Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Shoppingtips till alla göteborgare...
29 mars 2011 13:07
  Shopping   

Var inne en sväng på vackra butiken Grönbergs Interiör efter jag haft mitt möte i stan och de säljer nu såååå vackra påskägg...
Underbara blommor som verkligen ger den rätta vårkänslan finns det som vanligt i mängder här också.
Läs gärna deras finfina blogg: http://gronbergsinterior.blogg.se
En dagens på tjejerna...
29 mars 2011 10:22
  Outfits   

Evelina har på sig underbara "Gli" och topppen "Sweeta". Emmelie har "Up-c -Light Jeans", "Officiel Long Tank" och coola "Lullo Sweat" som känns sååå rätt nu i vår;P
Godmorgon...
29 mars 2011 09:05
  Outfits   

I dag måste jag vara lite snabbare här för jag har möte nere i stan kl 11:00 i dag så jag håller på att göra klart texterna till dagens plagg nu och om en halvtimme går vi ini fotosudion.
Dagens kommer upp som vanligt runt 11:00.

Jag har på mig sköna "Gli"-leggings, "officiel"-linnet och coola västen "lacelove". Smyckena för dagen är nya halsbandet som kommer upp i dag "ajo", "vexa", "lace love" och "patia".
Vårplagg att längta efter...
28 mars 2011 15:22
  Shopping   

Här är lite vårplagg som väntas in nu närmsta månaden...
* VILA-skjortan vet jag att vi är många som längtat efter ända sedan jag visade er bilden från kollektionsmötet i vintras... snaaart är den äntligen här (troligtvis i början av april) pris 349 kr.
* Jeansleggingsen duffy kommer snart även in i caprimodell som ni bara inte får missa!!!
* Underbara ONLY-klänningen (new vivi) som kom in förra veckan sålde ju nästan slut direkt och i april kommer samma modell in fast med nytt snyggt print, pris 199kr.
* längst ner till vänster är en ljuvlig klänning i ekologisk bomull som kommer in redan nu i veckan _ suverän strandklänning som man bara slänger på sig till allt, pris 259 kr.
Wiiiiihoooeeee....
28 mars 2011 11:02
  Object   

Ni som hängt mer ett tag här och kan er Mandel-historia känner nog igen den här dunderstorsäljaren från OBJECT...
NU görs den om i nya färger = cognac och mocca och priset är detsamma 399 kr.
Det är en heelt suverän modell påplånbok som rymmer en Iphone i ytterfickan = såååååå supersmart verkligen!!!
Med lite tur är den här redan i morgon om postis är rekordsnabb ;P
En solig dagens...
28 mars 2011 10:26
  Outfits   

Emmelie har "Funky Foxy Leggings", det nya linnet som snart kommer upp "Foldie" och kavajen "Balzar Blazer". Evelina har de sköna jeansen "Robyn Skinny" och skjortan "Saffi Pocket Shirt" ;P
Godmorgon...
28 mars 2011 09:21
  Outfits   

I dag skiner solen så man får härlig vårkänsla trots att kylan fortfarande håller i sig ;)
Jag har på mig nya superfina VILA-tunikan som kommer upp i dag på webshoppen, rekommenderas verkligen!!! Det är en superskön lite vidare modell med tunt skirt tyg som bara faller snyggt. Nu ska vi in i fotostudion och sätta igång med dagens plåtning och det kommer in sååååå mycket snyggt i dag så var med här vid 11-snåret som vanligt.

Jag har på mig sköna "funky highwaist" som kommer in i rött och vitt i dag, "officiel"-linne och nya underbara "salt tunic". Smyckena för dagen är "billie jeans", "love valentine", "vexa"-armbanden och örhänget "patia".
Frukost på Lasse Maja...
28 mars 2011 08:52
  Övrigt   

I dag lyxade vi till med mysig frukost på Lasse Maja, jag tog Meze-frukosten med youghurt, frukt och nötter och nybakad grovt bröd mmmm.
I dag kommer det upp massa efterlängtade plagg såsom funky highwaist i både rött och vitt, den blommiga tunikan/linnet från VILA, tunikan/klänningen jag hade på mig i lördags och det fina VILA-linnet med rosetten som jag visat er här flera gånger.
Plagg på väg in...
27 mars 2011 20:46
  Shopping   

Den här veckan kommer det in såååå mycket snyggt!!!
Redan i morgon kommer flera efterlängtade plagg såsom de två översta här = enfärgade linnet för 159 kr och blommiga tunikan/linnet för 199 kr (sålde som tusan i butiken i går).
Underbara tunikan/klänningen som jag hade på mig i går = längst ner till vänster kommer också i morgon i två olika färger, pris 299 kr.
Jag har äntligen fått tag på snygga slitna jeanslegings i favvomodellen "duffy" som kostar 399 kr och dessa HOPPAS jag kommer i mitten av veckan =)
Säg... omelett
27 mars 2011 15:09
  Outfits   

Nu har vi ätit lunch (gissa vad ;P) och snart ska jag och dottern åka till mysiga Gunnebo Slott.
Jag har på mig supersköna jeansskjortan "cougar" som jag verkligen kan rekommendera, hade svårt att bestämma mig för färg bara för jag tycker den ljusa var somrigast men nu blev det den mörka ändå för slitningarna syntes bäst på den ;P
  Föregående   Nästa