Monday Happy Monday!

25 februari 2019 10:02
  Shopping   

Godmorgon,

Idag kommer det inte bara et par byxor utan två.. och som vi gillar byxor! Ni ser ny färg på Jdygeggo som idag kommer i cool röd färg! Fortfarande en favoritbyxa hos oss här och Jessica använder sina blå flitigt! Skön modell som man bara drar på med resår i midjan och som man ser riktigt snyggt klädd i!

Jessicas randiga byxor kommer även idag och är minst lika sköna som jdygeggo.. Randig cool modell med raka vida ben som faller snyggt. Lite tunnare material som man kommer kunna ha hela våren/sommaren! Fräscht att ha till både finblusen och kavaj som till en vardagstopp som ni ser på Jessica här.
Toppen med knyt nertill är så mjuk i materialet att vi vill ha en av varje färg. Den kommer nämligen i grå och ljusrosa också!

Kajsas topp är Vilaia som här kommer i sommarens fräscha mönster och som vi redan har inne i lite andra modeller. Dessa färger i toppen gör sig så bra med våra nya Jdygeggo!

Det kommer även en helt fantastisk klänning i stretchig material som sitter som en smäck och ger fin siluett. Och sist men inte minst kommer blusen som ni såg i tidigare inlägget här.. Så fin och lyxig att man inte kan sluta titta på den.

Vi ses 11.00 på www.mandeldesign.se