Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

FINAL SALE

30 januari 2017 15:12
  Shopping   

Imorgon är sista readagen! Passa på att fynda ⭐️⭐️ Finns massor av fina kläder kvar!

Sofie

Tycker tyvärr att webshopen har tappat lite av det personliga som fanns förut. Förstår att ni gör så gott ni kan men känslan är inte densamma längre. Hoppas att det personliga kommer tillbaka 🌸

den 30 januari 2017 @ 17:10

Helena

Håller fullständigt med Sofie. Inget personligt alls kvar. Inte lika roligt som förut. Varför ska man handla på Mandel i fortsättningen? Jag går nog hellre till en fysisk butik.

den 30 januari 2017 @ 17:42

C

Jag tror att med en nystart och förhoppnings vis nya kläder och idéer kan det nog bli bra👍 Är ärligt talat riktigt less på tex bomberjackan 😕 Är in och kikar på only/vila/objects hemsida och det finns väldigt mycket fina och tuffa kläder där för alla smaker.Däremot så tycker jag kvalitén på kläderna inte är den bästa! Men man får vad man betalar för.Men jag själv blandar dyrare märken m tex vila och det funkar 👍

den 30 januari 2017 @ 17:49

Tina

Så trist med en massa kritik som poppar upp här! Jag tycker alla måste ge Mandels nya ägare en chans, ett tag till! Det är inte lätt att ta över ett företag och självklart måste ni jobba upp er egen prägel på allt. Eva hade satt sin prägel, en mycket personlig sådan och det måste ju alla förstå att det inte är möjligt att bara ta över det. Jag tycker dessutom det är sunt att ni inte uppdaterar bloggen på kvällar och helger, ni behöver fri-tid också liksom alla andra.

Jag fortsätter kika in här dagligen och shoppa på så är jag övertygad om att det blir jättebra framöver. Inte samma, men ändå jättebra💕

den 30 januari 2017 @ 19:18

A

Håller med Tina! 👍🏼🌟

den 30 januari 2017 @ 19:21

Sofie

Jag upplever inte mitt inlägg som kritik, utan att jag tycker att det känns trist att det inte är lika personligt längre. Jag skriver även att jag förstår att det gör så gott de kan (nu i övergången), men att jag hoppas att de till slut hittar tillbaka till det personliga. Så nej, mitt inlägg var inte avsett som kritik, utan som feedback.

den 30 januari 2017 @ 19:24

Sofia

Sofie och Helena, jag skulle vilja veta exakt vad ni menar har ändrats på webshopen? vad menar ni med "inget personligt alls kvar"? blir nyfiken på hur ni kan "känna" en så stor skillnad. Är det något ni känner eller finns där faktiskt en skillnad? Jag har inte märkt någon skillnad alls på webshopen, möjligtvis lite här på bloggen med nya ansikten och kanske lite färre personliga inlägg men annars förstår jag faktiskt inte vad skillnaden är.

den 30 januari 2017 @ 19:45

Sofie

Sofia, var har jag skrivit "inget personligt alls kvar"?

den 30 januari 2017 @ 20:03

Sofie

Bloggen är mindre upplägg med vardagsoutfit. Foton i webshopen har blivit bättre. Hjälp vilken diskussion det blev, av mitt inte ens otrevliga inlägg. Jag handlar lika mycket som innan och kommer att fortsätta med det, men jag blev mer inspirerad förut när jag dagligen även fick outfit-tips från Eva. Tjejernas outfit är toppen, men det var väldigt uppskattat med ytterligare outfit-inspiration

den 30 januari 2017 @ 20:06

Sofie

Ber om ursäkt till er mandelmänniskor om ni bara tolkade det jag skrev negativt, för det var inte avsett så. Det var bara ett påpekande av vad jag saknar.

den 30 januari 2017 @ 20:37

E-B

Jag gillar er. Jättefina bloggbilder på olika outfits. En fråga. Har ej fått retur bekräftelse undrar om detta är ny rutin? Ha en fin dag. .😃

den 30 januari 2017 @ 21:53

Anna

Madel ska ha en 👍 för sin rea . Många sidor som säljer samma kläder för fullpris fortfarande . Tyvärr fick jag smaka på den karamellen själv 😂 . Men det har jag kompenserat upp nu genom att ha gjort massor med fynd på er rea .

den 30 januari 2017 @ 22:45

Christina

Sofie, jag förstår precis vad du menar. Vi som handlat här på Mandel några år saknar den personliga prägel som Eva satte på bloggen. Du behöver verkligen inte be om ursäkt för ditt inlägg!

den 31 januari 2017 @ 08:11

Charlotte

E-B- Tack! Rutinerna kring returer har inte ändrats. Har du inte fått något mejl så kanske vi inte mottagit din retur men mejla oss gärna på e-handel@mandeldesign.se så kan vi hjälpa dig där.

den 31 januari 2017 @ 08:21

Charlotte

Just nu är det mycket som händer här på webshopen och vi tror att denna förändring kommer att bli toppen. Förändringar görs tyvärr inte över en natt ( även om vi hade velat det :). Håll utkik på bloggen under dagen så ska vi få till några fler personliga inlägg som efterfrågats.

den 31 januari 2017 @ 08:47

Anonym

Låter bra med fler inlägg.
Era fina bilder gör att man blir ännu mer shoppingsugen 😍

den 31 januari 2017 @ 09:03

C

Tycker ni gör det bra, förstår det tar sin tid med övergången. Önskar fler outfit tips, en av andledningarna till att jag handlar på mandel! Tack!

den 31 januari 2017 @ 09:35

Anonym

Både produktbilderna o bloggfotona är finare nu.

den 31 januari 2017 @ 09:35