Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Mors Dag på söndag
25 maj 2016 12:45
  Shopping   

Ni kommer väl ihåg Mors Dag nu på söndag.
Här kommer mer fina present-tips från Edblad.
Favoritsmyckena "Thassos Mini" finna bla både som armband och halsband som blir ett fint set.
Omtyckta "Lee"-armbandet är mångas favorit och här ser ni det i rose (Amanda här på Mandel har norpat det själv och det är verkligen sååå snyggt i rose).
Edblads härliga doftljus finns i flera härliga dofter nu och detta är alltid bra presenter.
Inspiration från tjejerna.
25 maj 2016 10:19
  Outfits   

Ja dagens linne med fina spetsen över ryggen är bara sååå fint (har redan norpat det själv).
Amanda har även på sig nya färgen på storsäljaren "ViChino"-shortsen som jag verkligen rekommenderar (sååå himla sköna på har redan två par själv).
Mandel-kväll
25 maj 2016 09:42
  Övrigt   

Ja i går hade vi Mandelkväll med tjejerna här så vi åkte till mysiga Boulebaren i stan så först spelade vi boule med egen instruktör (fransman så man fick den rätta känslan;P) och sedan avslutade vi med mat på stället.
Ja vi hade olika lag och första omgången kan ni ju gissa vilka två som vann... medaljer fick till slut Elin, Amanda och jag då poängen räknades ihop per person under alla omgångarna;)
Middagen dokumenterades av alla som synes längst ner här;P
Tadaaaa.
25 maj 2016 08:57
  Outfits   

Ni är många som efterfrågat klänningar så jag hoppas ni kommer gilla dagens modell här som kommer i två fina print och i enfärgat svart - suverän modell som sitter snyggt på.
Nu kommer även suveräna Vila-shortsen "ViChin" i marin, ett supersnyggt linne med spets över ryggen, mönstrad sportbh och träningslinne som sitter suveränt på.

Jag har på mig fina linnet "OnlMyrina", storsäljaren "ViCommit Coated" och suveräna "OnlLinea" som nu finns några få kvar av i marin. Halsbandet är suveräna "S9619".
Påfyllning av storsäljarna!!!
24 maj 2016 13:48
  Shopping   

Nu blir det påfyllning på flera omtyckta modeller bla suveräna Vila-shortsen som jag själv redan norpat två stycken av - rekommenderas VERKLIGEN!!!
Nu blir det även påfyllning av fina berlockerna från Edblad (dessa hittar ni på smyckes-sidan så gå in dit och leta efter era bokstäver så ni har dom i tid till Mors Dag nu på söndag).
Mors Dag på söndag
24 maj 2016 11:17
  Smycken/Accessoarer   

Ja på söndag är det ju Mors Dag och då är ju smycken alltid en fin present att ge, här ser ni omtyckta berlockerna i "Älskad"-serien.
De två översta bilderna är samma berlock där det står Älskad på ena sidan och Mamma på andra sidan, pris 219 kr. Ni hittar dom och kedjorna på webshoppen nu, klicka in på smycken och välj märke "CStockholm så ser ni alla varianterna som finns inne för det finns flera texter här.
Mjuka upp shoppingfingret nu!!!
24 maj 2016 10:11
  Outfits   

Wiihoooeee - storsäljaren OnlLinea kommer in i marin i dag så se till att sitta ostörda nu kl 11:00 (extra många har jag beställt in nu så jag hoppas det ska räcka till er om ni är snabba).
Efterlängtade toppen med fjärilsprint kommer nu också och superfint linne med spetskant nertill som bara är såååå fint.
Morgonsmoothie
24 maj 2016 08:11
  Outfits   

Underbar sommardag har vi här så jag startar dagen med smoothiesen i trädgården.
Har på mig suveräna VMSuper Easy-byxan och linnet i samma serie. Smycken från Edblad, bla Chamentity-kedjan och berlocker med barnens bokstäver (bra Mors Dag-tips till söndag) och jag norpade bägge Edblad-ringarna som kom i går, två favoriter direkt=)

I dag kommer storsäljare OnlLinea bomberjackan i marin så var snabba och hugg den nu kl 11:00 - en suuuverän modell och nu var den tom lite billigare än sist så 379 kr.
Dagens påfyllning!
23 maj 2016 14:03
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på populära klänningen till höger på bilden, "Munthe 2" i svart som sålde snabbt sist. Var med nu kl. 14.30!
Inspiration från tjejerna.
23 maj 2016 09:51
  Only   

Ja i dag är det verkligen sååå fina plagg som kommer upp här kl 11:00.
Bomberjackan "ViCebtri" är såklart självklar och kika nu på fina mönstrade linnet som Amanda har här och fantastiskt fina toppen Elin har här.
  Föregående   Nästa