Wiihooee - påfyllning i dag!
25 augusti 2016 14:08
  Shopping   

Var snabba nu för det blir påfyllning på suveräna toppen "OnlSasha" som sprang iväg snabbt här i går (jag har den själv och rekommenderar den VERKLIGEN).
Påfyllning även på suveräna bomberjackan "VmDicte", ponchon "AmAsta" och de omtyckta halsbanden med stjärntecken.
Dagens detaljer
25 augusti 2016 10:40
  Shopping   

Här kommer det lite närbilder på två av dagens plagg. Hoppas ni är redo på de fina plaggen nu 11.00! :)
Dagens fina plagg!
25 augusti 2016 10:10
  Shopping  /  Outfits   

God morgon på er! Idag kommer den här otroligt fina klänningen som man även kan ha som cardigan om man knäpper upp knapparna som finns på insidan. Såå smart, man kan ha den som klänning till festen och cardigan till jobbet ;). Den kommer som synes och i ljusrosa.

Bomberjackan jag har på mig kommer också upp idag, den kommer även i svart! Sjalen jag har på mig är jättefin i mönstret och färgerna, man kan ha den både inne och ute nu till hösten.

Väskan kommer också upp idag, riktigt snygga detaljer har den!

Det kommer även en otroligt fin stickad tröja med snörning som man kan ha åt bägge hållen!

Kollektionsmöte på Formex
25 augusti 2016 09:19
  Smycken/Accessoarer   

Jag är fortfarande kvar i Stockholm nu, mitt tåg hem går om en timme. Igår var jag på Formex hela dagen och hade inköp och lyssnade på inspirerande föreläsningar av bla Frida som har i inredningsbloggen Trendenser.
Jag köpte in massa fina smycken från Edblad som kommer redan nu i september:)
Tillbaka till jobbet-tips!
24 augusti 2016 14:57
  Shopping  /  Outfits   

Nu när alla är tillbaka till jobbet och sina rutiner har vi lite tips på vad man kan ha på sig! Här har Amanda på sig den fina toppen "Stusmart Bat V-Neck Top" tillsammans med kavajen "Onlmadeline Blazer jacket". Till det har hon de supersköna jeansen "Objskinny Sally".

En väldigt fin och stilren outfit som passar fint till jobbet :D
Dagens påfyllningar!
24 augusti 2016 13:58
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på de supersköna jeansen "Skinny Reg Soft Ultimate" och den snygga cardigan "Vitobi Knit cape". Det blir även påfyllning på "Seam Long Legging". Var med nu 13.30 :)
God morgon på er!
24 augusti 2016 10:02
  Shopping   

Idag är är Eva på Formex mässan så jag (Amanda) gör dagens inlägg! Idag kommer det upp såå fina plagg som passar superbra nu till hösten. Jag har på mig det väldigt trendiga och snygga settet med kjol och väst från serien "Viandrea", det kommer även i svart. Det fina halsbandet som jag har på mig kommer också idag. Till det här matchar jag med den fina toppen "Viloras L/S Lace Top".

Det kommer också upp en riktigt fin asymmetrisk top med en bar axel som Eva har norpat. Och inte nog med det så vi får även upp en till topp och en tubscarf som kommer värma snyggt och skönt nu till hösten! :D
Pssst
24 augusti 2016 09:51
  Eva tipsar   

Idag kommer en såååå himla fin asymmetrisk top in med ena axeln bar som ni bara inte får missa (har redan norpat den själv).
Jag befinner mig i Stockholm nu och kommer att gå på Formex-mässan hela dagen så håll koll på insta där jag kommer lägga ut bilder allt eftersom jag får tid:)
Tjohooo - påfyllning i dag!
23 augusti 2016 13:58
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av storsäljarna "Odina"-linnet och suveräna byxan "Secret 2B" som sålde snabbt här sist de kom in. Det blir även påfyllning av en hel del basplagg som varit slut i färger/storlekar här.
Inspiration från Amanda...
23 augusti 2016 09:56
  Outfits   

Ja i dag kommer flera suveräna höstplagg här och såklart nya snygga armygröna nyansen på omtyckta "OnlPopTrash". Amanda har på sig fina höstkappan "VmJoyce" med snygg kapuschong och band i midjan, det är ull i så den värmer skönt i höst. Fina bomberjackan "OnlStarly" här kan man ha både inne och ute då det är ett tunt foder i och den är perfekt både till fest och vardags.
  Föregående   Nästa