Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tjohoooo - löningsdag!
24 oktober 2008 13:25
  Butiken   

Vilken lunchrush vi haft!!! Det märks verkligen att lönen kommit i dag och att många är shoppingsugna -sååååååååååå kul! Det är fortfarande Brown tunic som folk är helt galna efter och tur för mig att jag fick in extra mycket av den. I kväll kommer det ett gäng på 14 tjejer som bokat butiken för shoppingkväll så jag har laddat med ost, kex & frukt och härligt iskallt bubbel. Ska bli riktigt kul med ett så stort gäng för det var ett tag sen, passar ju bra nu när lönen kommit också!
Förberedelse för Rosa Lördag
24 oktober 2008 10:42
  Butiken   

I morgon är det ju långlördag och även "Rosa lördag" för de butiker som anmält sig att delta och därmed stödja cancerfonden. Jag har blåst upp ballonger här på förmidagen (skelandes uppenbarligen...) och nu ska jag snabbt iväg och fixa rosa godis och en snirklig fotoram att sätt info om dagen i. Ska hinna göra klart de halsbanden som vi kommer att sälja till förmån för cancerfonden i morgon.
Kommande plagg
23 oktober 2008 21:22
  Only   

Har fått önskemål att visa mer plagg som är på gång i november. Här är två riktigt sfina partyklännigar som passar typer av fester. Den vänstra känns mer party och den högra mer afterwork eller första glöggmyset. Vilken gillar ni mest? Bägge är redan beställda men det är alltid intressant att höra era åsikter.
Min nya favvokjol!
23 oktober 2008 14:59
  Object   

I dag har hängslekjolen äntligen kommit in. Jag beställde in den här i början av augusti och har gått och väntat och längtat så gissa om jag är lycklig idag!!!
I dag är en sån dag när man (läs jag) försöker göra tusen saker samtidigt vilket endast leder till att ingenting blir riktigt klart... Nu ska jag försöka fokusera och jag måste börja med att piffa butiken så den blir riktigt snygg inför löning i morgon! Sen ska personalens löner betalas in i dag och jag ska fixa texterna till sista plaggen som ska upp på webshoppen.
Inköpsmöte
23 oktober 2008 12:06
  Object   

Ursäkta att det dröjt med inlägg i dag men jag har varit på inkpsmöte hela morgonen hos OBJECT. I dag har jag sett kollektionerna dels omgående och sen december, januari och februari. Massa fina plagg, bilder kommer så fort jag fått lite ordning här i butiken med allt nytt som precis kommit in idag.
Pssst...
22 oktober 2008 17:49
  Only   

I morgon kommer den randiga cardigan in som ni var med och tyckte till om, jag håller på att packa upp dom och lägga in allt i lagret just nu och dom är sååå fina. En enkel bra baskofta för 179 kr som inte är 100 % akryl utan 80% bomull och 20 % nylon så kom til Mandel i morgon eller bevaka webshoppen. Jag kan ju säga att jag även beställde in ren-koftan för det var ju så många som blev kära i den (inklusive jag). Hoppas på att renkoftan kommer in nästa vecka.
Glöm inte bort julfesterna...
22 oktober 2008 16:24
  Övrigt   

Jag är väldans glad att jag fick in mer än jag hade beställt av Brown tunic för jag tror alla i butiken har provat den i dag och på webshoppen så är det den eller denimleggings som vi sålt idag. Tunikan är ju en smygstart på nyårskollektionen så det gäller att tänka in jul - & glöggfester redan nu för plaggen levereras så tidigt.
Vilken ska jag ta...
22 oktober 2008 13:54
  Vila   

Här är bild från morgonens plåtning. Jag har fått beslutsångest om den superfina "Brown tunic", ska jag ta den helsvarta eller den med vita detaljer hmmm dom känns så grymt fina båda två... Jag skyltade om fönstret och satte upp tunikan där lagom til lunchrushen och tjohooo vad den sålde på lunchen =)
Sol, sol underbara sooooool
22 oktober 2008 10:14
  Butiken   

I dag är det äntligen en vacker solig höstdag i Göteborg. Snart kommer lönen för alla och det märks verkligen att många är shoppingsugna för vi har ett berg av undanlagda plagg till på fredag redan nu. I går var det nog sämsta dagskassan i år och jag pratade grannbutikerna och det visade sig att de hade det likadant. Hoppas på att det blir bättre i dag för nu är det så skönt väder så folk bör våga sig ut på lunchen tycker jag.
Dan före dan före...
21 oktober 2008 23:52
  Butiken   

I dag sålde jag första julklappen i butiken - visst känns det tidigt! Sov så ses vi imorgon.
  Föregående   Nästa