T O R S D A G !

24 oktober 2019 09:23
  Shopping   

God morgon snyggingar!

Hoppas ni fått en skön start på dagen! :)

Själv sitter jag med en kopp kaffe och jobbar hemifrån idag. Bästa sättet för att hinna med allt administrativt som behöver göras. Så idag står budgetar och marknadsplaner på schemat - festligt! :)

Suttit och läst lite på bloggen nu på morgonen och blir SÅ glad över alla fina kommentarer vi får ifrån er. Vi kämpar på hårt för att ge Mandel ett uppsving och flitens lampa lyser verkligen hos oss denna höst. Aktuellt hos oss just nu är alla förberedelser inför Black Week - japp det blir inte bara en Black Weekend som tidigare, utan vi kommer köra hela veckan lång med massa fina erbjudanden!
Hemsidan är lite försenad men vi räknar med att lansera den i början på december, lagom till alla julklappsinköp :)

Nu till dagens nyheter!

Idag släpper vi den fantastiska skjortklänningen, en riktig klassiker som vi nog aldrig tröttnar på! Den kommer i en härlig senapsgul färg som synes, en lite ljusare grön färg än Khaki och såklart i svart.

Dagens blus är så fin!! Svart botten med fåglar i massa höstiga färger för endast 219 kr. Ett riktigt kap!

Sist men inte minst har vi den härliga outfiten som Sarah bär. Pennkjol med volanger och slits som sitter väldigt fint på och top med spets och rynk i ryggen som ger en fin effekt i höstlövens färger. Orange, mörkgrönt och svart.

Såg förresten att ni var några som undrade om vi får in skinnleggings, jag ska se vad vi kan hitta på! Har letat efter ett par bruna men dem var tyvärr slut, men jag fortsätter jaga! :)

Ha en superhärlig dag så hörs vi imorgon igen!

Kramar
Camilla

Katarina

Spännande med black week, jag får shoppa från Thailand om jag lyckas pricka in tiden ;)

den 24 oktober 2019 @ 10:56

Camilla

Ja gör det! Som tur är finns ju internet överallt ;) Ha en underbar resa! :)

den 24 oktober 2019 @ 15:17

Thess

Tycker verkligen också att det blivit ett uppsving! 💫 Men saknar ändå vissa saker som fanns på bloggen på Evas tid. Det var flera blogginlägg om dagen. Oftast fick man se Evas outfit när hon skulle cykla till jobbet och då fick man tips om sådant som fanns inne på webshopen och som man kanske missat tidigare eller bara behövde se på ett nytt sätt. Sedan kom dagens nyheter. Fredagar brukade det vara en bild på alla som jobbade på Mandel med olika outfits. Saknar också helginlägg, tex om de skulle ha bjudning och man då fick outfit-tips. Man fick liksom komma in i Evas vardag och hemmaliv lite grann också. Nu förstår jag att ingen av er som anställd kanske vill hålla på att fota och göra inlägg och lägga massa tid på det på helgerna, så som man säkerligen gör om det är ens eget företag. Men det är ändå saker jag saknar!! Annars gör ni ett fantastiskt jobb! 👍🏻 Önskar er en fin helg! 💕

den 25 oktober 2019 @ 10:37

Thess

Glömde ju ta med att man ofta också brukade få se personalens senaste köp. Sådana inlägg är roliga och inspirerande! 😊

den 25 oktober 2019 @ 10:39

Anonym

håller med tess + att det typ bara är produktbilder nu. både på webshopen, instagram och bloggen....inga bilder i inspirerande miljöer

den 25 oktober 2019 @ 12:36