Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Två knasbollar
16 oktober 2008 16:19
  Övrigt   

Ha ha ha så här såg barnen ut när jag lämnade dom på dagis i dag.... temat på maskeraden var ju "Astrid Lindgren" så Pippi och Karlsson på taket blev det alltså.
Någon blir utan löneförhöjning i år...
16 oktober 2008 12:29
  Övrigt   

Hmmm vad ska jag säga - 21 timmar har det inte gått att se varken, bloggen eller vår webshop! Servern har legat nere och det har gällt alla som haft sin verksamhet på detta ställe. Vad är det då för svårhanterligt tekniskt problem som kunnat orsaka detta undrar vi då... Kalle (min man) har varit i kontakt med företaget åtskilliga gånger och får till slut svaret - en elektriker kom åt huvudströmbrytaren i går eftermidag... hallååååå 2008!!! Sen var det visst ett helsicke med att få igång alla servrar som finns där (det är Sveriges största nämligen). Visst är tekninken underbar!
Tyck till
15 oktober 2008 14:18
  Butiken   

Här är tre olika förslag på det halsband som vi ska sälja på Mandel när det är "Rosa lördag" i butiken (24/10). Det är alltså ett enkelt halsband med bara en pärla i mitten som ligger i halsgropen. Vilken av pärlorna tycker ni jag ska använda till vårat "rosa bandet-halsband"? Priset blir 100 kr (50 kr skänker vi till cancerfonden) och vi kommer endast att sälja halsbandet den lördagen.
Inköpsmöte
15 oktober 2008 09:43
  Pieces   

Nu har jag möte med Pieces kl. 10.00 då ska jag kika på vårens härliga sjalar, smycken och övriga accessoarer. Ja vi säljer ju verkligen galet mycket sjalar nu den här perioden och nu börjar även stickade vantar och tjocka halsdukar springa iväg allt mer. Återkommer med bilder under dagen.
Tjohoooo för randigt!
14 oktober 2008 16:12
  Vila   

Den här randiga toppen har vi sålt som tusan!!! Har precis fått tag på en omgång till som jag hoppas på att få in till helgen. Det är så helrätt med randigt i höst!!!
Tisdag och sooool
14 oktober 2008 10:38
  Butiken   

Nu har vi fotat klart dom fina skinnhandskarna som kommit in och en supercool festklänning från OBJECT. Håll ögonen öppna på webshoppen för snart finns dom där. Fick in en ny cool "prassel"-tunika från Only med coola zipdetaljer som också kommer ut på webshoppen idag. Nu ska jag skriva texterna till allt nytt som kommit in.

Jag tänkte bli klar med lite olika förslag på "Rosa-bandet"-halsband sen får ni alla vara med och säga villken modell som ska bli den som vi säljer på Mandel (halva summan går då till cancerfonden).
Snart är Bambi här
13 oktober 2008 21:09
  Only   

Dessa söta T-shirts är på väg in till butiken nu i oktober. Ingen kan väl motstå Bambi...
Nypiffad
13 oktober 2008 16:17
  Butiken   

Nu har jag fått in dom fina läderarmbanden från Baglady som jag beställde förra veckan. Blev så kär i bägga varianterna så nu har jag både en röd dalahäst och en babushka som pryder min arm! Annars går jag mest och klurar på hur jag ska fixa en propeller på ryggen till lillkillen... Det är maskerad på dagis med temat Astrid Lindgren så då ska han få bli "Karlsson på taket" tänkte jag. Dottern är redan klar för hon har tidigare fått hela Pippi-utstyrseln. Är det någon som har något bra propellertips?
En dagens
13 oktober 2008 11:44
  Outfits   

Så här ser jag ut idag, har på mig den fina lågkavajen från VILA (som jag bara äääälskar) randig top och sjalen från Pieces. Känns skönt när man frå en ny stil med hjälp av bara några få nya plagg, den här kavajen lär jag bo i tror jag. Jag är lite suddig idag också men men det är ju måndag så man är väl inte helt skarp än =)
Inköpsmöte
13 oktober 2008 08:11
  Butiken   

Nu ska jag ha inköpsmöte med danska AITEMS på Mandel. Det är accessoarer som jag ska kika på nu. Dags att äta frukost och sen är det promenad till dagis som gäller.
  Föregående   Nästa