Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Två dagens...
22 december 2014 10:03
  Outfits   

Ja i dag kommer härliga vårplagg in här - jag älskar verkligen alla dessa fina ljusrosa nyanser som kommer nu känns så härligt vårfint=)
* Jag har på mig nya toppen "Sabi Jina" som kommer i dag - perfekt vardagstop med det lilla extra. Byxan är favoriterna "VmFlex".
* Therese har på sig nya fina Vila-tunikan "Viapricot" och fakeskinnjackan "Onlferry" som bägge kommer idag.

Postis kom precis här nu så det blir påfyllning av omtyckta Edna i både strumpbyxor och leggings så fyll på basgarderoben nu med den här suveräna modellen som är med mjukt fleecefoder på insidan=)
Vårens blivande storsäljare...
22 december 2014 08:39
  Outfits   

I dag kommer vårens nya fantastiska fakeskinnjacka som har kanoonpriset 259 kr och kommer i både svart och i creme. Nu kommer även en superfin längre "top" från Vila som är så himla snygg - perfekt plagg som man känner sig snyggt klädd i till vardags då det är en finvävd lagom tunn kvalitet med feminin v-ringning. I dag blir det även påfyllning på Edblad-smycken och ny helsvart tvätt på suveräna Vila-byxan "Vivcommit" som vi verkligen rekommenderar.

Jag har på mig suveräna Perfect-koftan, "Vigyras"-tishan och sköna "Vmflex" (min outfit i dag går på totalt 657 kr, passar ju december-plånboken bra).
Julpyssel och adventsmys.
21 december 2014 12:56
  Övrigt   

I dag plockar vi fram alla tomtarna här hemma så barnen pyntar för fullt här med både gammalt och nytt så det är full fart här=)
Snart ska jag och dottern åka och köpa granen som vi pyntar dagen innan julafton, hur har ni det själva med julmyset?
...kunde inte låta bli
20 december 2014 11:56
  Eva tipsar   

I går norpade jag min tredje "Anette"-jacka för nu kom det äntligen en retur i army i min storlek så jag kunde helt enkelt inte lat bli att norpa den;P
Tog även den nya modellen på "Perfect"-koftan i vårens fina ljusrosa nyans så nu har jag två perfekta plagg att ha nu som även funkar i vår=)
Julfin.
19 december 2014 15:54
  Outfits   

Här får ni en sista fin juloutfit från Therese med den härliga klänningen "Onldara" som är perfekt hela våren också och suveräna "Lululove"-cardigan som har kanoonpriset 179 kr.
Festklädd till Nyår.
19 december 2014 15:34
  Outfits   

Ja det är dags att glittra lite extra här då det snart även är nyårsafton och det gäller att klicka hem festplaggen i tid eftersom det är många röda dagar här då posten inte levererar=)
* Jennifer har på sig fina glittriga boleron/kavajen "Viglitsay" och fina klänningen "Niella".
Vi har många fina svarta klänningar (den Therese har här har redan hunnit sälja slut) med spetsdetaljer inne nu så kika tex på "Dis 8", "Onlfairy", "Punk Lace", "Tasnia 2" och "Tristane 3".
Påfyllning på omtyckta plagg.
19 december 2014 14:24
  Shopping   

I dag blir det påfyllning på suveräna Object-linnet "objaze" och fina Vila-modellen "Vinaja".
Tjohooo - jag har fått tag på fleeer!!!
19 december 2014 11:21
  Eva tipsar  /  Vila   

Superfina Vila-tunikan "Viamina" som Therese har på sig här har jag nu fått tag på i rosa igen så den skickas till oss nu närmsta dagarna. Jag håller tummarna hårt för att den ska hinna komma innan julafton men jag veta att det är bråda dagar på Vilas lager så vi får se när den dyker upp.
Wiiihoooee - påfyllnig nu kl 11:00!!!
19 december 2014 10:33
  Eva tipsar   

Var snabba här nu kl 11:00 för NU fick vi påfyllningen (och nya storlekar) på suveräna "Objliva" i vårens fina denimtvätt!!!
Småblåsig dagens...
19 december 2014 10:23
  Outfits   

I dag kommer det in fina plagg från prespring-kollektionerna här så både sköna modeller och fina vårfärger=)
* Jag har på mig nya koftan "Vmeshy" som har kanonpris, toppen är sköna "Vigyras" och byxorna "Super Fix".
* Therese har på sig fantastiska Object-tunikan/klänningen "Objholly" med de snygga zipdetaljerna på sidorna som kommer i dag och fina "New Nikoline"-strumpbyxorna till (fler väntas in nästa vecka).
  Föregående   Nästa