Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
En dag på stan...
31 december 2013 15:04
  Outfits   

Jag och Kalle åkte in till stan och tog en liten shoppingsväng (till Kalle då såklart, min garderob är ju full med plagg från... ni vet var:P).
Mysigt att komma in till kvarteret där Mandel låg innan vi stängde igen i butiken också, en hel del butiker hade ju ifs stängt i dag eftersom det är nyårsafton.

Jag har på mig favvo-jackan "Macro" som jag verkligen älskar, tror inte jag haft någon bättre vinterjacka någonsin faktiskt. Byxorna är suveräna "Grunge" från Vila som blivit mina nya favoriter=)

Ha ett riktigt GOTT NYTT ÅR nu alla underbara Mandel-människor så satsar vi på att 2014 blir ett härligt shoppingår;P
Information om Rean.
30 december 2013 14:08
  Eva tipsar   

Ja ni som hängt med oss här vet att vi brukar förvarna er kunder om när vår stora kläd-rea startar och 7/1 så smäller det för kl 15:30 så drar vi igång rean.
Om ni handlat ett plagg (from i dag) som sedan hamnar på rean så ger vi er ett presentkort på mellanskillnaden.
Ni kan alltså handla på som vanligt nu på webshoppen utan att tänka på huruvida plagget ev. hamnar på rean eller ej för ni får alltså isf ett presentkort på mellanskillnaden.
Pieces-kampanjen...
30 december 2013 12:09
  Eva tipsar   

I dag är sista dagen som vi har kampanjen på Pieces-varorona så passa på att göra bra kap där på helt nyinkomna plagg sm nu är till kanoonpris.
Den här underbara oversizetunikan är tex heeeelt underbar och perfekt nu att ha efter all julmaten också, inge tsom stramar åt alls som ni ser ;P
Wiiiihoeeee - påfyllning idag!
30 december 2013 10:21
  Eva tipsar   

YES - nu kom postis med superfina Vila-tunikan (jag hade min på mig här på julafton) som sålde slut snabbt som tusan här när den kom förra veckan. Var snabba nu för den är bara såååå himla fin - perfekt plagg nu och hela våren också.
Inspiration från tjejerna...
30 december 2013 10:12
  Outfits   

Ja lite småblåsigt har vi det här i Göteborg dag;P
Sköna plagg som passar nu och är tänkta att funka bra även till våren då det är "prespring"-kollektionerna som kommer nu.
* Jennifer har på sig nya coola "Malana"-koftan och "Haylon" som båda kommer i dag, byxorna är storsäljaren "Just Jute HW".
* Therese har på sig supersköna collegebyxan "Shimmer" som kommer i dag och fina "Amazing"-toppen.
Gooodmooorning...
30 december 2013 08:41
  Outfits   

Ja i dag är det sista måndagen på året och det blir ju en liten soft arbetsvecka här då många av oss är lediga igen både i morgon och dagen efter det;P
I dag kommer det in en suuuperfin långcardigan i de omtyckta animal-printen som är helrätt nu och även till våren. Nu kommer också en ny superfin collegebyxa med liiite skimmer i tyget, animal-mönstrade leggings och kaxiga tishan jag har här med tre olika "hashtag"-texter (perfekt till alla instagrammare;P).

Jag har på mig supersköna byxorna "Funky RLW Snake", "Haylin"-toppen som kommer i dag och favvo-plagget "Sniper".
Soft söndag i Stockholm
29 december 2013 16:17
  Ledig   

I dag har vi haft en lugn skön dag här hos syrran med familj. Vi hade tänkt att gå till Fotografiska och se utställning där, är det någon som sett den och vad tyckte ni om den isf? Nu börjar vi dock få lite ont om tid för vi ska köra tillbaka till GBG ikväll nämligen.
Julhelg i Stockholm
28 december 2013 15:14
  Outfits   

Nu befinner vi oss i Stockholm hos syrran i Gamla Stan för att fira lilljul.
Vi tog en liten sväng på Söder där vi fikade och passade på att shoppa lite i en mycket söt liten butik, ni ser min ring här i fina påsen;)
Jag har på mig favoriten Ikom som snart kommer in igen i den första kortare modellen utan de svarta pu-detaljerna i leoprint.
Dagens påfyllningar...
27 december 2013 14:34
  Shopping   

Idag får vi påfyllning på strumpbyxorna "New Nikoline" i svart som passar perfekt att ha till alla festoutfits. Vi kommer även att ha påfyllning på armbandet "Monaco Thin Bracelet" i både rosé och stål. Missa nu inte detta idag kl.15.15 ;)
Nyårsklädd...
27 december 2013 11:06
  Eva tipsar   

Ja snart är det nyårsafton och det är ju hög tid att kolla på festklänningen tills dess om ni inte redan gjort det.
Här är fyra fina modeller som vi har inne nu på webshoppen:
Klänningarna ni ser här är: Flockia, Highness, Darja och Femme Raglan.
  Föregående   Nästa