Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Inspiration från tjejerna.
27 maj 2016 09:53
  Outfits   

Ja sköna långklänningar och kaftaner ser vi mycket av i sommar, kolla snygga modellen från Object som Amanda har på sig här, kommer upp nu kl 11:00.
Elin har på sig fin skir blus/top som även kommer i svart (kanonpris), hårbandet kommer också upp idag - perfekt nu till examen, bröllop, midsommar och sommarens alla festivaler.
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
27 maj 2016 08:50
  Outfits   

Ja nu jäklar får ni se till att mjuka upp shoppingfingret och stänga in er kl 10:59 så ni kan sitta ostörda för kl 11:00 släpps påfyllningen av Vilas bomberjacka "ViCentri" i svart.
Den är sååå himla fin (om jag inte redan hade 9 st bomberjackor hemma varav 3 st svart så hade jag norpat den här även i svart för modellen är heeeeelt grym).

Nu kommer även cool kaftan/klänning från Object, ny modell på playsuit med tunna avtagbara axelband i VmSuperEasy-serien, fint hårband med blommor, fin blus/top till kanonpris.
Jag har på mig suveräna "ViCentri"-bomberjackan, "OnlDay"-linnet och sköna "OnlKendell".
Dagens påfyllningar!
26 maj 2016 14:00
  Shopping   

Idag får vi påfyllning på flera av Edblads fina smycken, bland annat armband och örhängen ifrån "Monaco Heart"-serien som ni ser på bilderna. Även "Lee Bracelet" i stål och "Monaco Studs" kommer upp. Var beredda nu att shoppa loss inför kommande examen och studentbjudningar kl. 14.30!
Kollektionsmöte med Vila.
26 maj 2016 13:11
  Kommande plagg  /  Vila   

Vila var här på webshoppen i fredags och visade en mindre kolllektion med leverans i sensommar/höst.
Här ser ni några av godbitarna som jag beställde in, den blå kappan är för våren 2017 och vara bar heeelt fantastisk - den här tror jag kommer bli vårens dunderstorsäljare, leverans i december månad i flera färger=)
De trendiga jeansen med rå kant i olika längd fram och bak kommer i augusti månad och är såååå snygga på=)
Inspiration från tjejerna.
26 maj 2016 10:05
  Outfits   

Ja sköna plagg som passar både varma sommardagar och kyliga sommarkvällar kommer det upp i dag.
* Elin har på sig fina collegetröjan från Vila med trendiga snörningen över ryggen.
* Amanda har på sig fina sommarklänningen "JdyBeat It Dress" som har kanonpriset 189 kr. Väskan är en suverän liten modell med massa massa fack som är perfekt till sommar och semester=)
Gooodmorning...
26 maj 2016 08:50
  Outfits   

Underbar sommardag har vi i dag och här på webshoppen är det full fart då vi plockar och packar i rasande tempo för att få klart alla era ordar från kampanjen som startade i går=)
Nu kommer superfina linnet här med snörning i ringningen som är perfekt i sommar, i dag kommer även ny playsuit i VmSuper Easy-serien i två fina print, skön collegetröja med snörning i ryggen i omtyckt modell från Vila och lite annat smått och gott så håll koll här kl 11:00 som vanligt.

Jag har på mig nya fina linnet som kom igår och suveräna OnlPopTrash.
Kampanjen startar kl 19:00!
25 maj 2016 17:10
  Outfits   

Här får ni mer inspirationsbilder på kampanjen som startar här ikväll kl 19:00. Se till att ni sitter ostörda och har mjukat upp shoppingfingert för det brukar gå undan när vi har kampanj:)
Wiihooeee - kampanj startar ikväll!!!
25 maj 2016 15:01
  Shopping   

Ja i kväll kl 19:00 drar vi igång kampanj på webshoppen med kanoonpriser på helt nyinkomna plagg (fantastiska Object-koftan har äntligen gjorts om på nytt och är som ni ser här med på vår kampanj så var snabba och norpa den).
Coola sneakers som är såå sköna på och snygg väska med fina detaljer ser ni också och massa annat snyggt. Redan nu kan ni se allt som är med på kampanjen här och kl 19:00 får ni se till att sitta ostörda så ni hinner klicka hem godbitarna här, det lär gå undan som ni säkert vet vid det här laget=)
Påfyllning av svarta shortsen.
25 maj 2016 14:09
  Shopping   

I dag blir det påfyllning av omtyckta VmSuper Easy-shortsen i enfärgat svart - perfekt till den kommande sommarvärmen som vi hoppas kommer snart nu=)
Packnings-tips för en weekend
25 maj 2016 13:11
  Outfits   

Jag fick önskemål om outfits-tips för packning för en weekendresa så här kommer några av mina favoriter som jag tycker passar perfekt när man bara har plats med få plagg.
"OnlAnna"-linnet känner man sig snyggt klädd i till bara en snygg svart byxa och där är tex "VmRoro"-byxan och kavajen perfekt om man ska vara dressat klädd och ändå skönt klädd.
En fin sommarklänning är alltid bra att ha med och dagens fina modell "VmMona" är ju härlig i mönstret och här kan man även ha VmRoro-kavajen över om det är kallt på kvällen.

Suveräna "VmSuper Easy" är ju en perfekt serie att ha med sig då det är tunna svala plagg som finns i massa olika modeller så shorts, linne och byxa är ju bra då har man plagg som funkar både om det är riktigt varmt eller småkyligt.
  Föregående   Nästa