Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
I väntans tider...
12 oktober 2008 18:10
  Object   

Här är två plagg från OBJECT som jag gått och läntat efter ända sen jag beställde in dom - snart är dom här!!! Det är nämligen oktoberleverans på bägge plaggen, kjolen är så grymt cool med hängslen som man kan ha enkla som dom är eller bara låta dom hänga ner som på bilden.
Skön söndag
12 oktober 2008 11:14
  Ledig   

I dag skiner solen så det ska bli en lugn skön dag med familjen.
Presentpyssel
11 oktober 2008 20:50
  Övrigt   

I morgon ska lillkillen på kalas så jag har precis slagit in paketet och toppat med (enlig mig) något alldeles underbart - en Hello Kitty-tiara. Jag vill också fylla 3 år... kan ju tillägga att jag i dag var inne hos Malin på Prickig Katt och gav henne en likadan Hello Kitty-krona och där blev det slagsmål (=P) vem i personalen som skulle få ha den på sig...
INGEN GARAGE SALE IDAG!!!
11 oktober 2008 08:40
  Butiken   

Gick upp 07.00 (tidigt för mig) och gjorde mig klar och stack in till butiken och mötte upp med Linnea. Började packa ut kartonger till Magsinsgatan och vår garage sale, upp med alla 6 bord och precis när vi fått upp tyget på borden så öppnade sig himlen och - REEEEEEGN!
Panik och fan och hans moster... snabbt in med alla grejer undan regnet så nu är beslutet taget.- DET BLIR INGEN GARAGE SALE! Så jäkla trist för nu vet jag inte om det blir av alls i höst och detta är ju något som vi haft 2 ggr/år de senaste 7 åren.
Garage sale
10 oktober 2008 21:51
  Butiken   

Kom nu ihåg att det är garage sale på Magsinsgatan i morgon med start kl.10.00 - höstens bästa dag för galet fina kap!!!
Sött i höst
10 oktober 2008 14:39
  Vila   

Spana in dessa två kjolar som jag beställde från VILA i morse - sååå fina. Den rutiga kan man själv påverka hur mycket rynk man vill ha för det är snören på insidan som man drar åt lite efter eget humör. Partykjolen med vit spetskant (obs det hänger en annan spetsklänningen bakom på ställningen så ni inte tror att den hör till kjolen) är ju en riktigt liten sötsak som blir perfekt till höstens alla fester. Dessa två kommer in nu i oktober/november.
Inköpsmöte
10 oktober 2008 09:14
  Vila   

Barnen är lämnade på dagis och nu ska jag iväg på inköpsmöte med VILA. Troligtvis sitter min revisor på Mandel och fixar och trixar med alla tråkiga papper så nu är morgonen i full gång. Återkommer med bilder från inköpsmötet.
Nybeställt
9 oktober 2008 16:08
  Vila   

Ibland tycker man att man tänkt på allt inför en kommande säsong men helt plötsligt (läs idag) så märker man att man missat beställa in något... Jag har helt glömt bort att beställa in skinnhandskar till hösten. Kom på detta när jag skulle traska till dagis i morse och märkte att jag frös om händerna, nu har jag i alla fall sökt med ljus och lykta hos mina leverantörer och till min glädje hittade jag dessa i svart och färg som synes. Den här modellen hade vi även förra året och jag bara älskar mina turkosa så nu är det dags för en ny färg alltså. Det är omgående leverans så jag bör ha dom här i mitten av nästa vecka.
Färdigfotat
9 oktober 2008 11:04
  Butiken   

I dag har vi fotat fler sköna halsdukar och sjalar till webshoppen. Camilla kommer att öppna butiken i fortsättningen och jobba en halvtimme där på morgonen så vi hinner bli klara med allt på förmidagen med fotandet, texter och bloggen. Det gäller att få allt att flyta på smidigt så man inte knallar in i den berömda väggen... Det ser ut att bli bra väder till lördagens garage sale och vi har fixat barnvakt så nu är det bara att tuta och köra!
Vi är med och anordnar rosa lördag
8 oktober 2008 16:10
  Butiken   

Nu är det klart att vi är officiell arrangör av Rosa Bandet 2008. Vi kommer att sälja rosa bandet i butiken och den 25:e oktober så är vi som butik med på "Rosa lördag". Då kommer vi att skylta i rosa och ha speciella erbjudanden till förmån för cancerfonden, om jag hinner så tänkte jag göra ett speciellt rosa halsband där 50 kr går direkt till cancerfonden. Snart så ska jag ha 10 shoppingglada kunder i butiken som bokat Mandel för shoppingkväll, allt är piffat och klart med bubbel och godsaker. I kväll är det en av kunderna som fyller år så hon har fått presentkort att shoppa för på Mandel - kul grej tycker jag.
  Föregående   Nästa