Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Bomberjackan kommer i daaaag!!!
29 juni 2016 09:45
  Outfits   

Ja nu får ni bara inte missa grymma långa bomberjackan från Object som äntligen är här. Perfekt modell att ha hela hösten och självklart redan nu till alla kyliga sommardagar och kvällar.
Sååå himla snygg på i lagom fodrad kvalitet så man kan använda långt in på hösten så det är den perfekta "övergångs"-modellen så se till att norpa den i tid nu för ni kommer väl ihåg hur snabbt förra långa bomberjackan tog slut här.

*Amanda har på sig nya modellen på storsäljaren "ObjDelta"-byxan som vi verkligen rekommenderar och superfin singoallatop i spetskvalitet - bägge kommer upp nu kl 11:00.
* Elin har på sig grymma bomberjackan från Object som är i skön lång modell med mudd nertill. Fina linnet med nätt bollkant nertill kommer i dag också.
Gooodmorning...
29 juni 2016 08:48
  Outfits   

Ja ett snabbt kort hemifrån innan jobbet kommer här, har på mig suveräna Vila-linnet "ViTokyo" och "OnlPopTrash"-byxan som det snart kommer påfyllning av.

I dag kommer den suuupersnygga bomberjackan från Object somjag tipsade om igår, den påminner mycket om storsäljaren "VmLinea" vi hade förra säsongen som sålde slut snabbt som tusan så var snabba här i dag - perfekt modell alla kyliga sommardagar och hela hösten.
Nu kommer även höstens nya modell på storsäljaren "ObjDelta"-byxan (nu är det ett litet fint sprund nertill på benen), fint linne med liten bollspets-kant nertill och lite annat smått och gott så håll koll kl 11:00 som vanligt.
Missa inte storsäljaren nu.
28 juni 2016 14:10
  Outfits   

Ja här får ni snygg snygg outfit med både "päls"-västen från Vila och Object-shortsen som det blir påfyllning av nu kl 14:30.
Amanda har även på sig fina linnet "JdyMillie" och suveräna jeansskjortan "Vibista" som jag verkligen rekommenderar (perfekt plagg nu i sommar, jag har den själv).
Påfyllning på omtyckta modeller...
28 juni 2016 14:02
  Shopping   

Ja ni som följt oss länge här känner säkert många av er igen då det varit en riktigt dunderstorsäljare här och IDAG blir det äntligen påfyllning av den igen i både grått och svart!!!
Nu blir det även påfyllning av mina favvo-shorts "ObjMalena" i svart (jag har dom själv i två färger redan) och suveräna "OnlAbbie"-serien.
Wiihooeee - den är på väääääg in!!!
28 juni 2016 11:02
  Eva tipsar   

Supersnygga långa bomberjackan från Object är nu på väg in så jag hoppas vi hinner få den innan helgen - såååå snygg modell verkligen. Kommer i svart och priset är 699 kr.
Inspiration från tjejerna.
28 juni 2016 10:09
  Outfits   

Ja flera fina plagg kommer det upp i dag.
* Elin har på sig snygga bomberjackan tillsammans med jeansshortsen "OnlUltimate Reg Destroy" som vi har inne nu.
* Amanda har på sig snygg toppen med zipdetalj upptill som ger en fin lyxig look. Byxan är storsäljaren "OnlPopTrash" som det snart blir påfyllning av igen.
Ny bomberjacka i daaaaag
28 juni 2016 08:48
  Outfits   

Ja i dag kommer den här coola bomberjackan i fint leoprint som igen är stor trend nu och fortsätter stort 2017. Nu kommer även en snygg top med trendig nätt zipdetalj i ringningen, ny färg (och påfyllning) på omtyckta ViNaja-cardigan och lite annat smått och gott så håll koll kl 11:00 som vanligt här.

Jag har på mig spetstoppen "VmMejken" som ni hittar på rean nu och sköna jeansen "OnlUltimate" som är perfekta nu i sommar - såååå mjuk, skön kvalitet.
Färdigpackade!
27 juni 2016 15:53
  Shopping   

Phu ja då har vi hunnit packa klart helgens rea-shopping här så nu väntar vi bara på att fylla upp postis bil med alla postsäckarna som är fyllda med era ordrar=)
Omtyckta plagg på rean...
27 juni 2016 14:51
  Eva tipsar   

Här kommer tips några av helgens storsäljare på rean som startades i lördags.
Fina linnet "VmTata", suveräna "OnlArty" (har den själv och rekommenderar den verkligen, perfekt plagg när man vill känna sig snyggt klädd), fina shortsen "JdyBeat It" som nu kostar endast 76 kr och coola Object-"kavajen" "ObjVirginia".
Wiihooee - påfyllning i dag!
27 juni 2016 13:55
  Shopping   

Var snabba här nu för det blir påfyllning av storsäljaren "OnlMulti"-klänningen som jag vet att många av er väntar på - såååå hinmla fin (har den själv och rekommenderar den verkligen).
Nu kommer även fler av omtyckta ponchon "PcRikki" (hade min på kvällen på midsommarafton och den är verkligen suverän att gosa in sig i på sensommarkvällarna).
Suveräna blanka leggingsen "Shiny" och fina skinnväskan "Totally Royal" kommer det fler av nu också så var med kl 14:30 som vanligt.
  Föregående   Nästa