Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Dagens köp = denimleggings!!!
21 oktober 2008 14:58
  Pieces   

Ja vad kan man säga mer än... shit vad vi säljer jeansleggings i dag!!! Det smattrar in ordrar från webshoppen hela tiden gällande denna modell så det märks att många suttit och väntat på de nya färgerna! Annars är det en riktigt gråmulen höstdag i dag så i butiken är det rätt lugnt så jag försöker stå och smygläsa allt om mn nya telefon som jag köpt i dag på lunchen...
Back to business!
21 oktober 2008 10:54
  Butiken   

Tjohooo det har kommit in så mycket fina plagg nu när jag varit borta. I dag har vi fotata allt och nu håller Camilla på att lägga ut allt i butiken och snart syns allt på webshoppen också. Ascoola chinos från VILA, snygg tajt väst från ONLY och en feminin cool kavaj även den från ONLY är bara några av favoriterna i dag. Oups - det höll jag på att glömma : denim leggings har kommit in i tre nya färger och även påfyllning i den svarta med zip så skynda nu alla som väntat!
Oktober=festmånad!
20 oktober 2008 11:55
  Only   

Nu närmar vi oss oktobers stora festhelg... halloween! Många brukar behöver nya coola partyplagg (alla vill väl inte klä ut sig till häxor & spöken direkt...).
Här är en supersnygg paljetttop från ONLY som vi har inne i butiken nu och självklart även på webshoppen (www.mandeldesign.se för dig som inte visste det =P). Toppen finns även i ceris/lila och kostar 399 kr.
Nybeställt
20 oktober 2008 09:36
  Only   

Den här klänningen (199 kr, tre olika färger) har jag just beställt in från ONLY. Det är omgående leverans så med lite tur så är den här till löningshelgen! Fortsätt med att kommentera plaggen i mitt tidigare inlägg för beslut måste tas senast i morgon!

Idag har jag min lediga dag så nu när jag är klar med blogg och genomgång av kommande plagg så ska jag träna. Efter det blir det vanliga hemmasysslor = storhandla och genomgång av tvättberget (varför minskar det aldrig?). I dag ska jag äntligen åka och titta ut en mobil till mig också, tror det blir en "Samsung 900" - riktigt cool design!
Tyck till
19 oktober 2008 22:26
  Only   

Det är ju dags att fylla på garderoben med bra cardigans nu i oktober! Här är två helt olika stilar, vad gillar ni bäst. Jag har inte beställt in någon av dom än så ni får skriva och säga vad ni gillar/inte gillar så var med och påverka nu!!! Den med renen kostar 359 kr och den randiga kostar 179 kr.
Söndag
19 oktober 2008 19:55
  Ledig   

I dag har vi åkt runt och hälsat på både barnens mor &-farföräldrar så det har varit god mat och massa fikande! Nu ska jag börja fundera på julschemat i butiken för då kommer vi ju att ha öppet alla dagar i veckan och även längre på kvällarna så det är dags att börja rodda med detta i tid så vi får i hop det med tjejerna som jobbar hos oss.
Tjohooo - jag har fått tag på fler...
18 oktober 2008 20:01
  Pieces   

Vi har ju sålt helt galet mycket av denimleggings och nu har jag precis beställt in tre nya färger som kommer in i veckan: mörkblå, svarta & lila så skynda er nu alla som väntat. Håll ögonen öppna här och på webshoppen så ni ser när de kommit in!
Hemma igen.
18 oktober 2008 18:49
  Ledig   

Nu är vi tillbaka efter vår lilla tripp till Danmark. Skönt att komma iväg och vara lite ledig och träffa släkten. Det är ett rejält gäng småkusiner en sån här helg: 6 barn mellan två och 7 år så dom har ju huuuuur kul som helst! Nu ska jag ladda om och leta fina bilder som kan inspirera er om vad som kommer in till Mandel den närmsta tiden. Ha en skön lördagkväll.
Ledig weekend
17 oktober 2008 06:53
  Ledig   

Nu drar jag och familjen till Danmark över helgen för att fira svärmor som fyller år. Vi blir ett stort gäng som ska bo på badhoteller så barnen lär väl vara helt skrynkliga i morogn... Ha en skön helg. Jag återkommer i morgon.
Rapport från inköpsmötet
16 oktober 2008 17:51
  Pieces   

Här är lite av allt fint jag beställde in i går från Pieces! Väskan kommer in i december och solbrillorna är för våren så där är det mars-leverans som gäller. Nu ska jag piffa det sista i butiken för nu stänger jag om 10 minuter.
  Föregående   Nästa