Black And Red

28 oktober 2019 10:00
  Shopping   

Godmorgon alla fina, hoppas ni haft en härlig helg och är redo för en ny vecka, för även om ni inte vaknat än så kan jag avslöja att måndagen är här igen! Jo det är sant, helgen är redan förbi men vad gör det när veckan kommer bli så bra!!

Min helg har varit väldigt lugn och mysig.. Jag har sovit hemma hos föräldrarna och bara myst och blivit bortskämd med sån där god mat som bara ens mamma kan göra och som man säger till sin sambo att "mamma gör så himla god köttfärslimpa som jag fått receptet på... här skall du få smaka, håll i hatten" ... men så blir det inte ens i närheten av lika gott. Ni vet säkert vad jag menar ;-) Mammas matlagning är något speciellt.
Inte nog med det så fick min bästa vän sitt första barn i helgen så jag har varit på bebismys och rensat tårkanalerna ordentligt 😊❤ En riktig härlig helg med andra ord så jag har verkligen fått energi för en ny vecka!

Och vilken vecka det blir.. ni har nämnt själva hur mycket fint det kommer in nu och ja det är verkligen så himla mycket fint och kul också att det är väldigt mycket färg i vinter! Så våga satsa på färg säger jag. Och även våga blanda flera färger så du bara lyser på gatan! 🧡❤🍂✨

Idag kommer det svarta och röda plagg.. Vinterns nya röda färg - scarlet Sage är så himla fin tycker jag. Varm röd färg som är sådär riktigt djup röd.
Scarlet sage ser vi både på vår storsäljare och favoritblus Vilucy samt vår underbara Viril-kofta!

Ni ser Sarah i vår nya spetsblus från Jaqueline De Yong. Dessa vet jag att ni älskar - det är sedan gammalt att det blir en favorit . Den här kommer i svart som synes, samt i grön och plommonfärg. Och bäst av allt är att den är stretchig och skön hela toppen - även spetsen.

Den andra svarta är en väldigt stilren och fin topp med lite glitter i och med v-ringning i ryggen som ger det lilla extra. Även den här är i skön stretch och superskön på.

Ja ni ser ju så mycket fint.. och en riktig roulette-måndag. Satsar ni på Rött eller Svart idag?

Kram från oss
/Jessica