Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Härliga Torsdag!!
28 februari 2019 10:13
  Shopping   

Heeej åhåå vilken fin solig dag det är i Göteborg idag, man blir ju helt lycklig av klarblå himmel och sol! Dessutom är det sista dagen i februari idag och imorgon är det 1 mars.. bara det rimmar med vår! ;-) Som vi längtar!

Nog om vädret.. här ser ni Jessica i dagens fina chinos i mörkblått. Dom kommer även i fin rosa färg och är helt fantastisk i modellen och sitter skönt och snyggt på!
Hon har till dessa på sig dagens hålmönstrade topp i vitt och som även den kommer i fin rosa färg.

Kajsa har på sig ny färg på Objannlee short jacket - här i svart men även den här kommer i rosa! ;-D Hon har även på sig klänningen som charlotte hade i föregående inlägg.. superfin att ha både till bara ben och cool att ha till byxor!

Är det något ni undrar över?`
Passa på att ställa era frågor här i bloggen.
Vi ses 11.00 i shoppen - www.mandeldesign.se

Torsdag!
28 februari 2019 09:17
  Shopping   

Godmorgon godingar,

Nu äntligen kommer den här fina klänningen som vi har visat på bloggen och längtat efter! Superfin modell i härligt ormmönster i orange fräsch färg.
Det kommer även t-shirts/toppar och två nya färger på favoritkappan Objannlee short jacket!
och sist men inte minst så kommer ett par nya chinos från selected som sitter helt fantastiskt fint på och är i härlig stretch!

Kika in här lite senare för att se fler inspo-bilder från dagens nyheter!
/Charlotte
Lill-Lördag!
27 februari 2019 09:57
  Shopping   

Här ser ni Jessica i dagens klänning/tunika som även Charlotte visade upp i den andra färgställningen! Den ser verkligen fin och lyxig ut i det glansiga materialet! Lika cool att matcha till jeans och lika fin och dressad att ha till bara ben. Knytet i midjan kan du välja att ta bort om du vill ha den rak i modellen.
Matcha snyggt med väska - här har Jessica vår fina Pcadina Cross Body.

Kajsa har på sig nya färgerna på både Vinoel (här i brandied Apricot) och Onlnicole-byxan (här i mörkblått) i dressad snygg modell som vi har även i svart och grått sen innan.
Kajsa har söta hårbandet/sjalen Pcbiliana square Scarf

Njut av mini-lördagen! ;-)
Kram från Oss

Kärleks onsdag!
27 februari 2019 08:56
  Shopping   

Godmorgon!

Äntligen har vi fått in denna fina klänning med fint budskap på :) Fin även att ha helt öppen med jeans och linne under.

Det kommer även fina espadrillos från Selected Femme som är så sköna på. En stickad tröja och härlig jeanskjol samt lite annat smått och gott som ni inte får missa.

Ses igen kl 11.

Jag har på mig den fina tröjan Onlgeena XO som är en perfekt baströja att ha i garderoben.
Dagens 14.30 plagg
26 februari 2019 13:51
  Shopping   

Dagens 14,30 plagg är härliga kjolar som är fina att matcha till stickade tröjor eller fina blusar för fin look. Bra vardagsplagg men ändå lite festliga beroende på vad man matchar till.

Min personliga favorit är nog mockakjolen 😀

14,30 får ni gå in och shoppa dessa!
Dressat!
26 februari 2019 09:34
  Shopping   

God Förmiddag,

Den här skjortan som ni ser på Jessica är i så härligt material som man både känner sig snyggt dressad i men samtidigt kan matcha det snyggt till sommaren och få en härligt cool och avslappnad semesterlook med. Mjuk och fin kvalité. Här ser ni en aprikosrandig färg men den kommer även i grårandigt.

Kajsa har på sig fina jumpsuiten som kommer i tre färger. Den gröna som ni ser på bild samt svart och mörkblå.
Härlig modell med lite vidare ben som faller snyggt. Fin v-ringning och knyt i midjan tillsammans med skön resår som skapar fina veck.

Det kommer även en dressad vid byxa som är helt ljuvligt skön på, en blommig strand/sommarväska och tre nya toppar!

Ha en superhärlig tisdag så ses vi i shoppen vid 11.00
Kram
Godmorgon!
26 februari 2019 09:19
  Shopping   

Hej på er!

Idag kommer den här fina jumpsuiten upp :) i härliga fina färger. Även skjortan jag har på mig kunde jag inte låta bli att norpa.

Det kommer även en fin bomullskjorta och fina toppar som ni inte får missa.

Vi får även in en fin strandväska som är perfekt att ha till sommaren.

Kl 11.00 kan ni handla detta
Senaste bilderna på instagram!
25 februari 2019 16:21
  Shopping   

Hello allihopa!

Snart är måndagen överstökad. Så skönt... :D 
Ni har väl inte missat vår instagramtävling som är igång? Till och med imorgon kan ni vara med att tävla om ett presentkort hos oss på 600 kronor! 
Här får ni de senaste bilderna från instagram, ifall ni har missat dessa...  
Kläder som visas:
Vishow Denim: Klicka här
Lilly 29-B; Klicka här 
Visolta: Klicka här
Rika1: Klicka här
Pcmiranda: Klicka här
Pcalbia: Klicka här
Objmari S/S Top: Klicka här
Jdystockholm: Klicka här
Objtessie: Klicka här
Onlnicole: Klicka här
Monday Happy Monday!
25 februari 2019 10:02
  Shopping   

Godmorgon,

Idag kommer det inte bara et par byxor utan två.. och som vi gillar byxor! Ni ser ny färg på Jdygeggo som idag kommer i cool röd färg! Fortfarande en favoritbyxa hos oss här och Jessica använder sina blå flitigt! Skön modell som man bara drar på med resår i midjan och som man ser riktigt snyggt klädd i!

Jessicas randiga byxor kommer även idag och är minst lika sköna som jdygeggo.. Randig cool modell med raka vida ben som faller snyggt. Lite tunnare material som man kommer kunna ha hela våren/sommaren! Fräscht att ha till både finblusen och kavaj som till en vardagstopp som ni ser på Jessica här.
Toppen med knyt nertill är så mjuk i materialet att vi vill ha en av varje färg. Den kommer nämligen i grå och ljusrosa också!

Kajsas topp är Vilaia som här kommer i sommarens fräscha mönster och som vi redan har inne i lite andra modeller. Dessa färger i toppen gör sig så bra med våra nya Jdygeggo!

Det kommer även en helt fantastisk klänning i stretchig material som sitter som en smäck och ger fin siluett. Och sist men inte minst kommer blusen som ni såg i tidigare inlägget här.. Så fin och lyxig att man inte kan sluta titta på den.

Vi ses 11.00 på www.mandeldesign.se
Godmorgon!
25 februari 2019 08:48
  Shopping   

Hej på er!

Idag kommer den här fantastisk fina blusen upp. Så fin att matcha till jeans eller kostymbyxor. Det kommer även en fin t-shirt med knytdetaljer från Object, fin topp i vårmönster från Vila samt härliga culottebyxor.

Missa inte detta kl 11.00

Vi ses!
  Föregående   Nästa