Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Smoothie innan jobbet

27 juli 2016 09:07
  Outfits   

Ja i dag jobbar Kalle hemifrån så han fick fota mig hemma innan jag cyklade till jobbet. Det är ju en del pusslande när man driver företag i hop för vi vill ju inte att barnen ska vara hemma själva för mycket så vi försöker turas om att jobba lite kortare dagar nu när det går så någon av oss är med barnen. Det blev ju lite svårare för oss att få till semester nu när Elin slutade mitt i sommar och semester-tider men vi har hittills fått till det helt ok tycker jag, hoppas kunna få till semestervecka senare i höst/vinter ihop med hela familjen=)

I dag kommer massa fina plagg upp bla ny färg på storsäljaren "OnlKendel"-jeansen som är sååå snygg (har såklart norpat den själv, har ju redan två par sedan tidigare).
Nu kommer även cool leopardmönstrad klänning/tunika, snygg långskjorta i chiffong som jag också redan norpat (invigde den i går när jag och dottern var inne i stan) och lite annat smått och gott.

Jag har på mig favvobyxan "OnlPopTrash"-byxan i marin och fina linnet "StuSmart" som nu kostar endast 89 kr.

JH

Så snygg outfit. Igår beställde jag byxorna du har på dej i marinblått fanns inte i svart i min storlek. De verkar vara favoriter för många.

den 27 juli 2016 @ 09:35

Eva

Tack jag älskar verkligen dessa byxorna, har dom både i grått, svart och marin så dessa rekommenderar jag verkligen.
Jag har beställt fler i alla färger så håll koll närmsta dagarna då påfyllningen kommer inom kort=)

den 27 juli 2016 @ 09:40

Bea

Va, har Elin slutat? Vf det?

den 27 juli 2016 @ 10:30

Eva

Elin ska börja plugga nu i augusti och har sin semester nu.

den 27 juli 2016 @ 10:37