Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Omtyckta påfyllningar i dag.
29 augusti 2016 13:55
  Shopping   

I dag blir det äntligen påfyllning på efterlängtade ObjCam i svart. Det blir även påfyllning på superfina bomberjackan i snygga OnlNova Lux-serien och dunderstorsäljaren "OnlOlivia Coated New".
Trendig vårkappa beställd.
29 augusti 2016 13:13
  Kommande plagg  /  Soya   

Kunde inte motstå coola vårkappan från Soya så den beställde jag i färg som synes här (kommer lämna en tom galge i garderoben hemma för den här, för den längtar jag själv redan efter nu).
Kollektionsmöte med Soya
29 augusti 2016 12:39
  Kommande plagg  /  Soya   

I fredags var jag på kollektionsmöte med Soya och köpte in massa massa fint till våren 2017 men leverans i jan-mars månad.
Superfin kollektion med väldigt många sköna modeller i fina färger och print väntas in efter jul, perfekt när man är sugen på nya färger och print.
Ny ViTinny-modell.
29 augusti 2016 10:16
  Outfits   

I dag kommer den här superfina Vitinny-klänningen som går att variera och ha på tre olika sätt: Som klänning med zip framtill, som klänning med zip baktill eller som öppen cardigan - alla varianterna är superfina på så den här får ni bara inte missa.
Mjuka upp shoppingfingret nu!!!
29 augusti 2016 09:07
  Outfits   

Ny härlig vecka, hoppas ni har haft en skön helg nu och är laddade för härlig höstshopping för i dag kommer massa fint bla suuperfina linnet här som är extremt snarlikt storsäljaren från i våras så här säger jag bara - KÖP! Vi har inne detta linnet i mönstrat nu så nu kommer det alltså även i enfärgat (jag har såklart redan norpat det då jag använt det från i våras såååå mycket så detta är verkligen en favvo-modell).
Idag kommer nya träningkläder: träningsjacka och tights som jag norpat till både mig och dottern, sitter suveränt på och zipjackan är i mjuk skön stretchig gråmelerad kvalitet med rosa detaljer, bla så man kan dra ner över handen med öppning för tummen.

Jag har på mig favvojeansen "NmEve" och sköna tishan " ViTold".
Linslus...
28 augusti 2016 18:11
  Outfits   

Någon ville visst vara med när vi skulle fota bloggbilden här...
Har ni inte redan köpt suveräna långa bomberjackan "ViConCrete Coat" från Vila så säger jag bara KÖP - suverän höstjacka nu som jag verkligen rekommenderar!!!
Spa-helg
27 augusti 2016 22:27
  Outfits   

Ursäkta dålig uppdatering här på bloggen men jag o Kalle har unnat oss lite härlig egen tid i helgen med skön spa-helg.
Barnen har nämligen pingishelg i Falköping så vi passade vi på att stanna kvar här efter att vi skjussat upp dom igår och fick lite mysig egen tid med övernattning på kurorten Mösseberg.
Har på mig suveräna toppen "OnlMishsa" tillsammans med "ViCommit Coated" ikväll och favvo smyckena i "Sanna"-serien:)
Dagens påfyllningar!
26 augusti 2016 14:04
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på storsäljarna "Nmeve Zip Jeans" och "Objannlee Short jacket" som ni ser ovan. Det blir även påfyllning på den härliga toppen "Objtessi V-Neck top"!

var med nu 14.30 :D
Inspiration från Amanda...
26 augusti 2016 10:35
  Outfits   

Här ser ni snygga kostymbyxan som kommer upp i dag - påminner mycket om omtyckta OnlPoTrash-modellen.
Suveräna toppen "OnlSasha" kommer i vitt i dag och såklart påfyllning på svart och plommon som rusade iväg snabbt även i går.
Gooodmorning...
26 augusti 2016 08:51
  Outfits   

Ja i dag kommer ny superfin byxa som är väldigt snarlik OnlPOpTrash i kvaliteten fast dessa är liiite rakare i benen så man får en snygg kostymbyxa-look, kommer i grått och marinblått - rekommenderas verkligen.
I dag kommer även höstens nya print på storsäljaren "OnlVigga" (som nu heter OnlViggy) i samma supersköna kvalitetet med struktur i printet,kommer som klänning, leggings och kort kjol - dessa rusade ju iväg i höstas då de är perfekta plagg hela säsongen. Nu kommer även ny färg och påfyllning av storsäljaren "OnlSasha" så var snabba här nu kl 11:00.

Jag har på mig sköna linnet "VmLiva" och "OnlPopTrash".
  Föregående   Nästa