Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Inspiration från Amanda...
28 juli 2016 09:42
  Outfits   

Ja dagens coola collegetunika här är bara sååå himla skön på, snyggt med vita sneakers till som här, Amanda har redan norpat den själv.
Snygga bomberjackan här i leo kommer även i paisleymönstrat och snyggt grafiskt mönster.
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
28 juli 2016 09:05
  Outfits   

I dag kommer den superfina collegekläningen som jag tipsat om här på bloggen (Amanda har redan norpat den själv) och en ny suuuperfin bomberjacka i massa massa fina print som ni bara inte får missa.
Nu kommer även nytt linne i den omtyckta modellen Onlmyrina som ni varit helt tokiga i här i vår och en cool väska med säongens viktiga detalj: kedjan med karbinlås som man fäster i den större ringen.

Jag har på mig snygga toppen med djup ringning med tvinnade band och grymma OnlPopTrash-byxan.
Pssst - några få finns inne nu...
27 juli 2016 16:15
  Eva tipsar   

Ja den fantastiskt fina regnkappan från Vila rusade verkligen iväg snabbt som tusan varje gång det blev påfyllning här.
Vi har alla här på Mandel norpat en själv då den bara är såååå himla fin på, inte ofta man kan känna sig snyggt klädd när det regnar så den här rekommenderar vi såklart självklart.
Just nu finns några få inne på webshoppen så kolla om ni har tur med er storlek här - perfekt modell nu i sommarregnet=)
Påfyllning på omtyckta modeller...
27 juli 2016 13:53
  Shopping   

I dag blir det påfyllning på flera omtyckta modeller här såsom blanka leggingsen "NmCody", ponchon "VmAsta", sköna tishan "VmTold", "London Shorts" och grymma leggingsen "Fix It" som håller in suveränt.
Sista Rea-veckan!!!
27 juli 2016 12:20
  Eva tipsar   

Nu är det sista dagarna som vi har rean på webshoppen så se till att ta er en ordentlig sista koll då det fortfarande finns flera bra kap att göra.
På söndag plockar vi bort alla rea så shoppa loss nu för sedan tas allt bort för gott och kommer aldrig mer tillbaka på webbshoppen.

Ett rea-tips nu är tex omtyckta klänningen "OnlMissa" här som är perfekt även i höst och har kanonpriset 249 kr.
Kväll på stan
27 juli 2016 11:02
  Outfits   

I går var jag och dottern inne i stan och njöt av sommarvädret och passade även på att besöka utställningen om Göteborgs musikliv från 60-talet fram till idag, kan verkligen rekommendera ett besök här.
Jag invigde nya långskjortan som kom upp nu kl 11:00 på webshoppen - en favorit direkt så de rekommenderar jag verkligen=)
Dottern som precis blivit tonåring nu i vår har äntligen börjat kunna ha kläder från webshoppen så nu har vi börjat dela på lite plagg, här har hon tex på sig fina bomberjackan "VmBomber" som det finns kvar några få av på rean för 124 kr.
Inspiration från Amanda...
27 juli 2016 10:06
  Outfits   

Ja i dag får ni bara inte missa nya färgen på storsäljaren "OnlKendel"-jeansen som ni ser på Amanda här. upptill har hon snygga toppen i finribbad kvalitet som kommer i massa härliga höstfärger i dag. Coola bomberjackan är den som jag tipsat om här tidigare från Vero Moda med kanoonpriset 299 kr.
Var med nu kl 11:00 som vanlig.
Smoothie innan jobbet
27 juli 2016 09:07
  Outfits   

Ja i dag jobbar Kalle hemifrån så han fick fota mig hemma innan jag cyklade till jobbet. Det är ju en del pusslande när man driver företag i hop för vi vill ju inte att barnen ska vara hemma själva för mycket så vi försöker turas om att jobba lite kortare dagar nu när det går så någon av oss är med barnen. Det blev ju lite svårare för oss att få till semester nu när Elin slutade mitt i sommar och semester-tider men vi har hittills fått till det helt ok tycker jag, hoppas kunna få till semestervecka senare i höst/vinter ihop med hela familjen=)

I dag kommer massa fina plagg upp bla ny färg på storsäljaren "OnlKendel"-jeansen som är sååå snygg (har såklart norpat den själv, har ju redan två par sedan tidigare).
Nu kommer även cool leopardmönstrad klänning/tunika, snygg långskjorta i chiffong som jag också redan norpat (invigde den i går när jag och dottern var inne i stan) och lite annat smått och gott.

Jag har på mig favvobyxan "OnlPopTrash"-byxan i marin och fina linnet "StuSmart" som nu kostar endast 89 kr.
Dagens påfyllningar!
26 juli 2016 13:55
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på de här fina plaggen.. "Riva Long Knit Cardigan" och "Onlabboe Calf Skirt". Det blir även påfyllning på sköna "Live Love 3/4 Leggings"! Kika in på hemsidan nu 14.30 :)
Rea-inspiration
26 juli 2016 12:18
  Outfits   

Här visar Amanda en skön outfit med plagg som är med på rean.
Långskjortan "OnlRadmila" är en av mina favoriter (både jag och min syster har den här), toppen är fina "Makia" och jeansen är suveräna ObjLiva Superslim.
  Föregående   Nästa