Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Nybeställt
30 juni 2016 17:13
  Kommande plagg   

Ja den här fina mönstrade klänningen hittade jag precis nu och beställde såklart hem den direkt så den är på väg in till oss (förhoppningsvis i början av nästa vecka).
Kommer som synes och priset är 399 kr.
Rea-inspiration
30 juni 2016 16:13
  Outfits   

Här visar Amanda en skön sommar-outfit.
Både jeansen "ViCommit 7/8" och Object-koftan "ObjWill" hittar ni på rean nu.
Fina toppen "VmSun" finns i blått, rosa och i vitt - perfekt modell nu till både kjol, shorts och jeans, pris 279 kr.
Pssst - några få...
30 juni 2016 14:24
  Eva tipsar   

Just precis NU finns några storlekar inne av fantastiska regnkappan "ViLaces" från Vila så var snabba och se om ni har tur med er storlek för den går nämligen inte att få tag på mer.
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
30 juni 2016 13:47
  Shopping   

ÄNTLIIIIIIGEN - nu kommer dunderstorsäljaren "ViCentri" in i svart igen i alla storlekar från xs-xl så se till att norpa den nu för modellen är bara så himla snygg - perfekt nu och hela hösten såklart eftersom den är tunn så man även kan ha den snyggt inne.
Det blir även påfyllning på en del storlekar av OnlPopTrash (fler kommer nästa månad för de är på restorder).
Nu kommer även suveräna pennkjolen "ViAsmin" som sitter så himla snyggt på.
Tyck till
30 juni 2016 13:25
  Övrigt   

Ja ni är många som gillat de senaste mönstrade klänningarna här så jag letar som tusan nu efter snarlika modeller. Nu undrar jag vad ni tycker om den här modellen, pris 299 kr. Kommer som synes och med svart botten.
Vill ni att jag ska ta in den eller ej?
Inspiration från tjejerna.
30 juni 2016 10:24
  Outfits   

Ja i dag får ni bara inte missa fantastiskt fina klänningen som ni ser på Amanda här i "OnlMulti"-serien som ni verkligen gillat.
* Elin har på sig supercoola mc-jackan som är i fantastiskt mjuk fin fakemocka-kvalitet som sitter sååå skönt på (både jag och Charlotte funderar på att norpa den här för det är en perfekt modell som man kan ha både inne och ute så den funkar året om). Fina quiltade väskan med dubbla zip kommer i dag också och det är en perfekt nätt väska som rymmer mycket.
* Amanda har på sig superfina klänningen som jag verkligen rekommenderar
Gooodmorning...
30 juni 2016 09:05
  Outfits   

Ja i dag har vi regnig dag här i Göteborg så det blev sköan jeansen "VmMaxi" på i dag tillsammans med Vila-tishan "ViTold".
Hoppas alla ni som gått på semester har bättre väder än vi så ni får njuta av lite sol iaf=)

I dag kommer nya suuuperfina klänningen i "OnlMulti"-serien som jag verkligen tror ni kommer, jag såg precis Amanda i den och den satt sååååå snyggt på med fin 3/4-ärm. I dag kommer även korta leggings/shorts som är perfekta under klänning/tunika m.m nu i sommar, fin väska i quiltad kvalitet och en supercool mc-jacka i fakemocka=)
Dagens påfyllningar!
29 juni 2016 13:55
  Shopping   

Två av dagens påfyllningar ser ni på bilderna ovan. Det är bland annat storsäljaren "Onllinea" som har sålt slut snabbt. Det är även påfyllning på den härliga långklänningen "Objstepanie Maxi Dress" i svart. Detta och andra fina plagg kommer upp idag så var beredda nu klockan 14:30! :D
Juli-plagg att längta efter...
29 juni 2016 10:55
  Kommande plagg  /  Vila  /  Only   

Ja nu går vi in i semestertider men vi lägger självklart upp nya plagg dagligen som vanligt här och i juli kommer det verkligen massa massa fina plagg så se till att slita er ur hängmattan och kika in här dagligen så ni inte missar något.
Coola bomberjackan här går jag själv och längtar efter nu, pris 329 kr (kommer i början av juli).
Fina Vila-klänningen kostar 299 kr.
härliga sommarklänningen längst ner kommer i både enfärgat, randigt och mönstrad som synes här och har fina detaljer med banden över ryggen, pris 169 kr.
Kollektionsmöte med Pieces
29 juni 2016 10:20
  Kommande plagg  /  Pieces   

Jag var på kollektionsmöte med Pieces och där fanns såååå mycket snyggt till våren 2017, vill ha allt detta nu men det blir till att hålla sig ett år då;P
Kolla fantastiska stora runda badlakanet som bara är helt magiskt, tog in bägge färgkombinationerna här. Skorna kunde jag inte heller låta bli, mjuk fin skinnkvalitet som satt perfekt på.
Det är leverans i mars/april månad här.
  Föregående   Nästa