Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Rea-tips
27 juni 2016 12:25
  Eva tipsar   

Ja här har jag plockat ut fyra sköna stickade tröjor som finns med på rean nu. Supersköna modeller som är perfekta till alla kyliga sommarkvällar.
Här ser ni omtyckta "ObjAlma", "OnlPointy" som har kanonpriset 169 kr, "ViClaire" som finns i flera härliga färger och min egen favvo som jag har själv "ViLace".
Gooodmorning...
27 juni 2016 08:19
  Outfits   

Ja här är det full fart med att plockapackaplockapacka helgens alla rea-ordrar så vi jobbar i rasande tempo här direkt från första minuten på jobbet.
Hinner tyvärr inte ta en dagens-bild på tjejerna med nyheterna för i dag men ni ser dom här på ställningen. Superskön trikåklänning i omtyckt kvalitet som är superskön på i fin ribbad kvalitet med den rätta snörningen upptill. Härlig mönstrad tunika/klänning kommer nu och ny färg på suveräna "ViShare"-koftan som är ett perfekt plagg nu i sommar.
Det blir påfyllning av storsäljaren "OnlPopTras"-byxan som jag har på mig här idag så vara snabba så ni hinner med att norpa er storlek av den här dunderstorsäljaren.
Jag har på mig suveräna Object"-kavajen "ObjAlice" som nu är med på rean, sköna "ViGyras"-linnet och grymma "OnlPopTrash"-byxan.
Shoppa på...
26 juni 2016 18:36
  Eva tipsar   

Vi sampackar som vanligt så det är bara att shoppa på nu i helgen.
Än finns det många bra rea-kap att göra. Ta lite smart semester-shopping men passa även på att ladda upp sensommar-garderoben med stickade tröjor, koftor, ytterplagg och jeans som ni får till bra priser nu.
Hälsning från Öland.
26 juni 2016 15:08
  Outfits   

Midsommarfirande och rea-starten är nu avklarad härifrån Öland och om några timmar är det dags att åka tillbaka till Göteborg för i morgon väntar en intensiv dag med reapackning.
Har haft en skön dag idag som blandats av både sol, moln och blåst men det blev ett långt bad ändå för det var 24 grader så det var riktigt skönt:)
Har på mig sköna Ajlajk-tunikan som jag tror det finns någon enstaka kvar av nu - perfekt sommarplagg nu verkligen.
Wiiiihoooeeee!!!
25 juni 2016 09:45
  Eva tipsar   

I dag startar stora rean på webshoppen så var med här nu kl 11:00.
Gå in under kategorierna så ser ni reaplaggen=)
Shop til you drop det finns sååå många bra kap ni kan göra nu=)
Rea-start.
23 juni 2016 14:08
  Eva tipsar   

Ja njut nu av midsommarafton och sedan ser ni till att ni kan sitta ostörda på midsommardagen prick kl 11:00 då vår stora rea startar här på webshoppen.
Nu är alla reaplagg bortplockade från webshoppen och kommer upp igen när rean startar.
GLAD MIDSOMMAR
23 juni 2016 11:34
  Övrigt   

En riktigt härlig midsommarhelg önskar vi er alla fina Mandel-kunder.
Inspiration från tjejerna.
23 juni 2016 09:56
  Outfits   

Ja i dag kommer fina klänningen i "JdyBeat It"-serien i två härliga print, blommigt som ni ser på Amanda här och i marinblått med vita prickar.
Elin har på sig fina singoallatoppen med nätt kort ärm som sitter suveränt på.
Tadaaaaa
23 juni 2016 09:05
  Outfits   

Ja i dag kommer den fina långkoftan som jag tipsade om här i veckan, såååå fin modell verkligen=)
Det blir även påfyllning av regnkappan från Vila nu kl 11:00 i både svart (s-xl) och vitt (xs-l) och massa annat fint.

Jag har på mig omtyckta OnlpopTrash-byxan och sköna tishan "ViSumi".
Är ni redo...
22 juni 2016 13:59
  Shopping   

Ja nu blir det påfyllning av superfina regnkappan i svart här från xs-large så se till att vara snabba nu kl 14:30 för ni har ju sett hur snabbt den här har försvunnit varje gång den kommit in här (alla här på jobbet har nu tagit den själva så den är verkligen heeeelt fantastiskt fin).
Det blir även påfyllning av omtyckta "ObjAnnLee"-kappan i grått och svart (några storlekar är på restorder och kommer senare). Alla påfyllningar ser ni strax på webshoppen.
  Föregående   Nästa