiihoeee - påfyllning i daaaaaaag!!!
31 januari 2014 14:24
  Shopping   

Ja jag hoppas ni har chans att sitta ostörda kl 15:15 för det blir massa bra påfyllningar strax, kolla här:
"Pura"-leggings, "Lizzy"-jeansen, "Syrene"-väskan OCH "Anette"-jackan (som både jag, Joline och Therese har här - sååå grymt snygg!).
Tre dagens...
31 januari 2014 10:54
  Outfits   

Här har ni oss i dagens fina plagg=)
Jag har på mig "Tata"-toppen som kommer i dag och suveräna Olivia-byxan.
* Jennifer har på sig fina "Sabi"-tunikan som kommer i dag och "Shiny"-leggings.
* Therese har på sig efterlängtade vita "Lizzy"-byxan och toppen "Orkila" som bägge kommer i dag.
Tadaaaaaaa...
31 januari 2014 08:37
  Outfits   

Oj oj oj säger jag bara.. är ni redo för ännu en storsäljare här... nu kommer nämligen de vita Lizzy-byxorna i en skön lagom kraftig canvaskvalitet (liiiie större i storleken än de armyfärgade Lizzy som är i samma kvalitet). Nu kommer också de armyfärgade Cila-byxorna från Vila och massa fina Edblad-smycken från nya vårkollektionen så ni måste verkligen vara snabba på köpknappen här kl 11:00.
I dag kommer även en fantastiskt festklänning i rosa från Vila som är perfekt till vårens alla bröllop=)

Jag har på mig underbara "Olivia Non Coated" som är heeelt grymma i modellen!!! Tröjan är suveräna "Geena LS" som jag verkligen rekommenderar (kanonpriset 179 kr).
Jag har även på mig nya armbandet från Edblad som kommer upp i dag, var bara tvungen att ha det - sååå himla fint=)
Kollektionsmötet med Object.
30 januari 2014 16:37
  Kommande plagg  /  Object   

Jag har varit iväg på inköpsmöte med Object i dag och de hade massa fint för både våren och sensommaren/hösten.
En helt fantastisk kappa som ni ser här längst fram och den grymt coola kortare jackan som ser ut som en täckjacka/dunjacka men som är i en helt fantatsiskt mjuk pu-kvalitet -sååååå himla snygg. Den jackan tog jag både i kort (som synes lite bakom den längre här) och i en längre modell, dessa lär bli mångas favorit till hösten tror jag!!!
Ett helt suverän denim-program ser ni här också i tre olika modeller: Linda (såklart) i både denim och canvas, modellen "Up C" som vi hade inne för några säsonger sedan och som sitter helt suveränt OCH en ny variant av en mix på både Linda och Vagant-modellen så det blir som en tajt jeansmodell med de trendiga gylfknapparna.
Wiiihoeee - påfyllning i daaaaaaag!!!!
30 januari 2014 14:43
  Shopping   

Var redo nu kl. 15.15 för då kommer det in flera suuuuuperbra påfyllningar!
Det blir påfyllning på storsäljaren "Cila Pant" i svart, marin och sand som vi verkligen rekommenderar så här får ni vara snabba (kom ihåg att gå ner i storlek på dom). Det blir även påfyllning på flera bra basplagg såsom "Rob O-Neck", "Amaze Dress" och "Cleavo 5P" som synes ovan, alla i svart. Utöver det kommer även påfyllning på "New Nikoline Tights" och "Officiel Tank Top" i svart och vitt så passa nu på att uppdatera garderoben med lite bra basplagg!


Mandel-väskan
30 januari 2014 11:10
  Övrigt   

Ja ni som shoppat den här veckan har märkt att det legat något extra från oss när ni fått hem ert paket... vår nya Mandelväska ligger nämligen med så alla som handlar får en väska av oss här nu=)
Ni som har Instagram kan även vara med och tävla om presentkort på webshoppen med Mandelväskan, för mer info läs här.
Har ni inte Instagram så är det bara att skaffa så kan ni följa oss även där.
I dag ska jag iväg på två kollektionsmöten så då får ni småglimtar därifrån medans jag är på plats (foton kommer såklart här på bloggen också men det blir ju inte direkt i "ögonblicket" som det går att göra på Instagram).
Black And White.
30 januari 2014 10:33
  Outfits   

Ja nu har vi Jennifer tillbaka på plats igen efter en skön semester i Mexico så här har ni en riktig pepparkaka i vintersnön;P
* Jennifer har på sig nya grymt coola leggingsen "Selina" från Pieces som kommer i dag (mycket snarlika storsäljaren från Object som kom i går). Tunikan är superfina "Claretta"-modellen från Vila som vi verkligen rekommenderar.
* Therese har på sig fantastiska Macro-jackan i nya tunnare kvaliteten som ni bara inte får missa nu!!! Tröjan är underbara college-hoodiesen med skorstenskrage som också kommer i dag (kommer som synes, rött och grått, pris 199 kr).
Tadaaaaaaa - Macro-jackan kommer i dag!
30 januari 2014 08:47
  Outfits   

Ja jäklar i dag får ni vara snabb så ni hinner med att klicka hem underbara Macro-jackan i vårens fina lite tunnare kvalitet.
Kvaliteten är densamma som sist med hälften dun och hälften fjäder så den är varm och skön men inte alls lika tjockt fodrad som vinterns jacka utan den här kan man börja använda så snart värsta vinterkylan är borta.
Den är sååååå himla snygg och spana in nya cremefärgen som det nästan blir som ett skimmer i vilket ger en lyxig look.

Jag har på mig nya jeansen med hål över knäna som kommer i dag (helt grym modell i underbar mjuk fin stretch-kvalitet), "Officiel"-linne och Object-koftan "Animal".
Påfyllning.
29 januari 2014 14:55
  Shopping   

Nu blir det påfyllning på omtyckta Just Jute och suveräna Vila-parkasen "Zoe" som redan hunnit sälja slut i flera storlekar!
  Föregående   Nästa