Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Festklädd i december.
30 november 2015 16:14
  Kommande plagg  /  Vila  /  Object   

Såååå mycket fint är på väg in nu i december månad.
Här ser ni några godbitar: superfin spetstop med nätt ärm från Vila (endast i svart, 279 kr) och fin top med längre spetsärm från Object (299).
Snygga festklänningar från Vero Moda (349 kr) och Vila (329 kr) med fina spetsdetaljer.
Suveräna påfyllningar.
30 november 2015 14:09
  Shopping   

Nu blir det flera grymma påfyllningar här, bla:
Vmjappa-toppen, fina röda OnlKm-kavajen, storsäljaren Skinny Reg Soft-jeansen, ViOfficiel-linnet med spetsen upptill och lite annat smått och gott kommer upp nu kl 14:30.
Vi fixar julklapparna.
30 november 2015 12:53
  Eva tipsar   

Vill ni att vi ska slå in era julklappar som ni köper hos oss så gör vi det gärna utan extra kostnad. Maila oss i samband med er order så slår vi in era klappar, vill ni ha förlängd bytesrätt på julklappar så maila oss detta också så får ni det ni året ut.
Var ute i tid nu med julklappsköpen så ni får njuta av en härlig december månad. Vi har såklart presentkort som alltid är en bra julklapp och även dessa slår vi gärna in till er.
Inspiration från tjejerna.
30 november 2015 10:13
  Outfits   

Ja många fina plagg kommer det upp här i dag.
* Elin har på sig superfina festlinnet som har kanonpriset 179 kr som även kommer i rött nu.
* Therese har på sig superfina poncho/toppen som både kommer i enfärgat och mönstrat, påminner mycket om dunderstorsäljaren från Vila som vi sålt så mycket av i höst.
Mjuka upp shoppingfingret nu!!!
30 november 2015 09:29
  Eva tipsar   

Nu får bara inte missa fantastiska vårkappan OnlSidney i dag!!!
Skynda fynda.
29 november 2015 16:44
  Eva tipsar   

Passa på att göra sista kapen på vår Black Friday-kampanj på webshoppen nu, sista dagen i dag sedan återgår plaggen till ordinarie pris.
Första Advent.
29 november 2015 11:28
  Övrigt   

Ja då har vi första advent i dag så det blev äntligen dags att smaka årets julbak med lussebullar och pepparkakor. Får se vad vi hittar på i dag, ev. åker vi till julmarknad på Gunnebo Slott om vädret tillåter eller så softar vi bara hemma.
Ha en fin första advent i dag.
Självklar storsäljare.
28 november 2015 18:08
  Outfits   

Ja nu sist när påfyllningen kom av storsäljare VmJappa bomberjackan så passade jag på att norpa mig en och det är verkligen soklart varför den här blivit vår superduperstorsäljare - sååå fin på och lyfter verkligen en vanlig svart outfit.
Just precis NU finns alla storlekar inne då vi fick in ytterligare en omgång i går så se till att vara snabba och norpa er en för den här är heelt perfekt nu och självklart hela våren och sommaren också. Trenden med bomberjacka har bara börjat...
Soft start på dagen
28 november 2015 09:16
  Outfits   

Skön soft start på lördagen då halva familjen fortfarande sover och jag njuter av bok. Inviger nya sköna OBJECT-byxan som är med på vår kampanj som håller på tom i morgon. Suverän modell med skön bred mudd upptill, pris 199kr nu. Några få finns ännu kvar just nu iaf så var snabba om ni vill ha dom. Perfekt med en superskön collegebyxa att softa i som man samtidigt känner sig snyggt klädd i:)
Tipsa tomten om vårkappan!
27 november 2015 14:52
  Eva tipsar   

Ja svimma inte nu men det är ju faktiskt så att vårkapporna börjar trilla in nu och ni som hängt med oss länge vet ju att vissa modeller här på webshoppen hinner ju knappt komma upp förrän de är slutsålda.
Jag måste därför redan nu göra er förberedda på att dunderstorsäljaren "OnlSidney" kommer i en heeelt fantastiskt fin melerad kvalitet i dessa två färgerna här. Den bör komma upp redan i början av nästa vecka och eftersom OnlSidney-modellen är en av våra superduperstorsäljare så bör ni redan nu börja tänka på vårkappan trots att vi inte ens kommit in i december månad.
Tyget är tusen gånger snyggare i verkligheten än på dessa provkollektionerna här - de snyggaste vi haft tom om ni frågar mig!
  Föregående   Nästa