Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Såååå mycket nya plagg!!!
28 oktober 2008 10:46
  Butiken   

Vi har fotat hela morognen nu! Fantastiskt mycket snygga plagg har det kommit in idag. Ni får absolut inte missa de nya rosmönstrade sjalarna som var vår absoluta storsäljare sist de var inne (99,95). I dag har vi äntligen fått påfyllning av VILA:S supersnygga chinos kommit in (chen chinos). Håll ögonen öppna på webshoppen för snart ligger det massa nyheter där!
Kolla vad jag fått tag på!
27 oktober 2008 17:21
  Only   

Vi har ju sålt denimleggings till ALLA känns det som och nu har jag fått tag på en ny cool modell från ONLY. Det börjar ju bli mycket mer slitna jeans igen så gissa om jag blev glad när jag såg dessa coola denimleggings!!! Leverans den här veckan så håll ögonen öppna på webshoppen för de försvinner nog snabbt (pris 299 kr).
Ledig dag
27 oktober 2008 10:47
  Ledig   

Jag är ledig idag, har varit ute och sprungit så träningen är avklarad. Njuter av en härlig latte i trädgården i höstsolen (sista gången i år kanske). Har på mig den fina renkoftan som kom in förra veckan från ONLY - riktig höstmyskofta! Nu ska jag in till stan och bara ta det lugnt, fika och spana i butiker med min pappa, kanske tom fixa lite julklappar...
Kommande festplagg
27 oktober 2008 09:01
  Vila   

Har fått önskemål om att lägga ut fler bilder på festplagg till jul. Här är två riktigt fina festtunikor/klänningar som kommer in i november - känns helrätt till alla kommande julfester m.m.
Nya färger
26 oktober 2008 23:37
  Butiken   

Nu ska vi bestämma nya färger på påsarna till butiken. Vi har ju en större och en mindre modell som idag är grön resp. petrol. Har tagit hem den stoooooora färgkartebibban med alla "pantone-färger" så beslut ska tas i morgon. Det lutar åt att ta den stora påsen i grått och den lilla i rosa/ceris. Hojta till om ni vill vara med och tycka till om färgvalet. Leverans är innan jul och ska hålla till sommaren.
Kommande plagg
26 oktober 2008 17:06
  Vila   

Här är två godbitar som kommer in (förhoppningsvis) i veckan för det är oktoberleverans på dom. Känns helrätt nu när alla verkar vilja ha fler festplagg till garderoben. Håll ögonen öppna på webshoppen så hoppas jag att vi snart har dom inne.
Kalas
26 oktober 2008 07:36
  Ledig   

Regnig söndag - ni har väl kommit i håg att ställa om klockan idag så ni fått en timme extra! Vi ska på barnkalas idag och ikväll kommer min pappa på besök några dagar. Ska piffa till lite här hemma och sen blir det mysfrukost med tända ljus, man får göra det bästa man kan av dessa regniga mörka höstdagar.
Pink it is!!!
25 oktober 2008 16:47
  Butiken   

Jag har haft på mig den nya tunikan som kom in igår och jäklar vad den har sålt idag!!! Första två timmarna var det helt tjockt med folk så jag kunde bara stå och ta betalt i kasssan och Camilla sprang runt och hjälpte kunderna och försökte vika allt så det skulle se snyggt ut i butiken samtidigt som det slets och drog i allt. Väldigt roligt!!! Det blev en lite lugnare period i en timme sen tog det fart igen så vi är väldigt nöjda med dagen!!! Nu ska jag piffa det sista sen ska jag hem och ha lördagsmys. Ha en trevlig lördagkväll och tack alla söta Mandelkunder som shoppat loss idag, både i butiken och på webshoppen.
Långlördag
25 oktober 2008 09:36
  Butiken   

I dag är det långlördag i stan så vi har öppet mellan 11-17. Det är härligt höstväder med blå himmel och sol i Göteborg så det lovar gott för försäljningen. Vädret påverkar verkligen sååå mycket om folk ger sig ut på stan eller ej så vi håller tummarna för dagen.
I går hade jag ju en inbokad shoppingkväll mellan17.45-20.15 och jäklar vilket roligt tjejgäng det var som kom!!! Det var full fart från det att de kom in i buiken tills jag vred om nyckeln och låste efter dom - superkul när det är är så många och alla är på ett strålande humör! Nu ska jag göra mig klar och fixa frukost till familjen. Tjingeling.
Bakom kulisserna...
24 oktober 2008 14:37
  Övrigt   

Ha ha ha såhär kan det se ut inför en blixtsnabb plåtning som vi just genomfört nu på 5 minuter. Jag var bara tvungen att få ut två av plaggen som just kom in för tunikan (crunch) är bara sååååå fin!!! Kalle är så himla nöjd med sitt nya kameraobjektiv som han köpte i går så nu vill han bara fota loss!
  Föregående   Nästa