Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Frukostmöte och julklappar.
19 december 2014 09:07
  Outfits   

Dagen i dag startade vi på barnens skola där de hade julavslutning och dottern var konferencier så vi fick komma och lyssna på julsångerna, sååå mysigt=)
Nu ska vi ha frukostmöte här och eftersom det är sista innan julafton så blir det lite klappar till tjejerna också=)

Jag har på mig sköna spetstoppen "A254" från Ajlajk och favvobyxorna "VmFlex" (för 299 kr, rekommenderas verkligen).
Shopping...
18 december 2014 22:25
  Eva tipsar   

I dag var jag och barnen på lite julklappsshopping och besökte bla Prickig Katts stora utförsäljnings-lokal som de öppnat tillfälligt på Kungstorget i Göteborg.
Vi shoppade loss ordentligt och de har nu kanooonpriser då det är 75% på ordinarie pris så har ni nöjlighet så rekommenderar jag verkligen ett besök där.
Dagens påfyllning!
18 december 2014 14:27
  Shopping   

Tjohoo- Idag blir det påfyllning av de coola byxorna "Lilly Tinto" och "Confident Cardigan" i svart och grått. Det sköna baslinnet "Officiel Long Tank Top" i svart och vitt kommer också upp.Var med här nu klockan 15.15 :)
Mina två jul-klänningar.
18 december 2014 14:13
  Eva tipsar  /  Outfits   

Ja nästa vecka är det äntligen jul-veckan och det innebär ju mysiga dagar med både lugna slappa dagar och julmiddag och firande med släktingar. Jag har själv tagit dessa två klänningarna som jag ska ha i julhelgen: "Bebiane" och fina "Viamina", fina Edblad-smycken till blir det såklart också.
Dagens nyheter...
18 december 2014 10:18
  Outfits   

I dag får ni bara inte missa coola fransväskan från Object, fransar är verkligen stor trend till våren 2015=)
* Jag har på mig nya jaquardmönstrade cardigan/kavajen som kommer i dag, Vila-toppen "Vigyras" och suveräna "Super Fix"-jeansen.
* Therese har på sig nya fina spetstoppen som kommer i dag och har kanonpriset 179 kr och cooola Object-väskan "Objluxi", jeansen är storsäljaren "Objliva"
Tadaaaaaaaa...
18 december 2014 08:50
  Outfits   

Tipsa tomten nu för i dag kommer äntligen den coola fransväskan i skinn från Object - perfekt julklappstips för den här är bara sååå himla cool!
Nu kommer även storsäljaren "Dottie"-örhänget in i blank platta (jag norpade dom själv direkt, och även fina "Rondo"-halsbandet som jag klurat på länge nu).
I dag kommer även en fin spetstop i svart och i vitt till kanooonpris, skön hoodie i knallrosa, cool kjol i scuba-kvalitet och en fin cardigan/kavaj i trendig jacuardmönster.
Jag har på mig suveräna Ajlajk-toppen "A248", suveräna "Super Fix"-jeansen. Smyckena för dagen är bla "Dottie", "Faith", "Rondo", "Ida Mini", "Grape"-ringarna (small och large) och några "Segmenst"-ringar.
Tjohoooo - påfyllning!
17 december 2014 14:36
  Shopping   

I dag blir det äntligen påfyllning (igen) av omtyckta Vila-klänningen "Vigyras" i bägge färgerna. Det blir även påfyllning av suveräna basplagg från omtyckta "Officiel"-serien så håll koll nu kl 15:15.
Skön outfit
17 december 2014 10:38
  Outfits   

Therese har här på sig nya Objliva-jeansen och dagens trendiga Vila-cardigan som bägge kommer upp här nu kl 11:00.
Inspiration från oss...
17 december 2014 09:50
  Outfits   

Ja i dag kommer det bla in två suveräna jeans (nya Objliva som jag visade förut), här ser ni dom nya från Vila som är snyggt snedskura nertill vilket ger en cool effekt.
* Jag har på mig nya Object-klänning som är i superskön lagom tunn kvalitet med smock över ryggen och snörning nertill så man kan dra åt lite som man vill. Leggingsen är "Snake" och toppen är suveräna "Live Love Long".
* Therese har på sig grymma Vila-jeansen "Vicabana", "Live Love"-linnet och nya Vila-cardigan "Viparel".
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
17 december 2014 09:14
  Outfits   

I dag kommer äntligen vårens nya tvätt på storsäljaren "Objliva som är sååå himla snygg så den här rekommenderas såklart verkligen!!! Idag kommer ny modell på omtyckta "Irke" som är i en fin tunika-modell i fina färger, suverän klänning från Object i cool hängslemodell, trendig långcardigan och suuupersnygga jeans från Vila som är snedskurna nertill vilket gör att det blir väldigt snyggt till pumps, sandaler m.m till våren.

Jag har på mig underbara Object-koftan "Objbine", "Officiel"-linne och mina älskade "Objliva"-jeans.
  Föregående   Nästa