Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Påfyllning på omtyckta modeller...
31 augusti 2016 13:34
  Shopping   

I dag blir det påfyllning på flera suveräna plagg såsom omtyckta kostymbyxan och kavajen "VmRoro" som är perfekta nu till jobbstarten då det är ett skönt set som man kan variera och ha ihop eller separat. Nu kommer även storsäljaren "OnlLeco"-cardigan och trendiga toppen "ViDere" som går ner över handen med öppning för tummen (här den själv i både svart och gråblått nu och Vila-säljaren ringde mig och bad mig lägga undan två st till henne också så detta är verkligen en skön höstmodell som vi rekommenderar).
Närbilder på grymma jackan
31 augusti 2016 11:05
  Outfits   

Ja pälskragen på dagens Vila-jacka är bara såå himla fin, helt fantastik snygg fuskpäls som kantar kapuschongen.
Såååå mycket snyggt idag!!!
31 augusti 2016 10:01
  Outfits   

Ja i dag kommer det helt grymma plagg så se till att sitta laddade prick kl 11:00 i dag!
Suveräna vinterjackan "ViJala" från Vila är varm och skön då det är dun i och sitter helt suveränt på, pälsen som kantar kapuschongen är nog den finaste jag sett under alla mina år här.
Ni ser även grymma OnlSmoke-bomberjackan som är vändbar (kommer även i rosa).
Bästa vinterjackan kommer i dag!!!
31 augusti 2016 09:21
  Eva tipsar   

Jag vågar mig nog på att säga att Vila-jackan som kommer i dag är säsongens absolut bästa om man är på jakt efter en riktigt varm dunjacka som man känner sig snyggt klädd i också. Självklart har man olika smak men jag tror verkligen att den här modellen kommer att gillas av många många, den påminner en hel del om en bomberjacka men med 50% dun och 50% fjäder så den är riktigt varm, har såklart redan norpat den själv. Det är stora sköna fickor framtill och mindre zipficka på ärmen OCH innerficka äntligen.
I dag kommer även storsäljaren "OnlSmoke"-bomberjackan som är vändbar och nu kommer den i svart och i rosa med fint småblommigt foder - sååååå fin!
Nu kommer även nya färger på Ajlajks bastop som är liiite längre än i fjol så den sitter suveränt på.

Jag har på mig favvojeansen "NmEve", sköna singoallatoppen "Jdykenya" och nya fina Orelia-halsbandet som också kommer upp i dag.
Påfylning av storsäljarna
30 augusti 2016 14:02
  Shopping   

Det blir nu påfyllning av suveräna "OnlSasha"-toppen som rusat iväg snabbt som tusan här varje gång den kommit in. Det blir även påfyllning av omtyckta leggingsen "Shiny" nu som är perfekta till alla sköna långa tröjor, skjortor och tunikor i höst och vinter.
Sätt kryss i almanackan: 24/9-25/9
30 augusti 2016 12:45
  Eva tipsar  /  Shopping   

Ja nu är det snart dags för höstens stora lagerrensning här i lokalerna på webshoppen.
Det är helgen 24/9-25/9 som ni får sätta stort kryss i almanackan för nu.
Som vanligt är det kanoonpriser på senaste rea-plagen som vi säljer ut här (inget som finns på webshoppen nu alltså).
Kollektionsmöte med Vero Moda
30 augusti 2016 11:16
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

Jag tror jag missat att visa er fina kollektionsmötet här från Vero Moda med härliga höstplagg som väntas in nu i sept-november månad.
Härliga mönster och färger väntas in i höst som ni ser här och det är ju många av er som efterfrågat detta så jag hoppas ni blir glada nu=)
Inspiration från Amanda...
30 augusti 2016 10:20
  Outfits   

Ja i dag kommer flera sköna höstplagg bla den här härliga finstickade tunikan "NmCity" som är sååå mjuk och skön på med fin zip över ryggen. Jeansen "ViCommit Super" är i säsongens kaxiga look med rå kant nertill som är längre baktill vilket man ser mycket av i trendrapporterna för hösten nu.
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
30 augusti 2016 08:56
  Outfits   

I dag kommer nya mörkgrå färgen på storsäljaren "OnlPopTrash Stripe" och jag kunde inte motstå den själv nu, de kommer i 32-längd så på mig som är 165 cm så blir de nästan hellånga vilket funkar kanon också=)
I dag kommer även fint mönstrat linne från Vila, skön ribbad baspolo, ny färg på omtyckta Object-koftan, trendiga jeans som är avklippta och längre baktill (syns mycket i trendrapporter), skön finstickad tunika med zip i tyggen och en härlig leosjal så var med nu kl 11:00.

Jag har på mig nya färgen på "OnlPopTrash Stripe", sköna tishan "ViSumi" och bomberjackan "OnlBell".
Storsäljare...
29 augusti 2016 16:12
  Outfits  /  Eva tipsar   

Ja Vilas suveräna bomberjacka "ViConcrete" finns i både lång och kort modell (jag har bägge modellerna själv då detta är en riktig favvomodell).
Fördelen med den här är att den är skönt lite tjockare fodrad och man har plats med tröja under så man kan verkligen ha den här jackan långt in i höst. Snyggt med den breda ribbade mudden nertill också som sticker ut och skiljer sig från de vanliga bomberjackorna.
Jeansen här är storsäljaren "NmEve" och toppen fina modellen
  Föregående   Nästa