Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Dagens köp!
31 oktober 2008 16:35
  Object   

Ja nu är kylan här och det märks på att alla vill ha varma gosiga stickade plagg!
Jag är väldigt glad att jag beställde in den här koftan (med er hjälp) för den säljer verkligen som tusan nu.
Full fart!!!
31 oktober 2008 14:52
  Butiken   

Tjohooo det är verkligen shoppingyra i dag i butiken!!!
Många behöver ju festplagg till helgen, även om man kanske inte ska på stor fest så kanske man träffar lite vänner i helgen och då vill man ju gärna ha något nytt.
I morgon är det ju röd dag och då har vi stängt så vi ska åka och hälsa på syrran med familj som är på sitt sommarställe. En skön ledig helg med lite familjmys alltså. I kväll blir det trick or treat med barnen så vi får väl se om det finns något godis hos grannarna...
Fredagskänslor...
31 oktober 2008 11:54
  Övrigt   

Fredag och strålande sol i Göteborg. Hela morgonen har det varit konstant borrande o dyl utanför skolan som ligger mittemot Mandel. Till slut tystnade det och kolla vad jag såg när jag tittade ut genom fönstret då... två arbetare som gungar på skolgården. Ha ha ha fredagskänslor som sagt!
Tack alla söta kunder
30 oktober 2008 16:30
  Butiken   

I dag damp det ner ett mycket gulligt vykort (!) från en söt kund som handlat på webshoppen i veckan... tänk att man blir så glad av bara några rader!
Jag vill nu passa på att tacka alla som varit med och stöttat oss i höst via bloggen och via mail - det värmer verkligen!!! I början av september när vi höll på att starta upp webshoppen var det så mycket nytt som vi var tvungna att lägga tid och energi på. Emellanåt kände jag att jag inte riktigt hann med mina kunder så jag har verkligen blivit glad av alla uppmuntrade ord som vi fått sedan dess!!! Det betyder så mycket att få feedback både från kunderna i butiken och på webshoppen!!

Ha nu en underbar kväll, unna er något alldeles extra i kväll! Själv har jag köpt chili -&champagne-fyllda praliner som jag ska ta med till en kompis i kväll för nu ska jag (sist av alla) äntligen se Sex and the city - på dvd såkart...
Nya rutiner
30 oktober 2008 11:10
  Butiken   

I dag är det lite annorlunda på jobbet för Camilla är bortrest en vecka (ligger med näsan i solen) så nu är det jag & Kalle som även fixar hennes rutiner på morgonen. Har packat upp och bockat av allt fint som kom in igår och lagt in det i systemet, nu ska vi fota klart och skriva texterna till allt och sen kan ni se det nya på webshoppen (och självklart i butiken). Har på mig min favoritkjol från OBJECT idag och den nya ros-sjalen från Pieces.
Fixardag...
29 oktober 2008 16:03
  Butiken   

I dag har jag hållit på att hänga om och omorganisera allt som hänger i butiken så det ska se snyggt ut. Nu har vi ju inte så många kappor kvar så då är det dags att hänga upp alla fina festklänningar så det är mer fokus på dessa än på kappor & jackor. Det ska ju bli vinterkyla nu (enligt kvällsidningarna) så jag har lagt upp fram alla gosiga varma stickade plagg så man lätt ser dom och vikt ihop toppar & t-shirts och flyttat dom så alla ligger tillsammans. Det gäller att ofta ändra om i butiken så alla plagg syns och man får ett inbjudande intryck som kund. Förresten bra att ta kort också för nu ser jag att jag ska hänga om klänningarna igen så den nya klänningen med randen nertill hamnar i mitten =) Får gå ner och fixa det direkt, ha en trevlig kväll.
Inköpsmöte
29 oktober 2008 12:32
  Ichi   

Tjohooo vilken snygg vårkollektion jag sett hos ICHI idag!!! Söta skira tunikor och klänningar, coola baggybyxor/haremsbyxor i härliga kvaliteter. Det är leverans i april-maj på det jag beställt in idag. Kollektionsproverna som hänger i mitten är alltså det jag beställt in. Varje plagg kommer sedan vanligtvis i två-tre olika färger. Vissa plagg kan jag välja vilka färger jag vill ha dom i men oftast är allt färdigbeställt och då kan jag inte påverka färgvalet alls.
Förberedelser
28 oktober 2008 21:01
  Vila   

Håller på att kika igenom allt som är beställt hittills inför våren 2009 och det är verkligen en hel del nya modeller och färger. Det är tex mycket snack om att "harems-byxan" kommer att bli stor igen, har redan beställt in flera supersnygga modeller från tre av mina levarantörer. I morgon ska jag till ICHI på inköpsmöte innan öppning så då kommer jag att uppdatera er med fler härliga foton på vårkollektionen 2009.
Höstlov
28 oktober 2008 16:20
  Butiken   

Nu har skolorna höstlov i Göteborg och det märks i butiken. Vi har många fler mor - & dotterkunder och flera söta kunder som kommer utanför stan som tittar in i butiken för första gången. Det brukar ju vara så att de som inte reser bort över höstlovet tar sig en shoppingdag i Göteborg i stället så det har varit bra fart i dag. Hoppas ni sett att vi fått påfyllning på de blå denimleggings idag - shit vad vi säljer av dom!!!
Halloween-fest...
28 oktober 2008 13:13
  Vila   

Nu har den här supercoola partytoppen som jag bloggade om i söndags kommit in. Känns som ett perfekt plagg till nu helgen då många ska på fest. Banden går att ta av så det är bara att ha den som man själv tycker är snyggast. I dag har även cover baggy-jeansen kommit in igen så spana in webshoppen direkt för det är ju strykande åtgång på den modellen!!!
  Föregående   Nästa