Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Inspiration från oss...
26 februari 2016 10:11
  Outfits   

Visst längtar man efter våren nu, tänk vad härligt med vårvärmen och kunna ha sköna tunna plagg igen och få slänga iväg vinterjackan och få börja använda sin vårkappa, snart snart snart är vå där=)

I dag kommer det upp massa fina vårplagg som passar perfekt redan nu och självklart hela våren och sommaren.
* Jag har på mig superfina skira kimonon/ponchon "Lisjan 1" från Soya kommer i fyra fina färger - perfekt plagg att ha både till fest och vardags - jag älskar verkligen dessa fina tunna plagg (bodde i VmParry" nu på semestern), Byxan är storsäljaren "OnlRoyal Reg Zip".
* Elin har på sig nya fina Vila-tröjan med fin bred spetskant nertill som kommer i dag.
* Therese har på sig fina Vila-toppen "ViLicia"i säsongens trendiga look med fina banden.
Freeeedags-feeling
26 februari 2016 09:57
  Outfits   

Tjohoooo - njut av härlig fredag och gör er redo för dagens fina plagg som kommer upp nu kl 11:00.
Gooodmorning...
26 februari 2016 08:44
  Outfits   

Ja då har vi fredag igen och här skiner solen på oss så det är en härlig start på helgen.
Idag kommer massa fina plagg upp såsom härliga vårtoppar, cool skir kimono/poncho med fint mönster som är perfekt både till fest och vardags.

Jag har på mig suveräna "OnlSmilla" och grymma byxan "OnlRoyal Reg. Kneecut".
Påfyllning på Edblad-smycken
25 februari 2016 14:06
  Shopping   

Nu blir det påfyllning på flera omtyckta Edblad-smycken såsom "Dottie", "Glow" m.m.
Storsäljaren
25 februari 2016 13:44
  Outfits   

Ja vi har snabbt fått flera storsäljare på vårens plagg som kommit in här som ni säkert märkt då det blivit många påfyllningar på tex "OnlKendel"-byxan, "OnlPopTrash"-byxan och suveräna kostymen "VmRoro" som Therese visar här.
Det är en helt suverän passform på cool kostym och man kan lätt kombinera delarna var och en för sig (både jag och Therese har byxan själva).

* Här ser ni både byxan och kavajen tillsammans med snygga Object-toppen "ObjCutline". Halsbandet är "Charmentity" kulkedjan och berlockerna i både rose och stål.
Inspiration från tjejerna.
25 februari 2016 10:19
  Outfits   

Ja i dag kommer flera superfina modeller både till fest och vardags. Två fantastiskt fina Vila-klänningar som är perfekta både till bröllop, student, konfirmation och alla härliga vårfester.

* Elin har på sig supersnygga ponchon "Lillian" från Soya som är med fina fransar nertill. Jeansen är omtyckta "ObjSkinnySally".
* Therese har på sig superfina klänningen "ViCastas" från Vila som vi tipsat om här på bloggen.
Back In Business
25 februari 2016 08:53
  Outfits   

Ja då var vi på plats här igen på jobbet efter en mycket härlig semestervecka, jag har verkligen känt mig ledig så nu är batterierna fulladdade igen=)
Massa massa nya plagg har ju kommit in nu när jag varit borta så nu ska jag själv ta mig en ordentlig koll på vad jag missat här.

Idag kommer massa fina plagg upp, fina skira plagg från Vila bla den fina klänningen som vi tipsade om på bloggen här i går.

Jag har på mig favvotishan från Ajlajk, sköna långa bomberjackan i college och grymma byxan "OnlRoyal Zip". Favorithalsbandet med berlockerna på i dag och det har använts flitigt nu på semestern.
Påfyllningar!
24 februari 2016 14:00
  Shopping   

Påfyllning på flera fina smycken från Edblad och även på byxorna "Pcjust Wear" i vitt. Kl. 14.30!
Kommande plagg...
24 februari 2016 12:21
  Eva tipsar   

Här kommer två tips på klänningar som snart är på väg in till webshopen! Ljuuuvliga modeller från Vila som vi verkligen längtar efter =)
Den vänstra klänningen kostar 399 kr och den med spets kostar 549 kr. Perfekt till alla kommande fester, bröllop mm i vår och sommar.
Dagens soliga från webshopen!
24 februari 2016 09:08
  Outfits   

Underbart soligt väder här i Göteborg idag! Hoppas solen är med er också runt om i landet!
Här får ni se några av dagens nyheter som kommer upp vid 11.00 =)

* Elin har på sig skira blusen "Lorenza" från Soya. Kommer i två fina nyanser.
* Jag (Therese) har på mig suuuuperfina klänningen "Onlmissa" med snyggt Missoni-inspirerat mönster, som ni sett från bloggen.

Det blir även två nya färger på favvo-tishan "Vidreamers", en ny färg på tröjan "Geena", en suverän kappa i tre färger och ett helt nytt set smycken med söta fjärilar (som ni ser här), från Edblad.
  Föregående   Nästa